- 13 Aralık 2009
- 10.762
- 1.987
- 448
- 38
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #1.081
Merhaba sevgili dostlar :)))
Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, hiç aklıma gelmezdi benim de evlilikle ilgili yazacağım ama oldu :))))) dün nişanımız takıldı :)) gerçi isteme ve nişan aynı anda oldu, herhangi birşey düzenlemedik. nişan için kullanacağımızı düğüne ayırmak istedik. umarım siz dostlar bana bu yeni süreçte yardımcı olursunuz, ev düzme, çeyiz vs vs. nişanlım çok fazla bu konulardan anlamıyor da :)))
ee, sizler nasılsınız, nasıl gidiyor tüm süreç ?
hayırlı olsun nişanınızaramıza hoşgeldiniz düğün ne zaman
ayy çok teşekkür ediyorum3 eylül düşünüyoruz kısmet olursa, bayram öncesi de nişanlım iznini alırsa hem balayı hem aile ziyaretleri açısından da güzel değerlendirebiliriz dedik ama işte kısmet tabii
ya nişanlım beğendiğimiz kumaşı seçelim ona uygun pike takımı alırız nevresim de çok önemli değil ona uysa da olur uymasa pikeyle kurtarırız diyo :)Canım güle güle kullanın güzellermiş. Benim başlık kısmıda mavi çiçekli bende emin olamıyorum her renkte yatak örtüsü uymayacak çünkü
valla süper canım yaEvet canım haklısın takım kendi içerinde uyumlu ama nevresm ve yatak örtüne her zamn uyum sağlamaz tabi hep sade şeyler kullanmak zorndasın onun için bende kararsz kaldm bak
Aynen canım dolabımınz içini nasıl istiyorsak çizdim ölçüyü o ayarladı çekmece elbise pantoln bölümü vs. Ben evimizn tüm mobilyalarını beyaz istedim yatak odam ful beyaz pufların üzeri mor döşencek mutfagımızda alt üst dolaplar beyaz ara fayans ve granitimiz gri siyahlı , banyomuz beyaz siyah sade bir ev yapıyrz bakalımeşyalarla halılarla renklendrmeyi düşünyruz inşallah
maşallah iyi tutmuş yine canım inşallah çok memnun kalırsınızmağazada mı bekletiyorsunuz canım
Aslında doğru söylüyor nişanlınya nişanlım beğendiğimiz kumaşı seçelim ona uygun pike takımı alırız nevresim de çok önemli değil ona uysa da olur uymasa pikeyle kurtarırız diyo :)
İyiyiz canım valla muhtemelen öyle yapıcaz zaten :)Kızlar nasılsınız ne var ne yok
Koltuk takımının fotosunu cekmeyi unutmuşum kızlar zaten düğüne 2 ay kala kumaşları seçip degisiklik yapıcaz o yüzden şimdilik mobilyalar bunlar ama ben o pembe çiçekli kısım için emin olamadım değiştirme şansım var değiştirsem mi acaba ?
Merhaba sevgili dostlar :)))
Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum, hiç aklıma gelmezdi benim de evlilikle ilgili yazacağım ama oldu :))))) dün nişanımız takıldı :)) gerçi isteme ve nişan aynı anda oldu, herhangi birşey düzenlemedik. nişan için kullanacağımızı düğüne ayırmak istedik. umarım siz dostlar bana bu yeni süreçte yardımcı olursunuz, ev düzme, çeyiz vs vs. nişanlım çok fazla bu konulardan anlamıyor da :)))
ee, sizler nasılsınız, nasıl gidiyor tüm süreç ?
Canim ankara weltew mobilya dan aldım ben 3 takımı 10.500 e aldım ortalama 3.500 e geliyo işte :) bizde öyle karar kıldık çözüm yatak örtüsü olduYatak odası takımını çok beğendim bende özellikle beyaz bir takım istiyorum mağaza ve fiyatı nedir? Bu arada pembe çiçekler hoş durmuş bir renk katmış bence kalsın , yinede senin kararın :)
Merhaba hoşgeldiiin :) Hayırlısı olsun bende nişanlıyım bizimde sizinkinin aksine ramazandan sonra olucak düğün inşallah :)
Canim ankara weltew mobilya dan aldım ben 3 takımı 10.500 e aldım ortalama 3.500 e geliyo işte :) bizde öyle karar kıldık çözüm yatak örtüsü oldu
Teşekkür ederim canım :)Teşekkür ederim canım :) sizde güle güle kullanın
Ben ayarladım canımMerhaba kızlar balayı yerlerini ayarlayan var mı
Evet benimde merak ettiğim bir şey. Fakir veyron turbo toz torbasız süpürgeye karar verdim ben yaklaşık 450 tl civarında fiyatlar.Günaydın herkesee kızlar :)) süpürge alanlar var mı aranızda model ve fiyat paylaşabilir misiniz? :)
Evet benimde merak ettiğim bir şey. Fakir veyron turbo toz torbasız süpürgeye karar verdim ben yaklaşık 450 tl civarında fiyatlar.
şu an alva donnaya bakıyorum ama karar netleşmedi bizim... İnşallah gönlünüzce bir balayı olur.Ben ayarladım canım
Anı tur dan 3090 tlye aldık
Antalya Granada Luxury Hotel
Sen nereyi düşünüyorsun ?
Kızlar kına gecesinde isteyen gençlere hint kınası yaptırmak istiyorum yani yapan birini davet edip yapsın istiyorum bu tarz şeyler düşünüyor musunuz yada kına gecesi için nasıl fikirleriniz var? Fikir alışverişi yapalım biraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?