- 30 Kasım 2015
- 179
- 235
- 23
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.321
Kuzum heycan pek yok şu an. Stabiliz diye bilirim. son 10 kalayı bilemiyorum ama tabisiki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlaar ses soluk yok pek herkes hazırlıklarla mı uğraşıyor 45 gün kaldı heyecanlanmaya başladım ya
Bende saymıyrum canım daha çok var biter inşallahBenim daha 227 gün var ! ohooo saymıyorum ben daha..
hiç evlenen var mı aramızda duygularını alalım:))
Kuzum heycan pek yok şu an. Stabiliz diye bilirim. son 10 kalayı bilemiyorum ama tabisiki..
Amin canım seninde 40 lardan sayacağın günler tez gelsin inşallahAyy 40 günü kalanları gördükçee nasıl hevesleniyoruuum.
Benimmm dahaaa 149 gün varrrr.
Maşallahh kızlar, Allahım işinizi rast getirsin inşallah
Amin canım seninde 40 lardan sayacağın günler tez gelsin inşallah
günaydın tatlımGünaydın herkese
Canım mekanla görüşseniz biraz daha indirim yapmaz mı acaba.Amin canım inşallah :)
Şu sıralar kına yeri ile uğraşıyorum
Çok güzel bir cafe buldum orada yapmak istiyorum
Ama nişanlıma pahalı geldi ne yapacağımı bilmiyorum
Görüştük canımCanım mekanla görüşseniz biraz daha indirim yapmaz mı acaba.
Ayy ben çok heycanlanırım sanırım
Herşey tmm mı canım eksik bişeyler kaldı mı
Görüştük canım
Ailecek gittik hatta, dil döktük ama yaz sezonunda 2500 tl'den aşağıya inmem dedi
Bir de perşembe gününe o kadar para vermek istemedi ama ben çok beğendim orayı içim gitti :/
Kuzum bende 2 000 tl ye tuttum. Bizde zaten kınayı kız tarafı veriyor. İçinde organizasyonu da var. bana makul geldi. sende organizasyonu yok mu?
iyiyim canım çok şükür iş güç spor devammm senin nasıl gidiyorr :)bende iyiyim şükür tatlım nasıl gidiyor bakalım
aynen 45 kaldı napcaz bilmem
Görüştük canım
Ailecek gittik hatta, dil döktük ama yaz sezonunda 2500 tl'den aşağıya inmem dedi
Bir de perşembe gününe o kadar para vermek istemedi ama ben çok beğendim orayı içim gitti :/
Eksik var tabi. Naparsan yap tastamam olmuyor.
Mutfak masamı alamadım. Tanıdık birinden alacağız ayırttım, bir türlü denk gelip getirtemedik.
Ama asıl herkesin çığlık attığı eksiği söylüyorum hazır ol Kına için dağıtılacak hediyelik, el gülü vs leri almadım daha.
Salona provaya gideceğiz, onlar bazı eşyaları veriyor, sayıları falan o gün net öğreneyim diye pek dert etmedim.
Ama şöle diyim. Heycanlanmıyorsun ama ara ara çok gerilip birden parlıyorsun. Şahsen olmadık şeyler için nişanlıma ters yapıyorum sonra ikimizde gülüyoruz.