2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlar bir sorum olucak , sizde benim yaşadığım durumu yaşıyor musunuz hissediyor musunuz diye merak ettim

Nasıl anlatayım bilemedim, biz her hafta sonu kayınvalideme gidiyoruz evimiz onlarn üstünde yapıyoruz daha önce söylemiştim. Ben her hafta olmasa da genellikle tatlı tuzlu pasta vs şeyler yapıp götrmeyi çok seviyorum. Ee nişanlım da yiyeceği için ekstra özeniyorum. Annemde artık şu durum oluştu ya da ben öyle hissediyorum "yine mi bişeyler yapıyosun sen zaten hep oraya götür hafta içi neden yapmıyorsun " gibi tatlı falan yapmayı seviyorum eve de yaparım genelde ama şimdi oraya daha çok özeniyorum tmm da yaptıklarımdan eve ayıryorum zaten onuda geçtim orda götürdüğümü hep birlikte çayla yiyoruz.

Teyzeminde oğlu nişanlı, gelinin teyzeme yaptığı herşeyi öve öve anltıyor kızı sahiplendiler hani artık bizim kızımız falan diye ama iş bana gelince sen daha benim kızımsın çıkmadn burda ne çabuk da onları sahiplendin falan diyo bende bozuluyorum gelin sizinde bende onlarn geliniyim sonuçta orda bi iş yapnca annem bak burda ne güzl yapıyorsn dicek diye tereddütte kalıyrum artık.. Sizde de oluyo mu ya böyle şeyler ?
Annem beni paylaşamıyr mu kayınvalidemle sanırım aslında uzun bi ilişki bizim ki alışmış olması lazım ama tek kızıyım ondan mı acaba

Olur tatlim ekle
E tabi ki kiskaniyodur bide her hafta yapmak abarti degil mi ya :)

Her hafta değil ama genelde yapıyorum . Çünkü her hafta kayınvalidem yemek hazırlıyor çayın yanına da ben bişeyler yapayım diyorum kahvaltıdan sonra akşam yemeğine kadr babamda nişanlımda acıkıyor nişanlım gelip gidip yiyor benimde hoşuma gidiyor

CadiKelebek kuzum kıskanmıyordur da annen kızı elden gidecek diye üzülüyordur, kötü niyetli değildir. anneler için kızları ayrı bir kıymetli oluyor ya
düşün bak birkaç ay içinde nişan yapacaz, bu sene içinde evleneceğiz inşallah. anneme diyorum ki artık kaynanamla tanışmamın zamanı geldi, yok daha dur bekle diyor dedim oldu olacak düğünde göreyim bari daha erkene ne gerek var nişana da gelmesin

:) yok ya sana kiyamadigindan bence annen :)

Merhaba kızlar ben de temmuz gibi evlenicem inş sormak istediğim bir şey var ben nişanlımı 6 senedir bekliyorum çok da seviyorum ama zaman daraldıkça bişeylerden korkuyorum anne kuzusuyum evden ayrılmak sorumluluk yeni bi hayat ne bileyim..aynı evde olunca değişir mi vs korkular stresler ayyy böyle olan var mı normal mi bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…