• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Yatak odası takımını çok beğendim bende özellikle beyaz bir takım istiyorum mağaza ve fiyatı nedir? Bu arada pembe çiçekler hoş durmuş bir renk katmış bence kalsın , yinede senin kararın :)

Merhaba hoşgeldiiin :) Hayırlısı olsun bende nişanlıyım bizimde sizinkinin aksine ramazandan sonra olucak düğün inşallah :)

Çook tebrik ederim :)) Allah bir yastıkta kocatmayı nasib etsin hepimize :)

Nasıl peki hazırlıklar başladı mı ? Heyecan durumları ne alemde ? :)

C

Canim ben de yaptırmak istiyorum ama benim kınamla düğünüm ayni olacak mecbur ben giresunluyum nişanlım canakkale li ,once Giresun da kina düğün olacak 4gun sonra da c.kale de düğün olacak.o yüzden salonda sadece kinam yakilir elime cikilir hemen diye düşünüyorum ama düğünden önce en sevdiğim arkadaşlarımla gelin hamami yapmak istiyorum oraya belki senin dediğin gibi bir dövmeci çağırırm ya da nette hazir dövmeler var onlardan dagitirim diyorum.bi de hamama gelenlere hediye olarak sabun dağıtmayi düşünüyorum ya da ayna ya da başka bir şey bilemiyorum bunlar gibi şişelere dus jeli fln da koyabilirim ya da vücut kremi ... bu detaylara karar vermek de cok zor yaa:KK35:
Aynen canım karar veremiyorum kısmetse ömründe bir kere olacak bir gün ve güzel geçsin istiyorum gelenlere hediye dağıtmak istiyorum düşün düşün aklımada değişik şeyler gelmiyor. Bu yüzden yazdım ki birbirimize fikir alışverişi yapalım

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bayadır yazmıyor kimse. İzin aldım ben izinliyim bu hafta hiç işe geri dönesim yok resmen :eek:

Aynen canım karar veremiyorum kısmetse ömründe bir kere olacak bir gün ve güzel geçsin istiyorum gelenlere hediye dağıtmak istiyorum düşün düşün aklımada değişik şeyler gelmiyor. Bu yüzden yazdım ki birbirimize fikir alışverişi yapalım

nasıl hediye dağıtmak istediğimize karar vermeliyiz bence. internette bir sürü şey var ama herkes aynı şeyleri dağıtmış mesela törpü,oje, sabun, ayna,yelpaze vs bunları dağıtan çok oldu. bu gün bi yerde cezve gördüm bakır cezve dağıtmışlar kınada o da değişik olmuş hoşuma gitti aslında biraz da saçma gibi mi bilemedim.
bu arada benim de çok tatile ihtiyacım var:mad:ama yıllık iznimi kullanamıyorum düğünde kullanacağım :KK51::KK68:

nasıl hediye dağıtmak istediğimize karar vermeliyiz bence. internette bir sürü şey var ama herkes aynı şeyleri dağıtmış mesela törpü,oje, sabun, ayna,yelpaze vs bunları dağıtan çok oldu. bu gün bi yerde cezve gördüm bakır cezve dağıtmışlar kınada o da değişik olmuş hoşuma gitti aslında biraz da saçma gibi mi bilemedim.
bu arada benim de çok tatile ihtiyacım var:mad:ama yıllık iznimi kullanamıyorum düğünde kullanacağım :KK51::KK68:
Dağıtacağım şeyleri düşünüp karar vermem ve başlamam lazım 2 buçuk ay kaldı daha evi tutmadık daha eksikler var. İzinide düğüne yakın kullanırım diyordum ama dönem içi olduğu için pek vereceklerini sanmıyorum hazır dönem arasıyken alayım dinleneyim dedin sorun olacaksa tabi düğünde kullan canımHoppa

benim bir arkadaşım düğünde davetli sayısı kadar çam fidanı koymuştu inciyle süsleyip masalara

Çook tebrik ederim :)) Allah bir yastıkta kocatmayı nasib etsin hepimize :)

Nasıl peki hazırlıklar başladı mı ? Heyecan durumları ne alemde ? :)

Amiin inşallah :)
Aynen canım başladım her haftasonu bişey alıyoruz anca öyle biter :) Heyecan şuan yok ama böyle düğün dernek konuları açıldığında heyecanlanıyorum :)

benim bir arkadaşım düğünde davetli sayısı kadar çam fidanı koymuştu inciyle süsleyip masalara

Ben nikah şekerine alternatif olsun diye çicek tohumu dedim ama bana destek cikan olmadi:) tohum bombasi galiba ticari adi. renk renk kagit toplar gibi gozukuyor. Kina icin de ayna diye dusunmustum ama herkes ayna yapinca vazgectim. Instagramda gordum el kreminin uzerine etiket hazirlamislar x gelinin kina hatirasi yaziyordu hosuma gitti aslinda ama 4.5 tl oldugunu duyunca hevesim kacti. Kendim yapabilirsem daha ucuza el kremi dagitmak istiyorum.
Eger yazim yalnisi ve farkli harf kullanmissam kusuruma bakmayin telefondan anca bu kadar basarili olabildim.

Ben nikah şekerine alternatif olsun diye çicek tohumu dedim ama bana destek cikan olmadi:) tohum bombasi galiba ticari adi. renk renk kagit toplar gibi gozukuyor. Kina icin de ayna diye dusunmustum ama herkes ayna yapinca vazgectim. Instagramda gordum el kreminin uzerine etiket hazirlamislar x gelinin kina hatirasi yaziyordu hosuma gitti aslinda ama 4.5 tl oldugunu duyunca hevesim kacti. Kendim yapabilirsem daha ucuza el kremi dagitmak istiyorum.
Eger yazim yalnisi ve farkli harf kullanmissam kusuruma bakmayin telefondan anca bu kadar basarili olabildim.
O tohumları bende gördüm herkes çok saçma kimin bahçesi varda kim ekecek o çiçekleri dedi öyle dediler diye bende vazgeçtim zaten aslında çok mantıklı saksı bile dikebilirler. Aman bende de kafa kalmadı düğünde nikah fotoğrafımi zin olduğu çerçeve siparişini vericez adeti 3 tl kına da da ufak el aynası dağıtiçim sanırım kınaya emin değilim gerci

Ay cicek tohumu fikri benim de cok hosuma gitmisti ama aynen beni de destekleyen olmadi o ne fln dediler insanin hevesini kaçırıyorlar.ne bileyim minik kutulada 2tl ye el kremleri var onlar dagitilabilir etiketleri de bi yere yaptirirsin canim daha ucuza gelebilir o zmn

Back