• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

kızlar gelin ayakkabınızı nasıl düşünüyorsunuz?
önerebileceğiniz modeller var mı ?
renkli mi alsam beyaz dantelli fln mı bilmiyorum.
Ama karikatürlü olanlardan ya da isim yazılı olanlardan istemediğimi biliyorum :)

Ben studio rain ayakkabılarına benzer bi ayakkabı yaptırıyorum. ayak ölçümü alıp yapıyorlar. Bilekten bağlamalı platform ve kalın topuklu.

Nikah nişanlımın tarafında olacak magnet şeklinde gidiyor bizim çevremizde diğerleri atılır dediler birde 150 tane falan gerekiyor bakalım

tanesi ne kadara geldi cnm bunların

internetten bakabilirsin o zaman canım, bir sürü magnetli model var.

büyükleri annemler yaptırmıştı dükkandan, şu an fiyatını hatırlamıyorum, ama küçük olanları ben internetten sipariş vermiştim :)

bende bu ikileme düştüm aynen isim yazılıları beğenmiyorum platform topuk sade bir tane aldım gelinlik için boy önemliydi çünkü. üzerine gelinlik dantel ve inci detayları yapıştırsam mı diye düşünüyorum.
Cok mantıklı aslinda rahat ettiğim düz bir ayakkabi alip istedigim gibi süslemek ya da hiç süslememek en iyisi canim:KK5:

Önemli olan senin beğenmen bence içine sinmiş ne güzel. En güzel gelin sen olacaksın öyle düşün:) Bana tüm gelinlikler ayni geliyor:KK43: hani anlatıyorlar ya giydim büyülendim o an anladım falan bende öyle şeyler olmuyor bende... Beğendigim model straplez bele kadar oturan A kesim ama baktığımda resme klasik sıradan gibi geliyor... Ne arıyorum bilmiyorum ama içime sinmiyor hiç biri... Ayakkabı konusunda ise ben en rahat ne olursa onu alacağım, düz bir ayakkabı alıp kendin süsleyebilirsin. Gelin ayakkabısı diye rahat olmayan bi ayakkkabı alma sakın bi yakınim güzelligine kandı yazık acı çekmiş tüm gün.

Bence de hepsi ayni beyaz,tüllü ,giymelik elbisedir sonuçta :-) ama gerçekten insan üzerine giyince evet iste bu diyor resimlerde vitrinlerde göründüğü gibi olmuyor yani ne bileyim :KK68:

Ben studio rain ayakkabılarına benzer bi ayakkabı yaptırıyorum. ayak ölçümü alıp yapıyorlar. Bilekten bağlamalı platform ve kalın topuklu.

Bu firmanın ayakkabılarını bilmiyordum.simdi baktım ve baaa yiiilll diiimmm:KK37::KK36::KK75:
Tam istediğim modelde ve renkte ayakkabilar cok güzel ama cooookk pahalli yaa:rolleyes:

Prettygirl Prettygirl dün evde unutmuşum canım ama şuan ufak bir araştırma yaptım ve beğendiğim modelleri hemen koyayım buraya dedim. benim düğün büyük ihtimalle ekime ya da kasıma kalacağı için ben biraz daha bot gibi modellere bakıyorum, şöyle örnek vereyim yani.
prev-w2_dantelli-gelin-ayakkabilari-9408e.jpg

tabi buna benzer yazın giyilebilecek ayakkabı modelleri de var.
prev-w2_dantelli-gelin-ayakkabilari-f4ec6.jpg

bir de ben topuklu ayakkabıyla rahatsız olduğum için mutlaka fotoğraf çekiminde ve ilk danstan sonra düz taban ayakkabı giyeceğim. onların örnekleri de şu şekilde.

Düğün-Mekanına-Göre-Gelin-Ayakkabısı-Seçimi-11.jpg

gelin_ayakkabisi_8.jpg

seçenek baya geniş canım, bu modellerin hemen hepsi de internette satışta. o yüzden sana kolaylıklar diliyorum :KK28:

Bu firmanın ayakkabılarını bilmiyordum.simdi baktım ve baaa yiiilll diiimmm:KK37::KK36::KK75:
Tam istediğim modelde ve renkte ayakkabilar cok güzel ama cooookk pahalli yaa:rolleyes:

Eevet pahalı; ben çok çok daha uyguna yaptırıyorum :) Birebir aynısı tabiki değil ama çok çok benzeri yapılıyor. Ankaradaysan adres verebilirim.

