- Konu Sahibi CadiKelebek
-
- #2.641
Merhaba kizlar
Bugun cesminaz in baktigi yerde gelinlik baktim
Iki modeli + daha once denedigim klasik gelinlikleri begendim
Fiyatlar cok guzel ilgi cok guzel
Ama ben hala ikna olmadim cumartesi son kez istanbula bakmak istiyorum.
Yoksa hic kafa karistirmasammi
Birde sizce uc boyutlu klasik gelinlikmi
Yoksa sizin fiziginize uygun modern cizgili farkli dantelli gelinlikmi
aynen canım maalesef, haklısın yani arayıp sorabilir, parası olmaması engel değil.
bende malum dönemdeyim ve patlıyorum valla. cidden millet karışıyor diye şikayet eder bizde tam tersiburada bir konu okumuştum, nişanlısının ailesi gelip kalacak diye kavga çıkarmıştı birisi, ben de niye gelmiyorlar diye sitem ediyorum, bir kere olsun gelinmez mi ya, oğlunun evi burası
dün bizimkide şaşırttı beni, evdeki bazı eksikler için annen kızar bak niye tamamlamadınız diye dedim, oda gelip kendi ilgilenseydi o zaman dedi annesinden içinben de bir şey demedim, yorum yapmadım, kendilerinin de farkında olmaları güzel, en azından bu konuda şanslıyız canım.
kesinlikle sana katılıyorum bende bıraktım peşini kendi sorumluklarını kendş almazsa kendisinin yüzü kızaracak yetişmemiş eksikmiş umrda değil kim ne derse desin ben çalışıyorum
bu kadar oldu derim
aile konusunda aynıyız bizimkinin de ailesi aramıyor
geçen sene nışanlandık ki biz yakın oturuyoruz arabayla 20 dk ne geçen sene ne bu sene iftara bile çağırmadı annesi babası ameliyat oldu gittik onun haricinde hiçbir sekılde cagırmadılar yemeğe
valla çağırmasınlar diyorum yüzünü bile görmek istemiyorum ama annem üzülüyor bekliyor
ev alındı beni aradı açar açmaz nerelerdeseniz hanfendi insan bi kaynanasını arar sorar bi nasıl der bi bi şeye ihtiyacı var mı der dedi bende iş güç koşturuyoruz dedim
seninki de ne işmiş bi sende iş var her halde dedi açar açmaz laf sokmaya başkadı bende yoğunuz işte dedim
neyse hayırlı olsuna aramıştım gülew güle oturun evinizde dedi
bende Allah herkese nasip etsin dedim
teşekkür bekleri kendi 3 bilezik verdi 7 bin lira katkısı oldu
bende verdikten sonra hiç teşekkür için aramayınca dayanamadı 4 gün sonra beni aradı açar açmazda laf soktu sonrada hayırlı olsun güle güle oturun diyo bana
o lafları soktuktan sonra da ben ne teşekkür edicem hiç de etmedim
sağolun Allah herkese versin dedim bozuldu kaldı
napcaz evin temizliğini dedi
ablam halledicek o evde ya gün gün halleder bende haftasonu giderim dedim
aaa olur mu böyle işler birlikte olur dedi
zaten hiçbir şeyi bize sormadınız etmediniz karıştırmadınız bunda da kendi kafanıza göre hareket etmetin oğluma da soruyorum bsy demeiyor dedi bende halledicez inş dedim
gelsin istemiyorum çünkü ne onla temizlik yapacam ben ablam kendi arkadaşlarımla eglenerek yaparım temizliğimi
sonra ay olmaz öyle beni hiç karıştırmadınız ama ben her seye hazırım cagırın edin gelirim yani dedi
aldıgımız evi göremediği için çatladı onlarada göstermeden aldık onun lafını sokuyor bu arada tabi
her gün de nişanlıma laf sokuyormus ev aldında oglumuzun evini bi göremedik diye kudurdu evi göremediği için
