- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.161
Teşekkürler kızlar yorumlarınız için.
Buralar baya sessizleşti bense düğüne 65 gün kalmış olmanın heycanı içindeyim. Hala eksikler var evi dizmeye başlamadık daha. Bu pazartesi nikah için başvuracaz. Sen napıyorsun canım
Sizlere bir sorum var benim yaşadığım ilde oda nikahı yani memurun odasına kıyılan nikah 125 tl düğün salonunda nikah ise 450 tl arada baya oynuyor. Ne yapsam bilemedim öyle çok bir ücret değil ama daha evin doğalgazı için falan ödeyecez derken baya gözümde büyüdü masraflar siz olsanız nasıl nikah yaparsınız. Düşünceleriniz neler kızlar?
hiç gerek yok bence de . Bişey sorcam kızlar elektrik süpürgesi ve ütü alıcam ama karar veremedim fikir verirmisinz bana ?
canım bence bu ara alabilirsin.yaz koleksiyonları çıktı ocak sonunda evlilik fuarlarına bile çıktı. Hatta benim düğünüm de ağustosta gelinliğimi ekimde aldım 2016 yaz koleksiyonuydu. kadın depoya kaldırıyordu bu da yaz koleksiyonu dedi ben de dur bi bakayım ona dedim ve onu aldım.Alırken de istersen ocak şubat gibi tekrar gel başka modeller de gelecek onlara da bakarsın ondan sonra çok değişik model gelmez zaten dedi. Yani demem o ki şu aralar bakabilirsin benceKızlarr Benim Düğünümde Ağustosta bendaha erken diye gelinlik falan bakmıyorum ama sizce geç mi kalıyorum? Yaz koleksiyonları da cıksn diye bekliyorum ama bi yandan da stresteyim
Oda nikahı yapmaya karar verdik canımnapmaya karar verdin
Merhaba. Bence geç kalmıyorsun gelinlik bakmak için ama mart gibi bakıp alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü yaz sezonuna girdikçe daha pahalı oluyor gelinliklerde.Kızlarr Benim Düğünümde Ağustosta bendaha erken diye gelinlik falan bakmıyorum ama sizce geç mi kalıyorum? Yaz koleksiyonları da cıksn diye bekliyorum ama bi yandan da stresteyim
Bende sevmiyorum ama kendi kınam da oynayıp eğlenmeyecem de kiminkinde yapıcam diye düşünüyorum.bizde evleniyoruuuz..
ilişki başlangıcı: 15 ağustos 2011
nişan: 31 ocak 2016
nikah: 26 haziran 2016
ben oynamayı hiç sevmeyen düğünü salon nikahı ile bitirmeyi düşünüp kına gecesi eğlencesine takılan bir gelinim((
keşke kına gecesi olmasa
Bende sevmiyorum ama kendi kınam da oynayıp eğlenmeyecem de kiminkinde yapıcam diye düşünüyorum.
Sevindim canım sizin adınıza bizde dün başladık sağlık ocağına gidicez o işlemleri yapmadık daha.Kızlar selaaam nasılsınızz biz nikah işlemlerine başladık hayırlısıyla :)
Biz de kan verdik daha sadece diğer işlemleri tamamlamadık 60 gün maşallah az kalmışş :))Sevindim canım sizin adınıza bizde dün başladık sağlık ocağına gidicez o işlemleri yapmadık daha.
Baya heyecanlıyım ya küçük şeyleri halletmeye başladık ütü masası, çamaşır askılığı saç kurutma makinesi falan aldım.Biz de kan verdik daha sadece diğer işlemleri tamamlamadık 60 gün maşallah az kalmışş :))
Merhabaselam millet
nasılsın tatlım nasıl gidiyor hazırlıklar günümüz az kaldıMerhaba
Aynen canım baya az kaldı ya. Süpürge, yatak, fırın seti eksik şu an aklıma gelen. Daha evi temizlemeye başlamadık o işler var sen neler yapıyorsun nelerin kaldı.nasılsın tatlım nasıl gidiyor hazırlıklar günümüz az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?