2016 Gelinleri Evlilik Heyecanları Geri sayım Başlasın ;)

Kızlarr nasılsınız neler yapıyorsunuzz? Ben aile ilişkileri konusunda yorum yapmayı bırakın aklımdan geçirmek bile istemiyorum. Şunu unutmayın hiçbirimiz yalnız değiliz bu konularda Allah yardımcımız olsun :)

Kizlar merhaba..
Benimkiler bu konuda farkli
Benim kayinvalidem biz tanistiktan sonra birden rahatsizlandi
Ben o donem hem ona hem nisanlima cok destek oldum
Sonra biz baska konuda tikandik kayinvalidem toparladi.
Hala hastahaneye annemle gidisimizi soyler..
Her gun aradim konustum benimle neselendi guldu hastaligini unuttu
Ben bazen arayamam hemen o arar
Kayinpederim nisanlimi askerde bile aramamis ama beni arar her hafta
Ama yine olmuyor yine eksik yine insanin aklina biseyler takiliyor
Buyutuyormuyum hayir
Belki baskasi olsa cok sorun yasarlardi
Ama ben birbirimizi tanimadigimizi hic aklimdan cikarmiyorum
Inanin gunden gune iyi
Bu ara herseyden bunalmis durumdayim
Ama umursamiyorum bu sefer onlar aramaya basladi
Isin ozunde iyi niyet olursa birbirinimizi kirmadan ilerleyebiliyoruz bazen uzaklasiyoruz
Gorumcem ile gunlerce konusamadigim oluyor ama nisanda bana aldiklarini hevesini ilgisini bi bilseniz
Artilara odaklanmaya calisin
Eksik kalan hepinizin eksigi sorumluluk almayin siz gucunuz kdr yapin keyfini cikarmaya calisin
Bizimde onlara dort dortluk davranmamiz imkansiz zamanla hersey daha iyi olacaktir
Tabiki sozum cok kotu niyetli olanlar disindakilere..
Hadi gulun bakayim..

kızlar ıstanbul avrupa yakasında uçuk fıyat olmayan bır kına yerı var mı bildiğiniz?

ya aslında bizimkiler de kötü niyetli değil, hep iyi davranıyorlar iyi konuşuyorlar telefonda. bana hediyeler falan yolluyorlar, özellikle maddi konularda elleri çok açık. dün kayınvalidem nişanlımı aradı paranız yetişiyor mu yollayayım mı diye sordu? bana da hep istediğini al falan diyorlar, yani öyle karışma, ksııtlama huyları yok işte sadece işte arayp sorma gidip gelme adetleri yok, bana garip geldi, az da olsa ilgilenmeleri gerekiyordu gibi geliyor onun dışında haklarını yiyemem, bir sorun yaşamadık.

herkese günaydın kızlaarrrr

canım eğer aklında kalıp da pişman olurum diyorsan İstanbul'a git tabi, ama burda bulduğumdan farklısını bulamam nasıl olsa diyorsan hem kafa karıştırma, hem de kendini yorma boşuna.
gelinlik konusunda da ben o üç boyutlu modellere bi türlü alışamadım o yüzden bişey diyemiyorum. en doğru kendi zevkini sen bilirsin.
ayrıca gelinlikçiyi beğenmene de sevindim, Elif Hanım var orda benim gelinlikle ilgilenen ona denk gelmişsindir belki sen de. gerçekten çok ilgileniyorlar

herkes kayınvalidesinin fazla karışmasından şikayetçidir diye düşünüyordum ki ne kadar da çok varmış benim gibi
hepsi bi ayrı demek ki, bazen diyorum belki benim ailemin yaptıkları da onlara garip geliyordur.
nişanlım işini, ailesini bırakıp benim yanıma gelecek diye her konuda fazlasıyla yardımcı oldu ailem. ki bu arada annem babam ayrı ayrı ameliyatlar oldu, hacılık hazırlıkları oldu, sağlık problemleri başka sorunlar vs. olmasına rağmen her konuda gerçekten çok destek oldular. düğün salonu babamın tanıdığıydı, iki kere gitti görüştü orayla babam bizden önce biz başka yerleri de gezip en son oraya karar kıldık, sözleşme imzaladık. nişanlım burada iş bulsun zorluk çekmeyelim diye babam burada görüşmeler ayarladı ona, bayramda arabasını verdi rahat gezelim zorluk çekmeyelim diye. mobilyacı yine babamın tanıdığıydı istediğimiz modeli yapacak ve cidden uygun bir fiyata yapacak vs. bir sürü şey sayarım böyle. nişanlıma bunların hiçbirini demiyorum tabi, o da farkında neyin ne olduğunun. belki bişeyler değişir artık diyorum, bakalım.
dün annemleri uğurladık kayınvalidem de geldi uğurlamaya, ben ağladıkça o da ağladı. annemlere yolluk yapmış koca bi paket, diyorum mesela "ne zoru varki, yapmasa kimse neden yapmadı demez, kalkıp onca yol geldi çünkü bi uğurlamak için, ama içinden gelmiş, yapmış". annemleri yolcu ettikten sonra oturduk bi yerde nişanlım, annesi ben yemek yedik orda da iyi sohbet ediyor bizimle, fotoğraflarımızı falan çekti, onu terminale bıraktık sarıldı, "sen benim gelinim değil kızımsın, bişeye ihtiyacın olursa söyle" dedi. az önce aradı, annenlerden haber var mı, sen nasılsın toparladın mı kendini" dedi. ama kadın düğünle ilgili bişey sormuyor, yok yani, sormuyor. herhalde maddiyattan dolayı diyorum ben de artık. bişey yapamayacağını düşündüğü için sorup da ortalık bulandırmayım diyordur. böyle kabullenmek lazım sanırım, yapacak bişey yok

canım güldürdün beni sabah sabah, boşver sormasın ya, kendimizi gaza getirmeyelim, harbiden çıkıp gelmiş, anneni ugurlamış bizimkiler gelmiyor bile :))) daha önce de dediğim gibi parası olmadıgı için olabilir, bir şey yapamadıgından heralde karışmıyor.
benim de ailem çok koşturuyor, hele babam, eşyaları karşıladılar, eve temizlik yaptırdılar, avize takma, bir sürü şeyi ailem hallediyor biz çalıştığımız için. ne yapalım sürekli karışıp huzur bozacaklarına böyle olsunlar boşverelim

gelip de sormayınca da sinir oluyor ama insan yaa, benim 3 ay sonra düğünüm var, seni oğlunla evlenecem, sen karşımda oturuyorsun biz gölde yüzen ördekleri konuşuyoruz
farklı illerdeyiz ama yaklaşık 2 saat mesafe var aramızda, ev tadilatı bitip de temizlik kısmı başlayınca yüzsüz olacam valla, nişanlıma söyletecem gelsinler yardıma. benim evime en çok o gelecek belki de farklı şehirde olduğu için. gelsin de zaten asla gelmesin demem, tam tersi gelsin kendini rahat hissetsin isterim, ama o zaman en azından temizlik de eşya yerleştirme de işin ucundan tutacak. o zamana kadar dinlensin şimdi bakalım

Valla benim kayınvalide arar sorar ama maddi anlamda herşey nişanlımla bana ait. Onunda gidip gelme huyu yok ama ben biraz uzaklık ve mesafeye bağlıyorum. Bir de bütün torunlara o bakıyor neredeyse zor yani başını toplayıp gelmesi. Ama işin maddi yükü bizi çok çok zorluyor nasıl yapcaz bilmiyorum. Düğünden sonra da borç için çalışcaz rahat bi sene :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…