sonra neyse annenle konusyum da gün ayarlar birlikte temizliğini yaparız ha kadın tutulacaksa da tutarız dedi tmm haberleşiriz dedim
2 hafta oldu annemi hala aramadı
aramasında zayten gelsin istemiyorum
fakat bari ilgileniyormuş ayagı yapma arayım bırlıkte gıdelım temızleyelim diyorsan ara be kadın ya da hiç arama geçen seneden beri arayıp sormuyorsan öylede devam salak kadın
ya bi de bende elti var kızlar
benim kına elbisem 300 liralik biz evin bir sürü eksiği var nasıl halledicez diyoruz nişanlımın babası para verdi adam sıkıştı o kadar adamdan bsy ısyteyemiyoruz o gün gelmiş bi elbise beğenmiş de 1600 liraymış abisi napıcaz bende kıyafet alacam karımda alacak baba para ver diyor
ay bi anda kendimi tutamadım oha ne öyle gelinlik alınıyor o paraya dedim
1600 liraya abiye mi olur ya ohaaaaaaaaaaaaaa kendi param olsada almam yani 1 gece için
ve biz o gün davetiye bastıracaktık babası param yok oglum haftasonuna kalsın dedi
nişanlım kendi 200 liralık kalan parasını verdi da davetiye bastırdık
adam 1 haftadır bes kurussuz geziyor ama eltim ve abisi umrunda değil para yok diyince babası abisin be çıkar da al kardesım davetiyeni bununla bastır de oralı olmadı nişanımda bile bana takacağı küçük altını kayınvalideme taktırdı karısı calısıyordu o zaman 2000 maaş alıyor kendi 2000 para alıyor üstüne de ne kira ne elektirik su ıntenet tum faturalar şirketten ödenmesine babaları ödemesin ragmen onu bile ailesine aldırdı utanmazlar
aile şirketi olunca ve babaları maaş verip gerisine ben karısmıyorum demedikçe sömürdükçe sömürüyorlar
Selam canım. nezamandır girmiyorum bu topiğe malum düğün hazırlıkları falan vakit olmuyor. Bu yazını okuyunca hemen yazmak istedim. Bu kadar mı benzerler birbirlerine . İnan okadar yorulmuş durumdayımki. Nişanlıykende böylelerdi aramaz sormazlardı. Ama düğün öylemi yep yeni bir ev kuruyorsun kolaymı. Ne maddi ne manevi hiç bir destek gormuyorum ve çok ağrıma gidiyor. Bizim etimiz ne budumuz ne onca yukun altından iki kişi kalkalım. Maddiyi geçtim kayınvalidem evimin temizliğine bile yardım etmedi aradım çağırdım saçma sapan bir bahaneyle reddetti. Sadece tüllerini aldılar şuanda gelinliğime bile yeni başlandı eylülde düğünüm. Hiç arayıp sormaz yardım edilecek birşey varmı diye. Aşırı soğudum onlara karşı ve kinlendim. Nişanlımda görüyor haklısın diyor ama onunda elinden bişey gelmiyor ailesi nede olsa. Nikahımız oldu geçen hafta fotoğraf çekildi belediyede. Fotoğrafları bile biz aldık erkek tarafıymışız gibi. Hiç bişeye ellerini sürmüyorlar insan bu zamanda destek bekliyor ama yok.. annemler aşırı sinirli patladı patlayacak durumdalar. 1 ayda öylesine soğuudumki onlardan gelip gitmiyorum artık yüzüm 5 karış evimize yerleştikten sonra gelmesinler yüz bulmasınlar ..
herkese günaydın kızlaarrrr
canım eğer aklında kalıp da pişman olurum diyorsan İstanbul'a git tabi, ama burda bulduğumdan farklısını bulamam nasıl olsa diyorsan hem kafa karıştırma, hem de kendini yorma boşuna.
