• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Buralar baya sessizleşti bense düğüne 65 gün kalmış olmanın heycanı içindeyim. Hala eksikler var evi dizmeye başlamadık daha. Bu pazartesi nikah için başvuracaz. Sen napıyorsun canım

Ayy ne güzel hadi hayırlısı olsun canım bizde evin yapımı için koşturuyoruz nişanlımla parkelerimizi aldık dolapların kulplarını ve evin elektrik priz vs işlerini hallettik sıra aldıklarımızı eve uygulamada çabuk bitse bari :KK51::KK51:

Sizlere bir sorum var benim yaşadığım ilde oda nikahı yani memurun odasına kıyılan nikah 125 tl düğün salonunda nikah ise 450 tl arada baya oynuyor. Ne yapsam bilemedim öyle çok bir ücret değil ama daha evin doğalgazı için falan ödeyecez derken baya gözümde büyüdü masraflar siz olsanız nasıl nikah yaparsınız. Düşünceleriniz neler kızlar?

Çok pahalı canım ya ama bide şu açıdan bak oda nikahı yapıcaksan ayrı bi elbise alıcaksan nikah memurunu salona çağrmayla aynı fiyata gelmesin ona dikkat ederek hesap yap derim ben :KK58:

hiç gerek yok bence de . Bişey sorcam kızlar elektrik süpürgesi ve ütü alıcam ama karar veremedim fikir verirmisinz bana ?

Elektrik süpürgesi bende karar vermedim canım teyzem ben alıcam dedi o kadar araştrdm ama kararsızım en sonunda teyzeme bıraktım sadece sulu istiyorum dedim o kadar :-) O iyisini alır eminim..
Ütüyü de tefal aldık annemde kullanıyoruz çok memnunuz umarım benim ütümde iyi çıkar şans işi birde bu aletler

Kızlarr Benim Düğünümde Ağustosta bendaha erken diye gelinlik falan bakmıyorum ama sizce geç mi kalıyorum? Yaz koleksiyonları da cıksn diye bekliyorum ama bi yandan da stresteyim

Kızlarr Benim Düğünümde Ağustosta bendaha erken diye gelinlik falan bakmıyorum ama sizce geç mi kalıyorum? Yaz koleksiyonları da cıksn diye bekliyorum ama bi yandan da stresteyim
canım bence bu ara alabilirsin.yaz koleksiyonları çıktı ocak sonunda evlilik fuarlarına bile çıktı. Hatta benim düğünüm de ağustosta gelinliğimi ekimde aldım 2016 yaz koleksiyonuydu. kadın depoya kaldırıyordu bu da yaz koleksiyonu dedi ben de dur bi bakayım ona dedim ve onu aldım.Alırken de istersen ocak şubat gibi tekrar gel başka modeller de gelecek onlara da bakarsın ondan sonra çok değişik model gelmez zaten dedi. Yani demem o ki şu aralar bakabilirsin bence :KK68:

Merhaba. Bence geç kalmıyorsun gelinlik bakmak için ama mart gibi bakıp alsanız daha iyi olur diye düşünüyorum çünkü yaz sezonuna girdikçe daha pahalı oluyor gelinliklerde.

bizde evleniyoruuuz..

ilişki başlangıcı: 15 ağustos 2011
nişan: 31 ocak 2016
nikah: 26 haziran 2016

ben oynamayı hiç sevmeyen düğünü salon nikahı ile bitirmeyi düşünüp kına gecesi eğlencesine takılan bir gelinim :(((

keşke kına gecesi olmasa :(

bizde evleniyoruuuz..

ilişki başlangıcı: 15 ağustos 2011
nişan: 31 ocak 2016
nikah: 26 haziran 2016

ben oynamayı hiç sevmeyen düğünü salon nikahı ile bitirmeyi düşünüp kına gecesi eğlencesine takılan bir gelinim :KK43:((

keşke kına gecesi olmasa :KK43:
Bende sevmiyorum ama kendi kınam da oynayıp eğlenmeyecem de kiminkinde yapıcam diye düşünüyorum.

Back