• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Aynen canım baya az kaldı ya. Süpürge, yatak, fırın seti eksik şu an aklıma gelen. Daha evi temizlemeye başlamadık o işler var sen neler yapıyorsun nelerin kaldı.
mobilyaları almadık işte evi de dün tuttuk daha 1-2 haftaya mobilyalarımı alıcam inşallah ıvır zıvır şeyler var bir de

Var mı mobilyaların resmi canım nasıllar
12697094_1032187673491582_5926014775006015292_o.jpg
12715828_1032187676824915_8553136486610056735_o.jpg
12710999_1032187666824916_2359369377377316122_o.jpg
böyle bir düğün paketi bulduk tatlım

iyiyim canım çok şükür bugün evrakları toparladık yarın yada Cuma günü teslim edip tarihimizi alacağıızz sen nasılsın :)
ay ne güzel darısı başımıza biz daha çıkamadık bi tarih almaya :KK53: ne zaman düğününüz hayırlı olsun şimdiden :KK60:

Kızlar merhabaa :KK31: Benim abim bu yıl evleniyor Allah nasip ederse.Söz kesilecek 1 2 ay sonra.Uzakta yaşıyor kız tarafi 8 9 saat yaklaşık :/
Biz bize olacağız kimse gelmeyecek aileden sanırım uzak olduğu için ve zaten ev içinde olacak.Sizce ben ne giymeliyim kiz tarafi kapali baya annem ona göre giyin dedi.Pantolon üst mü giysem yoksa elbise mi bilemedim.Ona göre kilo falan vereceğimde :KK73:

Fikirlerinizi bekliyorum kizlar :KK68:

Kızlar merhabaa :KK31: Benim abim bu yıl evleniyor Allah nasip ederse.Söz kesilecek 1 2 ay sonra.Uzakta yaşıyor kız tarafi 8 9 saat yaklaşık :/
Biz bize olacağız kimse gelmeyecek aileden sanırım uzak olduğu için ve zaten ev içinde olacak.Sizce ben ne giymeliyim kiz tarafi kapali baya annem ona göre giyin dedi.Pantolon üst mü giysem yoksa elbise mi bilemedim.Ona göre kilo falan vereceğimde :KK73:

pantolon basit kaçar elbise giy bence hayırlı olsun tatlım:KK19:

Nişanımız oldu şimdi düğün tarihi belli olcak tutacağımız salona göre ay çok heycanlı
hayırlı olsun canım tarih belli mi

Kizlarr merhaba:))
Uzun süredir uzak kaldım buralardan esyalar, nikah tarihleri alınmış hayırlı olsun telefondan olunca alinti yapmam zor oluyor:KK43: çabucak geçsin günler...
sayılı gün çabuk geçer:KK19:

Canım kız tarafı ne kadar kapalı olursa olsun abinin nişanı olacak sonuçta pantolon basit olur etek üst veya elbise giymelisin

Kızlar ütü masası, çamaşır askılığı, saç kurutma makinesi, süpürge ve ütü gibi küçük elektronik aletleri hallettiğim için sizlere fikir olması amacıyla kodlarını bulup atayım istiyorum.

Ütü masası- GAZELLA TS GZM 900 E SQUAD Elegance Ev Tipi Ütü Masası (Kol Aparatlı)
Çamaşır Askılığı- Fidex Home Alüminyum Çamaşır Kurutmalık
Saç kurutma makinesi- Philips HP8232/00 Thermo Protect Saç Kurutma Makinesi 2200W
Süpürge- Fakir Veyron Turbo 2400 W Toz Torbasız Elektrikli Süpürge
Ütü-
PHILIPS GC3820/20 2400 W Steam Glide Tabanlı Buharlı Ütü
Blender Seti- Braun MQ735 Blender Seti
Hepsini baya araştırarak aldık kızlar en azından sizlere de fikir olsun :KK36:

Back