gelinlik konusunda da ben o üç boyutlu modellere bi türlü alışamadım o yüzden bişey diyemiyorum. en doğru kendi zevkini sen bilirsin.
ayrıca gelinlikçiyi beğenmene de sevindim, Elif Hanım var orda benim gelinlikle ilgilenen ona denk gelmişsindir belki sen de. gerçekten çok ilgileniyorlar
herkes kayınvalidesinin fazla karışmasından şikayetçidir diye düşünüyordum ki ne kadar da çok varmış benim gibi
hepsi bi ayrı demek ki, bazen diyorum belki benim ailemin yaptıkları da onlara garip geliyordur.
nişanlım işini, ailesini bırakıp benim yanıma gelecek diye her konuda fazlasıyla yardımcı oldu ailem. ki bu arada annem babam ayrı ayrı ameliyatlar oldu, hacılık hazırlıkları oldu, sağlık problemleri başka sorunlar vs. olmasına rağmen her konuda gerçekten çok destek oldular. düğün salonu babamın tanıdığıydı, iki kere gitti görüştü orayla babam bizden önce biz başka yerleri de gezip en son oraya karar kıldık, sözleşme imzaladık. nişanlım burada iş bulsun zorluk çekmeyelim diye babam burada görüşmeler ayarladı ona, bayramda arabasını verdi rahat gezelim zorluk çekmeyelim diye. mobilyacı yine babamın tanıdığıydı istediğimiz modeli yapacak ve cidden uygun bir fiyata yapacak vs. bir sürü şey sayarım böyle. nişanlıma bunların hiçbirini demiyorum tabi, o da farkında neyin ne olduğunun. belki bişeyler değişir artık diyorum, bakalım.
dün annemleri uğurladık kayınvalidem de geldi uğurlamaya, ben ağladıkça o da ağladı. annemlere yolluk yapmış koca bi paket, diyorum mesela "ne zoru varki, yapmasa kimse neden yapmadı demez, kalkıp onca yol geldi çünkü bi uğurlamak için, ama içinden gelmiş, yapmış". annemleri yolcu ettikten sonra oturduk bi yerde nişanlım, annesi ben yemek yedik orda da iyi sohbet ediyor bizimle, fotoğraflarımızı falan çekti, onu terminale bıraktık sarıldı, "sen benim gelinim değil kızımsın, bişeye ihtiyacın olursa söyle" dedi. az önce aradı, annenlerden haber var mı, sen nasılsın toparladın mı kendini" dedi. ama kadın düğünle ilgili bişey sormuyor, yok yani, sormuyor. herhalde maddiyattan dolayı diyorum ben de artık. bişey yapamayacağını düşündüğü için sorup da ortalık bulandırmayım diyordur. böyle kabullenmek lazım sanırım, yapacak bişey yok
canım güldürdün beni sabah sabah, boşver sormasın ya, kendimizi gaza getirmeyelim, harbiden çıkıp gelmiş, anneni ugurlamış bizimkiler gelmiyor bile :))) daha önce de dediğim gibi parası olmadıgı için olabilir, bir şey yapamadıgından heralde karışmıyor.
benim de ailem çok koşturuyor, hele babam, eşyaları karşıladılar, eve temizlik yaptırdılar, avize takma, bir sürü şeyi ailem hallediyor biz çalıştığımız için. ne yapalım sürekli karışıp huzur bozacaklarına böyle olsunlar boşverelim
Günaydınlaarr biz davetiye dağıtımına başladık kızlarr kaldı son 10 :))
benim de son 20biz de başladık yavaş yavaş dağıtmaya
Ayy çok heyecanlı değil mii amaaaa:)) Bursa gelini var mı aranızda kızlar
Aa Bursada mısın Bursaya mı geleceksin :)beeen Bursa geliniyim :)
Aa bursada misin bursaya gelecek misinnn:))beeen Bursa geliniyim :)
Aa bursada misin bursaya gelecek misinnn:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?