• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Haha :KK70: ayy ne büyük keyif olacak ya :) nereye gitceksiniz canım siz :)
aslında otel rezervasyonumuzu Antalya'da yaptırdık, 5 gece 6 gün olarak. ama bikaç hafta içinde nişanlım iş değiştirecek, öyle olunca da izin sıkıntısı çıkabilir ortaya. o zaman ya 3 gece 4 gün olarak rezervasyonu güncelleyeceğiz ya da bize yakın olan farklı bir yer bakacağız. o daha sonra netleşecek sanırım.

aslında otel rezervasyonumuzu Antalya'da yaptırdık, 5 gece 6 gün olarak. ama bikaç hafta içinde nişanlım iş değiştirecek, öyle olunca da izin sıkıntısı çıkabilir ortaya. o zaman ya 3 gece 4 gün olarak rezervasyonu güncelleyeceğiz ya da bize yakın olan farklı bir yer bakacağız. o daha sonra netleşecek sanırım.

Bizde bir çok yerden sonra sonunda karar verdik balayına tüm türkiyeyi gezdik resmen :-):-)
En sonunda Muğla Bodrum Mahidevran otele karar verdik ödemesini de yaptık bakalım düğünden 4 gün snra gidiyoruz inşallah :KK36:
Arkadaşm geçen hafta gitti balayına oraya çok memnunlar karar veremeyen varsa öneririm kızlar netten de bakabilirsinz herşey dahil olması ayrı güzel :21:

Bizde bir çok yerden sonra sonunda karar verdik balayına tüm türkiyeyi gezdik resmen :-):-)
En sonunda Muğla Bodrum Mahidevran otele karar verdik ödemesini de yaptık bakalım düğünden 4 gün snra gidiyoruz inşallah :KK36:
Arkadaşm geçen hafta gitti balayına oraya çok memnunlar karar veremeyen varsa öneririm kızlar netten de bakabilirsinz herşey dahil olması ayrı güzel :21:
nişanlım en başından beri bodrum istiyordu aslında ama kasım ayında ege soğuk olur, akdeniz daha iyi olur dediler diye antalya'dan seçmek zorunda kaldık. seneye tatilde bodruma gideriz dedik. bu oteli o zaman için listede tutayım bakalım :-)

kapadokya karlık evi düşünüyorum canım bende:KK76:

ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye :(

ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye :KK43:
valla canım yaz düğünlerıne de kış düğünlerıne de çok gittim, onca düğün telaşı arasında yapış yapış terlemek mi dersin,makyajın akması mı dersin, saçın bozulması mı dersin, sıcaktan oynanmıyo bile rahat rahat. yaz düğünlerinde hep şahıt oldum maalesef, kasım zaten artık kış bile sayılmaz iklimler şaştı artık. yağmur yağsa bir nedıme şemsıye tutar ne olacak? ben mutluyum valla serin serin evlenicem diye :D

Back