• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Merhaba sevgili dostlar :)))

Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, hiç aklıma gelmezdi benim de evlilikle ilgili yazacağım ama oldu :))))) dün nişanımız takıldı :)) gerçi isteme ve nişan aynı anda oldu, herhangi birşey düzenlemedik. nişan için kullanacağımızı düğüne ayırmak istedik. umarım siz dostlar bana bu yeni süreçte yardımcı olursunuz, ev düzme, çeyiz vs vs. nişanlım çok fazla bu konulardan anlamıyor da :)))

ee, sizler nasılsınız, nasıl gidiyor tüm süreç ?

hayırlı olsun nişanınız :KK51: aramıza hoşgeldiniz :KK54: düğün ne zaman :cool:

hayırlı olsun nişanınız :KK51: aramıza hoşgeldiniz :KK54: düğün ne zaman :cool:

ayy çok teşekkür ediyorum :KK200: 3 eylül düşünüyoruz kısmet olursa, bayram öncesi de nişanlım iznini alırsa hem balayı hem aile ziyaretleri açısından da güzel değerlendirebiliriz dedik ama işte kısmet tabii :KK17:

ayy çok teşekkür ediyorum :KK200: 3 eylül düşünüyoruz kısmet olursa, bayram öncesi de nişanlım iznini alırsa hem balayı hem aile ziyaretleri açısından da güzel değerlendirebiliriz dedik ama işte kısmet tabii :KK17:

inşallah her şey gönlünüzce olur

Canım güle güle kullanın güzellermiş. Benim başlık kısmıda mavi çiçekli bende emin olamıyorum her renkte yatak örtüsü uymayacak çünkü
ya nişanlım beğendiğimiz kumaşı seçelim ona uygun pike takımı alırız nevresim de çok önemli değil ona uysa da olur uymasa pikeyle kurtarırız diyo :)

Evet canım haklısın takım kendi içerinde uyumlu ama nevresm ve yatak örtüne her zamn uyum sağlamaz tabi hep sade şeyler kullanmak zorndasın onun için bende kararsz kaldm bak :KK51::-)

Aynen canım dolabımınz içini nasıl istiyorsak çizdim ölçüyü o ayarladı çekmece elbise pantoln bölümü vs. Ben evimizn tüm mobilyalarını beyaz istedim yatak odam ful beyaz pufların üzeri mor döşencek mutfagımızda alt üst dolaplar beyaz ara fayans ve granitimiz gri siyahlı , banyomuz beyaz siyah sade bir ev yapıyrz bakalım :KK36: eşyalarla halılarla renklendrmeyi düşünyruz inşallah :KK36:

maşallah iyi tutmuş yine canım inşallah çok memnun kalırsınız :KK36:mağazada mı bekletiyorsunuz canım
valla süper canım ya :D bende aynı fikirdeyim kaba mobilyalar ev sade ama ufak eşyalarla renklendiricem mesela chester koltuk takımı aldık beyaz olacak ama rengarenk yastıkları olacak :)

Koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum kızlar zaten düğüne 2 ay kala kumaşları seçip degisiklik yapıcaz o yüzden şimdilik mobilyalar bunlar ama ben o pembe çiçekli kısım için emin olamadım değiştirme şansım var değiştirsem mi acaba ?

Yatak odası takımını çok beğendim bende özellikle beyaz bir takım istiyorum mağaza ve fiyatı nedir? Bu arada pembe çiçekler hoş durmuş bir renk katmış bence kalsın , yinede senin kararın :)

Merhaba sevgili dostlar :)))

Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, hiç aklıma gelmezdi benim de evlilikle ilgili yazacağım ama oldu :))))) dün nişanımız takıldı :)) gerçi isteme ve nişan aynı anda oldu, herhangi birşey düzenlemedik. nişan için kullanacağımızı düğüne ayırmak istedik. umarım siz dostlar bana bu yeni süreçte yardımcı olursunuz, ev düzme, çeyiz vs vs. nişanlım çok fazla bu konulardan anlamıyor da :)))

ee, sizler nasılsınız, nasıl gidiyor tüm süreç ?

Merhaba hoşgeldiiin :) Hayırlısı olsun bende nişanlıyım bizimde sizinkinin aksine ramazandan sonra olucak düğün inşallah :)

Yatak odası takımını çok beğendim bende özellikle beyaz bir takım istiyorum mağaza ve fiyatı nedir? Bu arada pembe çiçekler hoş durmuş bir renk katmış bence kalsın , yinede senin kararın :)

Merhaba hoşgeldiiin :) Hayırlısı olsun bende nişanlıyım bizimde sizinkinin aksine ramazandan sonra olucak düğün inşallah :)
Canim ankara weltew mobilya dan aldım ben 3 takımı 10.500 e aldım ortalama 3.500 e geliyo işte :) bizde öyle karar kıldık çözüm yatak örtüsü oldu :D

Evet benimde merak ettiğim bir şey. Fakir veyron turbo toz torbasız süpürgeye karar verdim ben yaklaşık 450 tl civarında fiyatlar.

Ne kadar pahalı evet annem özellikle torbalı almayalım dedi sulu daha iyi kolay olur diye onlarda yüksek fiyatlı bilmiyorum daha hiç mağazaya gidip bakmadım ama intten gördüğüm fiyatlarla şok yaşıyorum diyebilirim :) : )

Kızlar kına gecesinde isteyen gençlere hint kınası yaptırmak istiyorum yani yapan birini davet edip yapsın istiyorum bu tarz şeyler düşünüyor musunuz yada kına gecesi için nasıl fikirleriniz var? Fikir alışverişi yapalım biraz.

C
Kızlar kına gecesinde isteyen gençlere hint kınası yaptırmak istiyorum yani yapan birini davet edip yapsın istiyorum bu tarz şeyler düşünüyor musunuz yada kına gecesi için nasıl fikirleriniz var? Fikir alışverişi yapalım biraz.

Canim ben de yaptırmak istiyorum ama benim kınamla düğünüm ayni olacak mecbur ben giresunluyum nişanlım canakkale li ,once Giresun da kina düğün olacak 4gun sonra da c.kale de düğün olacak.o yüzden salonda sadece kinam yakilir elime cikilir hemen diye düşünüyorum ama düğünden önce en sevdiğim arkadaşlarımla gelin hamami yapmak istiyorum oraya belki senin dediğin gibi bir dövmeci çağırırm ya da nette hazir dövmeler var onlardan dagitirim diyorum.bi de hamama gelenlere hediye olarak sabun dağıtmayi düşünüyorum ya da ayna ya da başka bir şey bilemiyorum bunlar gibi şişelere dus jeli fln da koyabilirim ya da vücut kremi ... bu detaylara karar vermek de cok zor yaa:KK35:

Eklentiler

• IMG-20151206-WA0004.jpg
    IMG-20151206-WA0004.jpg
    43,9 KB · Görüntüleme: 71
Back