• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Eksik var tabi. Naparsan yap tastamam olmuyor.
Mutfak masamı alamadım. :oops: Tanıdık birinden alacağız ayırttım, bir türlü denk gelip getirtemedik.

Ama asıl herkesin çığlık attığı eksiği söylüyorum hazır ol :KK17::KK54::KK53::oops: Kına için dağıtılacak hediyelik, el gülü vs leri almadım daha. :KK55::KK53::KK23:

Salona provaya gideceğiz, onlar bazı eşyaları veriyor, sayıları falan o gün net öğreneyim diye pek dert etmedim.

Ama şöle diyim. Heycanlanmıyorsun ama ara ara çok gerilip birden parlıyorsun. Şahsen olmadık şeyler için nişanlıma ters yapıyorum sonra ikimizde gülüyoruz. :KK70::KK70::KK70:

Hii kınalıklar için acele et canım valla arkadalım aylar öncesi hazırlayıp kolilemişti bende öyle yapmayı düşünüyorm..
Aman birbirinizi kırmayın canım huzurlu bir başlangıç olsun inşallaah :KK68:

Şu an cicim ayında girmez bir süre buralara .. bir kaç ay sonra da bdv de takılır artık :)))
inşallah bizim içinde ikili rakamların geleceği günler olur :))

Kesinlikle cicim ayı giremiyordur :-):-)Aman Allah korusun bdv ye düşmeyelim yaaa

Amiin ikili ve ardından tekli günler gelsin inşallah
:KK36:

Merhaba bende katılabilir miyim ☺️ Yaş 29, söz nişan 12.12.2015, düğün 4 - 6 ağustos 2016 ☺️ Nikah 6 ağustos 2016

Hoşgeldin aramıza canım ekliyorum :KK50:

Kızlar Panoda günleri attırırken yanlış yapabilirim eğer hesapta yanlış olan varsa yazın bazen uykulu yapıyorum farkında olmayabilirm :KK69::-)

sonunda geri sayıma bende girdim 25 ağusttos :oops: 173 gün

sen nişan detaylarını paylaştın mıııı

yok paylaşmadım sanırım o kadar çok yazıyorum ki unutmuşum artık :D nişanım isteme nişan şeklinde oldu ikisi bir arada 1 kaç gün önce tanışma oldu sonrasında istediler evde oldu aile arasında

yok paylaşmadım sanırım o kadar çok yazıyorum ki unutmuşum artık :KK70: nişanım isteme nişan şeklinde oldu ikisi bir arada 1 kaç gün önce tanışma oldu sonrasında istediler evde oldu aile arasında

eeee fotoğraff isteriz En Büyük KK

eeee fotoğraff isteriz En Büyük KK

yeterlimi :D:D ahahahaha ekleyeyim bir ara şimdilik damat fincanımı eklemiş olayım :KK68::KK68:
Screenshot_11.png

Panoya benide ekleyiiinn :oops:

isteme nişan bir arada 16 şubat 2016 :KK60::KK60:
ankaradaki düğün 25 ağustos 2016 :KK37::KK37::KK37:
kayserideki düğün 27 ağustos 2016 :KK68::KK68::KK68:

Hii kınalıklar için acele et canım valla arkadalım aylar öncesi hazırlayıp kolilemişti bende öyle yapmayı düşünüyorm..
Aman birbirinizi kırmayın canım huzurlu bir başlangıç olsun inşallaah :KK68:

Kesinlikle cicim ayı giremiyordur :-):-)Aman Allah korusun bdv ye düşmeyelim yaaa

Amiin ikili ve ardından tekli günler gelsin inşallah
:KK36:

Hoşgeldin aramıza canım ekliyorum :KK50:

Kuzum kınalıklar için bu hafta düğün salonunda provamız var, onlar bazı malzemeleri veriyormuş, önce orayla görüşmeyi bekliyorum. Ama kına elbisem, tacım, bindallım vs gibi kısımlar hazır. sadece, kına hediyeliği, kına mendili, kına şalı, kızlara el mumu gibi kısımlar kaldı. Onlarda zaten 5 dk da alınır bence sorun olmaz ya. :KK59:

Back