- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi CadiKelebek
- #2.701
kapadokya karlık evi düşünüyorum canım bende
Kapadokya istiyordum ben de ilk baştan baya da araştırdım hatta ama nişanlım deniz kenarı isteyince, antalya da oteller herşey dahil olunca hava kötü de olsa otelde vakit geçer en azından deyip Antalya'ya karar kıldık. Kapadokya'ya başka bi zaman gideceğiz inşallah
tabi dediğim gibi izin sıkıntısı olabilir, eğer öyle bişey olursa Kapadokya yeniden gündemimize de gelebilir, o durum henüz netleşmedi
ya bu kasımda evlenecek gelin adayları duygularını paylaşabilir mi? benimde yüksek ihtimalle kasımda olacak ama resmen kışa giriyoruz çok korkuyorum yağmur çamur olur diye
canım zaten düğün kapalı alanda olacak mecburen, yağmur çamur da olsa senin düğününü etkilemez. dış çekim düşünüyorsan eğer o gün riskli tabi, daha erken ya da baharda yapmak daha mantıklı bu durumda.
dün de yazmıştım buraya, yaz düğünlerini havanın fazla sıcak olmasından dolayı hiç istemedim, eylül ya da mayıs diyordum hep. eylül olamayınca mayısa kadar da beklemek ve bekletmek istemedim, biran önce düzenimiz kurulsun dedim. hem ağustosta evlenecek olanların da yağmur yağmayacağı garanti değil ki. bugün burda deli gibi yağmur var, dış çekim imkanı yok yapılamaz, açık mekanda düğün yapılamaz. sanırsın hava kış. Allah düğünü olanlara yardım etsin, yağmur çamur riski her mevsim var yani.