• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar, 18 gün kaldı benim düğüne!! :eek::oops::KK55::KK17::KK23:Şu an davetiye dağıtım aşamasındayız.
Çoğunu nişanlımla ben yapıyoruz.. Ve inanılmaz yorucu imiş.
Bütün telaşın asıl düğüm noktası burasıymış yaaaaa. En zoru davetiye dağıtımı.. :KK57: gidiyorsun evde yok oluyorlar. Arıyorsun yokuz sonra gel diyorlar, komşuya bırakim diyoruz, yok kendin gel diyenler çıkıyor..:mad::KK62: Bazı kişiler adres değiştirmiş çıkıyor, hayde daha önce geçtiğin yere geri dönüyorsun falan filan inanılmaz sıkıntı ve masraflı!!!:KK62::KK42::KK34:

Kızlar, 18 gün kaldı benim düğüne!! :eek::oops::KK55::KK17::KK23:Şu an davetiye dağıtım aşamasındayız.
Bütün telaşın asıl düğüm noktası burasıymış yaaaaa. En zoru davetiye dağıtımı.. :KK57: gidiyorsun evde yok oluyorlar. Arıyorsun yokuz sonra gel diyorlar, komşuya bırakim diyoruz, yok kendin gel diyenler çıkıyor..:mad::KK62: Bazı kişiler adres değiştirmiş çıkıyor, hayde daha önce geçtiğin yere geri dönüyorsun falan filan inanılmaz sıkıntı ve masraflı!!!:KK62::KK42::KK34:
Kolay gelsin canım bencede zor iştir davetiye dağıtmak

Sağol tatlıımm
Ayy senin çookk az kalmış ya maşallaahhh
Davetiye benim içinde çook sorunlu şimdiden başlasam yeri vardır yani
Kendin gel diyenler oluyor ne demek ya evde dursunlar o zaman
Onca işin arasında bi de onları mı bekleyeceksin
İnsanlar da tuhafff.
Allahımm kolaylık versin hepimize canım :nazar:

Para tükendi borçlar boyumuzu aştı hazırlık yapamıyoruz canım hafta sonu evi temizledik o kadar. Sen naptın ne durumdasınız
allah yardımcınız olsun canım zor valla bizde borçlandık baya o_O bizim de bir iki güne ev temizlenecek kına işleriyle uğraşıyorum öyle koşturmaca baya da az kaldı:KK17:

Sağol tatlıımm
Ayy senin çookk az kalmış ya maşallaahhh
Davetiye benim içinde çook sorunlu şimdiden başlasam yeri vardır yani
Kendin gel diyenler oluyor ne demek ya evde dursunlar o zaman
Onca işin arasında bi de onları mı bekleyeceksin
İnsanlar da tuhafff.
Allahımm kolaylık versin hepimize canım :nazar:

Bazı insanlar çok anlayışsız oluyor kuzum. Çok erken verince de unuttuk diyen oluyor. Okadar 2 ara 1 dere mevzu ki davetiye.

Benden sana bir tavsiye önden isim yazma davetiye üzerine. yanına boş al, bir liste yap bölge bölge gittikçe evlerine ya da yerlerine üzerine yaz ver liste de belirt. En temizi. Diğer türlü bir de davetiye ara, yok aradan alakasız isim çıkıyor yok bulamıyorsun daha çok karışıyor.

Kızlar benim gibi kiracı olup doğalgaz,elektrik, su aboneliklerini halleden varmı ne kadar tutuyor bu işlemler bilmiyorum.

kızlar gelin ve damat bohçasının içine neler konması gerekiyor?
annem bohça istiyor en azıından istemeye gelirlerken gelin bohçası getirsinler diyor. içine ne konacaksa yavaştan alalım diyorum bende ama ne olacak bilmiyrum :KK43:

kızlar gelin ve damat bohçasının içine neler konması gerekiyor?
annem bohça istiyor en azıından istemeye gelirlerken gelin bohçası getirsinler diyor. içine ne konacaksa yavaştan alalım diyorum bende ama ne olacak bilmiyrum :KK43:
istemeye gelirkenki söz bohçasını mı diyorsun tatlım? yoksa düğün zamanı getirilen gelin bohçasını mı ?

istemeye gelirkenki söz bohçasını mı diyorsun tatlım? yoksa düğün zamanı getirilen gelin bohçasını mı ?
baa kaç kere bunlar bohça hazırlayacak ya :KK53:
şuan için istemede diyorum canım, annemler en azından gelinle damada hazırlayalım diye tutturdular da :KK12:

baa kaç kere bunlar bohça hazırlayacak ya :KK53:
şuan için istemede diyorum canım, annemler en azından gelinle damada hazırlayalım diye tutturdular da :KK12:
söz ayrı nişan ayrı düğün ayrı olur :KK53: istemede bi takım kıyafet sonra çamaşır çorap havlu falan konur tatlım kapsamlı olmaz zaten birer takım bişeyler konulur ben nişanlıma gömlek kot pantolon ihtiyacı olduğu için kot koydum sonra çamaşır çorap havlu mendil koydum

Back