• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Bizim yatak odamızı babam yapıyor mobilyacı kendisi :KK49: Malzemeler alındı Yatak odamıza parke döşennce toparlncak
üç kapaklı sürgülü gardrop - makyaj aynam 4 çekmeceli- 2 yatak başı komidin- Makyaj aynası pufu - Yatak ucu puf görünümlü sadık :KK68: Ben bu şekilde istedim...

Evimiz 2 oda 1 salon oldugu için bir odayı boş bırakıcam boşuna koltuk almak istemyrum oraya ileride çocuk odası olur inşallah..
O yüzden salon ve oturma odam bir olucak yani alıcağımız
otrma grubu - yaşam ünitesi ve yemek masası evin ince işleri bitsin beyaz eşyalarla birlikte onlara bakarız artık :KK51:
Daha halı ve perdeler var ah ah alıncaklar hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun:KK14:

Canım çok güzeller yatak başlığının çiçekli kısmını mı diyorsun ?
Evet canım yani söyle söyleyim yatak başlığını değiştirsem havası kalmıyor hani nevresimlerime uyacak birsey yaptırmak istiyorum ama ne olur emin olamıyorum her nevresimime uyun istiyorum . Zaten yemek takiminin sandalyeleri değişecek koltuk takımının renkleriyle uyumlu olacak :D

Bizim yatak odamızı babam yapıyor mobilyacı kendisi :KK49: Malzemeler alındı Yatak odamıza parke döşennce toparlncak
üç kapaklı sürgülü gardrop - makyaj aynam 4 çekmeceli- 2 yatak başı komidin- Makyaj aynası pufu - Yatak ucu puf görünümlü sadık :KK68: Ben bu şekilde istedim...

Evimiz 2 oda 1 salon oldugu için bir odayı boş bırakıcam boşuna koltuk almak istemyrum oraya ileride çocuk odası olur inşallah..
O yüzden salon ve oturma odam bir olucak yani alıcağımız
otrma grubu - yaşam ünitesi ve yemek masası evin ince işleri bitsin beyaz eşyalarla birlikte onlara bakarız artık :KK51:
Daha halı ve perdeler var ah ah alıncaklar hiç bitmiyor Allah yardımcımız olsun:KK14:
Valla sanslisin babamdan yana benimde öyle durumum olsa kaliteli içime sinen istediğimi yaptırırdım nazım da geçerdi :D

Hayırlı olsun bizde aldık hangi markada ne kadara aldınız cnm :)
enzadan aldık canım, yemek masası,6 sandalye ,tv ünitesi ve koltuk takımı 11.500 tuttu.yatak odasını da saloni marka aldık 9bin de o tuttu canım :KK22:

hepimize hayırlı uğurlu olsun,Allah huzurla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallahh :KK36::KK36:

Crystal-Tv-Unitesi.jpg
enza-crystal-koltuk-takimi.jpg
enzamobilya-infinity-yemek-odası-.jpg
saloni-soft-yatak-odasi.jpg

Son düzenleme:
Canım hayrlı olsn nerden aldınız mobilyaları fotoğrafları var mı? Detayları bekliyoruz :KK54:
canım modalife aldık biz internette olumsuz yorumlar var ama çevremde bir iki kişi kullanıyor ve gayet memnun. yatak odası(normalde yatak ve başlık dahil değil ama onlar da dahil) yemek odası bir takım günlük koltuk takımı birde salon takımı aldık 7850 tuttu toplam :))

Evet canım yani söyle söyleyim yatak başlığını değiştirsem havası kalmıyor hani nevresimlerime uyacak birsey yaptırmak istiyorum ama ne olur emin olamıyorum her nevresimime uyun istiyorum . Zaten yemek takiminin sandalyeleri değişecek koltuk takımının renkleriyle uyumlu olacak :KK70:

Evet canım haklısın takım kendi içerinde uyumlu ama nevresm ve yatak örtüne her zamn uyum sağlamaz tabi hep sade şeyler kullanmak zorndasın onun için bende kararsz kaldm bak :KK51::-)

Valla sanslisin babamdan yana benimde öyle durumum olsa kaliteli içime sinen istediğimi yaptırırdım nazım da geçerdi :KK70:

