2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Çook tebrik ederim :)) Allah bir yastıkta kocatmayı nasib etsin hepimize :)

Nasıl peki hazırlıklar başladı mı ? Heyecan durumları ne alemde ? :)

Aynen canım karar veremiyorum kısmetse ömründe bir kere olacak bir gün ve güzel geçsin istiyorum gelenlere hediye dağıtmak istiyorum düşün düşün aklımada değişik şeyler gelmiyor. Bu yüzden yazdım ki birbirimize fikir alışverişi yapalım

Kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bayadır yazmıyor kimse. İzin aldım ben izinliyim bu hafta hiç işe geri dönesim yok resmen

nasıl hediye dağıtmak istediğimize karar vermeliyiz bence. internette bir sürü şey var ama herkes aynı şeyleri dağıtmış mesela törpü,oje, sabun, ayna,yelpaze vs bunları dağıtan çok oldu. bu gün bi yerde cezve gördüm bakır cezve dağıtmışlar kınada o da değişik olmuş hoşuma gitti aslında biraz da saçma gibi mi bilemedim.
bu arada benim de çok tatile ihtiyacım varama yıllık iznimi kullanamıyorum düğünde kullanacağım

Dağıtacağım şeyleri düşünüp karar vermem ve başlamam lazım 2 buçuk ay kaldı daha evi tutmadık daha eksikler var. İzinide düğüne yakın kullanırım diyordum ama dönem içi olduğu için pek vereceklerini sanmıyorum hazır dönem arasıyken alayım dinleneyim dedin sorun olacaksa tabi düğünde kullan canım

benim bir arkadaşım düğünde davetli sayısı kadar çam fidanı koymuştu inciyle süsleyip masalara

Çook tebrik ederim :)) Allah bir yastıkta kocatmayı nasib etsin hepimize :)

Nasıl peki hazırlıklar başladı mı ? Heyecan durumları ne alemde ? :)

Amiin inşallah :)
Aynen canım başladım her haftasonu bişey alıyoruz anca öyle biter :) Heyecan şuan yok ama böyle düğün dernek konuları açıldığında heyecanlanıyorum :)

benim bir arkadaşım düğünde davetli sayısı kadar çam fidanı koymuştu inciyle süsleyip masalara

Ben nikah şekerine alternatif olsun diye çicek tohumu dedim ama bana destek cikan olmadi:) tohum bombasi galiba ticari adi. renk renk kagit toplar gibi gozukuyor. Kina icin de ayna diye dusunmustum ama herkes ayna yapinca vazgectim. Instagramda gordum el kreminin uzerine etiket hazirlamislar x gelinin kina hatirasi yaziyordu hosuma gitti aslinda ama 4.5 tl oldugunu duyunca hevesim kacti. Kendim yapabilirsem daha ucuza el kremi dagitmak istiyorum.
Eger yazim yalnisi ve farkli harf kullanmissam kusuruma bakmayin telefondan anca bu kadar basarili olabildim.

O tohumları bende gördüm herkes çok saçma kimin bahçesi varda kim ekecek o çiçekleri dedi öyle dediler diye bende vazgeçtim zaten aslında çok mantıklı saksı bile dikebilirler. Aman bende de kafa kalmadı düğünde nikah fotoğrafımi zin olduğu çerçeve siparişini vericez adeti 3 tl kına da da ufak el aynası dağıtiçim sanırım kınaya emin değilim gerci

Ay cicek tohumu fikri benim de cok hosuma gitmisti ama aynen beni de destekleyen olmadi o ne fln dediler insanin hevesini kaçırıyorlar.ne bileyim minik kutulada 2tl ye el kremleri var onlar dagitilabilir etiketleri de bi yere yaptirirsin canim daha ucuza gelebilir o zmn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…