Prettygirl Prettygirl dün evde unutmuşum canım ama şuan ufak bir araştırma yaptım ve beğendiğim modelleri hemen koyayım buraya dedim. benim düğün büyük ihtimalle ekime ya da kasıma kalacağı için ben biraz daha bot gibi modellere bakıyorum, şöyle örnek vereyim yani. Eki Görüntüle 1783159

tabi buna benzer yazın giyilebilecek ayakkabı modelleri de var.
Eki Görüntüle 1783160

bir de ben topuklu ayakkabıyla rahatsız olduğum için mutlaka fotoğraf çekiminde ve ilk danstan sonra düz taban ayakkabı giyeceğim. onların örnekleri de şu şekilde.

Eki Görüntüle 1783162
Eki Görüntüle 1783164

seçenek baya geniş canım, bu modellerin hemen hepsi de internette satışta. o yüzden sana kolaylıklar diliyorum :KK28:

Sagol canim modeller cok sik gerçekten.ben de google dan baktim ama ne bileyim icime sinmiyor bir türlü :) ay ben cok kararsizim yaa :)

Sagol canim modeller cok sik gerçekten.ben de google dan baktim ama ne bileyim icime sinmiyor bir türlü :) ay ben cok kararsizim yaa :)

o kararsızlık bende de var, ama az çok nasıl bişey istediğime karar verdim ya herhalde düğün günü gelmeden ayakkabı modeline karar veririrm :p

bende başladım kan vs verdik 27 mart günüm artık belli. nikah memurunu pek sevmedim evrakları verirken garip geldi bilmiyorum neden. sadece 3 tane kan testi istedi doktor başka şey istemedi sizlerde nasıldı. işyerinde bir arkadasın oldu daha çok tahlil ve film istenmişti..

2 tüp kan verdik, sonrasında verem savaşa gidip film çektirdik, nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyet belgesi aldık bu kadar canım diğerleri kimlik fotokobisi vesikalık resim falan kuzum :)

nişanlıumda taşınacağız diye modalife alalım sonra değiştirirz diyor ama 10 bin civarı verip çöpe atmakta istemiyorum kullananlar hangi ürünlerden memnunlar acaba? epey olumsuz yorum okuyorum ben
model olarak tam bilmiyorum canım ama ben ürünleri gidip gördüm çokta kalitesiz gelmedi bana bilmem tabiiki kullamaya başlamadım henüzzz :))

ha ben günü aldınız sanmıştım aynı izin sıkıntısı bende de var ya bırakın rahatça evlensin insanlar:110: iyi şükür bende çoğu işimi hallettim bi bohçalıklarla kına malzemelerim kaldı :KK28:
ne güzel canım yok hala evrakları teslim edemedik izin sıkıntısı bitmedi :(

2 tüp kan verdik, sonrasında verem savaşa gidip film çektirdik, nüfus müdürlüğünden evlilik ehliyet belgesi aldık bu kadar canım diğerleri kimlik fotokobisi vesikalık resim falan kuzum :)

biz nikahımızı 2014 te kıydırdık. Belediyenin sağlık personeline gittik bize sadece kan grubumuzu sordu ve uygundur raporu verdi.ertesi gün de evlendik gitti :KK60:
hiç böyle şeylerle uğraşmadık ya hu nedir bu şaştım doğrusu:KK23:

Bizde bugün kan verdik verem savaştan akciğer grafiğini aldık
Kısmetse pazartesi gidip teslim edeceğiz ve işlemlere başlayacağız.
Çok stresli işlermiş yahu o_O

biz nikahımızı 2014 te kıydırdık. Belediyenin sağlık personeline gittik bize sadece kan grubumuzu sordu ve uygundur raporu verdi.ertesi gün de evlendik gitti :KK60:
hiç böyle şeylerle uğraşmadık ya hu nedir bu şaştım doğrusu:KK23:
evet canım şuan baya uğraştırıyorlar yaa
inşallah en kısa zamanda hallolur tatlım:KK19:

inşallah canım benimm

günaydın kızlarrrr

Back