2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Yok artık sen tanış artık canım zamanı geldi bence nişanınıza az kaldı

:) yok ya sana kiyamadigindan bence annen :)
Haklısın da işte gelinleri onlarn oluyor kızlarda onların ona tav oluyorum bende

6 senedir beklemek bu saydıgın korkuları azaltyor bnce canım bizde evlendiğimzde 7 sene olucak çıkalı. Tmm aklımda bi kaç bişey yok mu var hani öncelikle ailendn doğduğun evden çıkıyorsun snra koca ev senin sorumluluğnda misafir gelse herşey sırf sende eşinin sorumluluğu e çocuk düşüncesi biraz insanı düşündüryor ama dediğim gibi 7 yılda biz çok hayaller kurduk herkes gibi artık kavuşmak istiyoruz bu daha ağır bastığı için saydığım hiç bir şeyden korkmuyorum ben kendi adıma

Valla bende korkuyorum arada ne bilim hani sorumluluk kolay değil tamam evde yine sorumluluk var ama yetemedigimiz yerde yükü anneler alıyor ama kendi evimizde olmıcak tamam eşlerimiz yardım eder tabi ki ama erkek nereye kadar anlar o da meçhul ama benide rahatlatan 8. Senemizde evlenmiş olcak neredeyse ve yıllardır kurduğumuz o hayallerin gerçekleşecek olması :)

Bazen bu zorlukları bende düşünüyorum
Şu an herşeyi annem yapıyor, yemeği, çamaşırı, ütüyü.
Ama evlendikten sonra hepsi bana kalacak ama yine de bu bir zorlukmuş gibi gelmiyor
Aksine bizde 7. yılımızda evlenmiş olacağız seve seve yaparız diye düşünüyorum

payalaşarak yapıldıktan sonra onlar bile bi eğlence bize :)

Evet canım tabi ki eşlerimizde ellerinden geldiğince yapmaya çaılışırlar ama bi yere kadar tabiki bizim kadar yapmıcaklar sorumluluk bizde olucak ama inan insan kendisine yapınca çok farklı oluyor
misal mutfak dolaplarımız yapıldı graniti takarlarken dolaplarım toz içinde kalmış onları nasıl temizledim tmm yoruldum ama benim evimin dolapları ondan bile mutluluk duydum güzelleştikçe hoşuma gitti . İlerde de eşinin kıyafetleri çocuklarının kıyafetleri çok fazla sorun olmaz sanırım yeter ki evimizde sağlık huzur ve aşk olsun

Sizlere bir sorum var benim yaşadığım ilde oda nikahı yani memurun odasına kıyılan nikah 125 tl düğün salonunda nikah ise 450 tl arada baya oynuyor. Ne yapsam bilemedim öyle çok bir ücret değil ama daha evin doğalgazı için falan ödeyecez derken baya gözümde büyüdü masraflar siz olsanız nasıl nikah yaparsınız. Düşünceleriniz neler kızlar?

bence gerek yok cnm ya o kadar para vermeye bizim ankarada oturuyorum oda nikahı 130 salona çağırınca 550 tl idi hemde düğünde kafamız rahat olsun memur geç gelir fin diye öyle yapcaz yazık bi ton masrafımız oluyo sen oda nikahı yap cnm :)

Teşekkür ederim canım yorumun için

hiç gerek yok bence de . Bişey sorcam kızlar elektrik süpürgesi ve ütü alıcam ama karar veremedim fikir verirmisinz bana ?

hiç gerek yok bence de . Bişey sorcam kızlar elektrik süpürgesi ve ütü alıcam ama karar veremedim fikir verirmisinz bana ?
Ben philips azur aldım ütü olarak modelini hiç hatırlamıyorum ama öyle pahalı bir şeyde değildi aynısını kayınvalidemde kullanıyor çok memnun oda

patisserieyumyum Canım bende çok şaşırdım yaa ne kadar da pahalıymışş İstanbul'da da böyle mi acaba fiyatlar
an48 Aynen benimde ütü ve süpürge bakmam lazım daha hiç araştırmadım ama gördüğün güzel bişi olursa haber verirsin

Kızlaar selam nabersiniz hazırlıklar nasıl gidiyor

ben hala bekleme kısmındayım, nişanla düğün arası 5-6 ay olacak çok fena sıkışacağım

aradaki fark 300 lira civarı, çok tabi ama ben yine de salonda nikah kıyılsın daha özel olur diye düşünüyorum. o yüzden salonda kıydıracağım nikahı. eğer çok önemsemiyorsan boşuna verme tabi o parayı, ama önemseiyorsan bence bir kere olacak bişey 300 lira için hevesinden mahrum kalma

ben henüz almadım ama anneler günü indirimlerini bekliyorum almak için. tefalin kazanlı ütülerinden alacağım, süpürge de rowenta silence olacak sanırım. modeller arasından fiyat performans değerlendirmesine göre seçerim elbet birini indirimler başlayınca

Teşekkürler kızlar yorumlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…