- 12 Kasım 2015
- 224
- 163
- 53
- 31
- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.661
onlar bize bırakmış gibi herşeyi :)Erkeklerde bizim gibi gün sayıyor mu acep :))
onlar bize bırakmış gibi herşeyi :)
aynen canım benımkı ılk gönderdığımde bu ne dedıÖyle görünüyorbazen nisanlima geri sayim sayacimi gönderiyorum oo az kalmış diyor ;D
aynen canım benımkı ılk gönderdığımde bu ne dedı
son 95 canımOdunlar modunlar ama seviyoruz bee :))
Senin ne kadar kaldı düğüne
son 95 canımsenin
valla bende canım ya ve ben hala ıstanbul da kına yerı arıyorumSon 52 :) Hala inanamiyorum. İnşallah mutlu huzurlu yuvalarimiz olur
bizde erkek tarafından gık yok daha, 95 gün var...Son 64. Hayatimin en stresli donemi icerisindeyim. Bana gore bunlar tatli telas degil bir iskence. Yillardir sevdigim adamla evlenecegim. Ama sagolsun aileler hayati zehir ediyorlar ikimize de. Su guzel gecmesi gereken gunler karin agrilariyla geciyor.
Ben Bursadayım evlenince de burda olacağım canım neresine geliyorsun :)Bursaya gelin gidicem canım. Sen :)
Eşim kimi zaman benden daha çok gün sayıyorErkeklerde bizim gibi gün sayıyor mu acep :))
Allah yardımcımız olsun canımm yalnız değilsinnSon 64. Hayatimin en stresli donemi icerisindeyim. Bana gore bunlar tatli telas degil bir iskence. Yillardir sevdigim adamla evlenecegim. Ama sagolsun aileler hayati zehir ediyorlar ikimize de. Su guzel gecmesi gereken gunler karin agrilariyla geciyor.
Erkeklerde bizim gibi gün sayıyor mu acep :))
bizde erkek tarafından gık yok daha, 95 gün var...
Son 64. Hayatimin en stresli donemi icerisindeyim. Bana gore bunlar tatli telas degil bir iskence. Yillardir sevdigim adamla evlenecegim. Ama sagolsun aileler hayati zehir ediyorlar ikimize de. Su guzel gecmesi gereken gunler karin agrilariyla geciyor.
Erkeklerde bizim gibi gün sayıyor mu acep :))
aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum, ama madem karışmıyosun huzur ver bari geçen nışanlımın çalıştığı yer kapandı onda bile bağırdı çağırdı koca adama sanki kendisi kapattırdı dükkanı. öyle olunca ikimizde de stres oluyor ekstranişanlım baştan bana sayma günleri o zaman geçmez diyordu, geçen baktım 90gün kalmış diyor benden önceevlenene kadar bir odunu yontmuş olmayı başaracağım inşallah
heh erkek tarafından dertli biri daha geldi
nişanlınla hallet bence tüm işleri. biraz kavgalı oluyor ama kimseyle uğraşmamış oluyorsun en azından
Nasıl gitsin iş,güç,her gün yemek telaşı,aileye Özlem,ama bir o kadarda güzelmiş insanın kendi evi olması.20 gün oldu bugün evleneli.ilk hafta tatille geçti.ikinci hafta onun ve benim ailelerimize gittik kaldık.Bu hafta evimizdeyiz.Yatıyoruz,geziyoruz,kafamıza göre herşey.Onca stres,telaş,yorgunluk,tantana bitti.Evimin keyfini çıkartıyorum.Herkese hayırlı,huzurlu,mutlu,sağlıklı günler olsun yuvalarındaEvlenenler hiç yazıyor mu? Nasıl gidiyor acaba
aynen canım öyle yapmaya çalışıyorum, ama madem karışmıyosun huzur ver bari geçen nışanlımın çalıştığı yer kapandı onda bile bağırdı çağırdı koca adama sanki kendisi kapattırdı dükkanı. öyle olunca ikimizde de stres oluyor ekstra
buldu canım zaten o işin çok daha iyisi inanamadım hatta yani. o da oğluna güvenmediğiyle kaldı maalesef...destek olmuyorlar, keşke böyle köstek de olmasalar işte.
tam düğün öncesi dükkanın kapanması da kötü olmuş ama bi iş bulur mutlaka nişanlın en yakın zamanda.
buldu canım zaten o işin çok daha iyisi inanamadım hatta yani. o da oğluna güvenmediğiyle kaldı maalesef...
aynen benimki de dertli o konuda bana şikayet ediyo bende gazını almaya çalışıyorum napim kinlenecek adam yoksaben nişanlıma bazen annesiyle çok tartışıyor diye kızıyorum da bana diyor o zman "senin beni anlaman mümkün değil, annem bana çok çektiriyor, çok üstüme geliyor. kız annesi bu kadarını yapmıyor" diye. haklılar sanırım. anneden ayrı çekiyorlar, eşten ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?