- 30 Kasım 2015
- 179
- 235
- 23
- 36
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.381
Kına yerimi de tuttuumm kızlaar
Bi yük daha indi omuzlarımmdaaann
Ayy kuzum haydi gözün aydın olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kına yerimi de tuttuumm kızlaar
Bi yük daha indi omuzlarımmdaaann
Kolay gelsin canım bencede zor iştir davetiye dağıtmakKızlar, 18 gün kaldı benim düğüne!! Şu an davetiye dağıtım aşamasındayız.
Çoğunu nişanlımla ben yapıyoruz.. Ve inanılmaz yorucu imiş.
Bütün telaşın asıl düğüm noktası burasıymış yaaaaa. En zoru davetiye dağıtımı.. gidiyorsun evde yok oluyorlar. Arıyorsun yokuz sonra gel diyorlar, komşuya bırakim diyoruz, yok kendin gel diyenler çıkıyor.. Bazı kişiler adres değiştirmiş çıkıyor, hayde daha önce geçtiğin yere geri dönüyorsun falan filan inanılmaz sıkıntı ve masraflı!!!
sağo kuzum. Aynen en zoru buymuş.Kolay gelsin canım bencede zor iştir davetiye dağıtmak
iyiyim şükür nasıl gidiyor hazırlıklar tatlımİyiyim canım sen nasılsın
Para tükendi borçlar boyumuzu aştı hazırlık yapamıyoruz canım hafta sonu evi temizledik o kadar. Sen naptın ne durumdasınıziyiyim şükür nasıl gidiyor hazırlıklar tatlım
Sağol tatlıımmKızlar, 18 gün kaldı benim düğüne!! Şu an davetiye dağıtım aşamasındayız.
Çoğunu nişanlımla ben yapıyoruz.. Ve inanılmaz yorucu imiş.
Bütün telaşın asıl düğüm noktası burasıymış yaaaaa. En zoru davetiye dağıtımı.. gidiyorsun evde yok oluyorlar. Arıyorsun yokuz sonra gel diyorlar, komşuya bırakim diyoruz, yok kendin gel diyenler çıkıyor.. Bazı kişiler adres değiştirmiş çıkıyor, hayde daha önce geçtiğin yere geri dönüyorsun falan filan inanılmaz sıkıntı ve masraflı!!!
Off en zor dönem budur sanırımPara tükendi borçlar boyumuzu aştı hazırlık yapamıyoruz canım hafta sonu evi temizledik o kadar. Sen naptın ne durumdasınız
allah yardımcınız olsun canım zor valla bizde borçlandık baya bizim de bir iki güne ev temizlenecek kına işleriyle uğraşıyorum öyle koşturmaca baya da az kaldıPara tükendi borçlar boyumuzu aştı hazırlık yapamıyoruz canım hafta sonu evi temizledik o kadar. Sen naptın ne durumdasınız
Sağol tatlıımm
Ayy senin çookk az kalmış ya maşallaahhh
Davetiye benim içinde çook sorunlu şimdiden başlasam yeri vardır yani
Kendin gel diyenler oluyor ne demek ya evde dursunlar o zaman
Onca işin arasında bi de onları mı bekleyeceksin
İnsanlar da tuhafff.
Allahımm kolaylık versin hepimize canım
Yatak, halılar, perdeler, kuaför, ankastre fırın set baya şey var yaniOff en zor dönem budur sanırım
Para bitince ne yapılır nasıl çözülür hiç düşünemiyorum
Allah kolaylık versin canım
Neyiniz kaldı ki ?
Kına işlerine hiç başlamadık hediyelik falan kayınvalidemle halledecektik sıra ona gelemedi.allah yardımcınız olsun canım zor valla bizde borçlandık baya bizim de bir iki güne ev temizlenecek kına işleriyle uğraşıyorum öyle koşturmaca baya da az kaldı
elden taksit falan yaptırsanız kalan işlerde öyle yapan çok yer var aslındaKına işlerine hiç başlamadık hediyelik falan kayınvalidemle halledecektik sıra ona gelemedi.
elektrik 170e bağlattık su daha ucuz da doğalgaz almak 400 küsürleri buluyorKızlar benim gibi kiracı olup doğalgaz,elektrik, su aboneliklerini halleden varmı ne kadar tutuyor bu işlemler bilmiyorum.
istemeye gelirkenki söz bohçasını mı diyorsun tatlım? yoksa düğün zamanı getirilen gelin bohçasını mı ?kızlar gelin ve damat bohçasının içine neler konması gerekiyor?
annem bohça istiyor en azıından istemeye gelirlerken gelin bohçası getirsinler diyor. içine ne konacaksa yavaştan alalım diyorum bende ama ne olacak bilmiyrum
baa kaç kere bunlar bohça hazırlayacak yaistemeye gelirkenki söz bohçasını mı diyorsun tatlım? yoksa düğün zamanı getirilen gelin bohçasını mı ?
söz ayrı nişan ayrı düğün ayrı olur istemede bi takım kıyafet sonra çamaşır çorap havlu falan konur tatlım kapsamlı olmaz zaten birer takım bişeyler konulur ben nişanlıma gömlek kot pantolon ihtiyacı olduğu için kot koydum sonra çamaşır çorap havlu mendil koydumbaa kaç kere bunlar bohça hazırlayacak ya
şuan için istemede diyorum canım, annemler en azından gelinle damada hazırlayalım diye tutturdular da
Hımm varmış epey biYatak, halılar, perdeler, kuaför, ankastre fırın set baya şey var yani