Aynen canım dolabımınz içini nasıl istiyorsak çizdim ölçüyü o ayarladı çekmece elbise pantoln bölümü vs. Ben evimizn tüm mobilyalarını beyaz istedim yatak odam ful beyaz pufların üzeri mor döşencek mutfagımızda alt üst dolaplar beyaz ara fayans ve granitimiz gri siyahlı , banyomuz beyaz siyah sade bir ev yapıyrz bakalım :KK36: eşyalarla halılarla renklendrmeyi düşünyruz inşallah :KK36:

canım modalife aldık biz internette olumsuz yorumlar var ama çevremde bir iki kişi kullanıyor ve gayet memnun. yatak odası(normalde yatak ve başlık dahil değil ama onlar da dahil) yemek odası bir takım günlük koltuk takımı birde salon takımı aldık 7850 tuttu toplam :))

maşallah iyi tutmuş yine canım inşallah çok memnun kalırsınız :KK36:mağazada mı bekletiyorsunuz canım

Biz almadik ama her markayi gezdik fiyatlar uçmuş gitmiş... Enzadan koltuk kelebekten yemek odasi begenmistim ama yakindan bakinca nedense pek icime sinmedi. Iderin cizgileri hosuma gitti, diger markalara gore fiyati da uygun. Internette yorumlara bakiyorum memnun olan da var olmayanda o yuzden arada kaldim ben. Mobilyasini alan arkadaslar paylasirsa bende cok memnun olacagim:))
Marka kötülemek gibi olmasın ama çoğu mağazayı gezdik biz enza cidden kaliteli bir marka ama ider için aynı şey söylenmiyor görüntüsü güzel fiyatlarda uygun ama hemen kırıldığını gerektiğinde yapılmadığını falan söylediler

Koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum kızlar zaten düğüne 2 ay kala kumaşları seçip degisiklik yapıcaz o yüzden şimdilik mobilyalar bunlar ama ben o pembe çiçekli kısım için emin olamadım değiştirme şansım var değiştirsem mi acaba ?
Canım güle güle kullanın güzellermiş. Benim başlık kısmıda mavi çiçekli bende emin olamıyorum her renkte yatak örtüsü uymayacak çünkü

Bende aldığımız mobilyaları paylaşayım kızlar 15 bine mal oldu bu attıklarım. Yatak odası yemek odası alfemo alaçatı serisi salon koltuk takımı kilim mobilyadan buna benzer aynısı değil ama yeni ürün olduğu için sitede bulamadım resmini.
2014124b6339ec3-c87b-4306-9019-db08745daf74.jpg
Adsız.png
alacatiyatakodasi_a885d.jpg
alacatiyemekodasi_dbf6c.jpg

enzadan aldık canım, yemek masası,6 sandalye ,tv ünitesi ve koltuk takımı 11.500 tuttu.yatak odasını da saloni marka aldık 9bin de o tuttu canım :KK22:
Gerçekten çok beğendim ağız tadıyla kullanın inşallah

inşallah canım. bakıyorum da aslında hepimiz vintage tarzı yatak odası istiyoruz :KK16:aslında ben de vintage beğenmiştim doğtaş mobilyadan ama bu aldığımız yatak odasının dolabının içi çok güzel,çok kullanışlı.vintage tarzlardan sıkılabiliriz diye de düşünüp ondan vazgeçip bunları aldık inşallah pişman olmayız.

Evet canım haklısın takım kendi içerinde uyumlu ama nevresm ve yatak örtüne her zamn uyum sağlamaz tabi hep sade şeyler kullanmak zorndasın onun için bende kararsz kaldm bak :KK51::-)

Aynen canım dolabımınz içini nasıl istiyorsak çizdim ölçüyü o ayarladı çekmece elbise pantoln bölümü vs. Ben evimizn tüm mobilyalarını beyaz istedim yatak odam ful beyaz pufların üzeri mor döşencek mutfagımızda alt üst dolaplar beyaz ara fayans ve granitimiz gri siyahlı , banyomuz beyaz siyah sade bir ev yapıyrz bakalım :KK36: eşyalarla halılarla renklendrmeyi düşünyruz inşallah :KK36:

maşallah iyi tutmuş yine canım inşallah çok memnun kalırsınız :KK36:mağazada mı bekletiyorsunuz canım
Evet canım uygun gerçekten fiyat. Insallah bebegiim. Evet magazada bekletiyoruz suan taksitlerini oduyoruz. :)

Merhaba sevgili dostlar :)))

Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, hiç aklıma gelmezdi benim de evlilikle ilgili yazacağım ama oldu :))))) dün nişanımız takıldı :)) gerçi isteme ve nişan aynı anda oldu, herhangi birşey düzenlemedik. nişan için kullanacağımızı düğüne ayırmak istedik. umarım siz dostlar bana bu yeni süreçte yardımcı olursunuz, ev düzme, çeyiz vs vs. nişanlım çok fazla bu konulardan anlamıyor da :)))

ee, sizler nasılsınız, nasıl gidiyor tüm süreç ?

Back