- 14 Ağustos 2013
- 3.268
- 918
- 198
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #1.141
Yok artık sen tanış artık canım zamanı geldi bence nişanınıza az kaldıCadiKelebek kuzum kıskanmıyordur da annen kızı elden gidecek diye üzülüyordur, kötü niyetli değildir. anneler için kızları ayrı bir kıymetli oluyor ya
düşün bak birkaç ay içinde nişan yapacaz, bu sene içinde evleneceğiz inşallah. anneme diyorum ki artık kaynanamla tanışmamın zamanı geldi, yok daha dur bekle diyor dedim oldu olacak düğünde göreyim bari daha erkene ne gerek var nişana da gelmesin
Haklısın da işte gelinleri onlarn oluyor kızlarda onların ona tav oluyorum bende:) yok ya sana kiyamadigindan bence annen :)
Merhaba kızlar ben de temmuz gibi evlenicem inş sormak istediğim bir şey var ben nişanlımı 6 senedir bekliyorum çok da seviyorum ama zaman daraldıkça bişeylerden korkuyorum anne kuzusuyum evden ayrılmak sorumluluk yeni bi hayat ne bileyim..aynı evde olunca değişir mi vs korkular stresler ayyy böyle olan var mı normal mi bu?
6 senedir beklemek bu saydıgın korkuları azaltyor bnce canım bizde evlendiğimzde 7 sene olucak çıkalı. Tmm aklımda bi kaç bişey yok mu var hani öncelikle ailendn doğduğun evden çıkıyorsun snra koca ev senin sorumluluğnda misafir gelse herşey sırf sende eşinin sorumluluğu e çocuk düşüncesi biraz insanı düşündüryor ama dediğim gibi 7 yılda biz çok hayaller kurduk herkes gibi artık kavuşmak istiyoruz bu daha ağır bastığı için saydığım hiç bir şeyden korkmuyorum ben kendi adıma