- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.821
inşallah canm hakkında hayrlısı. bilgiler içinde çoook teşekkür ederim.:)Pazartesi kontrolüm var canm. Donmuş embriyom için tedavideyim estrofem kullanıyorum 10 güne transfer olur inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canm hakkında hayrlısı. bilgiler içinde çoook teşekkür ederim.:)Pazartesi kontrolüm var canm. Donmuş embriyom için tedavideyim estrofem kullanıyorum 10 güne transfer olur inşallah.
Rica ederim canm :)inşallah canm hakkında hayrlısı. bilgiler içinde çoook teşekkür ederim.:)
cnm 6 oluştu 4 döllendi 4 ü de donduruldu ikisi iyi kalite ikisi orta kaliteymiş rahim kalınlığım 17mm olmuş o yüzden iptal edildi 4 ünüde çözeceklermiş transfer yapılacağı zaman hangisini beğenirse onu koycak 4 ünüde koysa keşkeCnm senin kaç embriyon donduruldu opudan sonra kaçıncı gün dondurdular birde rahim kalınlığı kaç olmuş sende hulusi beye gidiyorsun diye soruyorum benim de donduracak da
rahim kalınlığı içinde ne yapacak bilmiyorum kazırım gibi bişey dedi ama anlamadım adet olunca ara planlama yapalım dedi o kadar banada kasım en geç aralıkda başlarız dedi seninle aynı zamana denk gelecek muhtemelen değil miCnm senin kaç embriyon donduruldu opudan sonra kaçıncı gün dondurdular birde rahim kalınlığı kaç olmuş sende hulusi beye gidiyorsun diye soruyorum benim de donduracak da
peki devlette mi yaptrdnız yanı ben devlette yaptrcm mıcroçip yapın desem yaparlar mı?Emodex verdi cnm bize temmuzdan beri kullanıyoruz bir kere denedik yumurtaların hepsi dollendi ama bu sefer de rahimden dolayı tutmadı. E vitamini ve l arginin aldım solgarin doktor gerek yok bırak emodexin içinde var hepsi dedi bir de okuduklarima göre erkek faktörü varsa micro chip en son çıkan teknikmis morfolojisi düzgün olanı bulmak için bende kullanmadılar ikincide istedim kullanicaklar allah kolaylık versin
iyiyim canim benim çok sagol. zaman geçtikçe ins daha iyi olucam tedavim başlasa onla biraz avunucam. tabiki yeni umut icimde hiç bitmeyecek bekliyorum ins birgün yine beni bulur diye dua etmekten başka şansım yok. o giden bebeğim herzaman icimde asla unutamam bana yaşattığı tarifsiz mutluluğu. ama yoluna bakmak zorundayim ve mücadele etmekten asla vazgecmeyecegim. mevlam sanada banada bütün isteyenlere kucağına almayı nasip etsin.B benim bebisim (bu msjı sana özelden atacaktım ama atamadım) canım merak ettim dün gece sabah hiç iyi değildim diye,nasıl oldun.Lütfen üzülme dediğim gibi gerçekten o umuda daha çok sarılman gerek.Seni sakın anladığımı sanma anlıyorum haklısın bir ay bir bakıyorsun 12 yıl beklediğin gelmiş sonra bir bakıyorsun seni tekrar bırakıp gidiyor.Haklısın canım bende çok üzülür hatta açık açık yıkılırdım.Ama dedim ya sen bunu başardın arkadaşım,hamile kalabiliyorsun ve yine olacak bak.Hatta bu sefer neden tutmadığını bildiği için doktorun müdahale edecek ve sonuç Sen yüzdün yüzdün kuyruğuna geldin,ha gayret.
Bu arada sen doktora kanamanın durmadığını kanıtlayınca ne yaptı, ilacı kesti mi?
Muhtemelen denk gelecek ama şen yol aldın donduruldu benim kasımda yumurta alıp donduracak aralık yada ocakta transfer eder herhalde ben hisyeriskopi olduğumda kalınlığı incelticekmisiniz dedim ödün mu bu yontalim demişti normal adet döneminde transfer ederiz demişti sende transfer dönemi nasıl yapicak ilaç kullanicak mi burdan paylasirsan sevinirim. İnşallah embriyolarin sağlıklı çözünür cnmrahim kalınlığı içinde ne yapacak bilmiyorum kazırım gibi bişey dedi ama anlamadım adet olunca ara planlama yapalım dedi o kadar banada kasım en geç aralıkda başlarız dedi seninle aynı zamana denk gelecek muhtemelen değil mi
Yok başkent üniversitesi hastanesinde yaptırdım ekstra ücret ile yapılıyor micro chip ilkinde doktor gerekli görmemiş ikincide ben kendim ısrar edicem devlet de nasil olur bilmiyorum cnm ama ınan maddi durumun varsa başkent çok aşırı pahalı değil ozelde dene çünkü bi yerden yapalım derken başka yerden yıkılıyor. Rahim zarar görebilir sağlam bir yerde denepeki devlette mi yaptrdnız yanı ben devlette yaptrcm mıcroçip yapın desem yaparlar mı?
bu yazıyı bana yazdığını düşünüp cevap veriyorum yazmadiysanda kusura bakma artık. sen niye kendini sucluyosun arkadasim şenlik bi durum yokki. 2 ay önce bana sormuş olsaydın sana derdi ki bi pozitif gorsem başka bisey istemem çünkü pozitifi görünce herşey bitiyo saniyosun çünkü hiç pozitif görmeyince oldu bitti herşey çok güzel diyip kötüsünü dusunemiyosun. mesela biraz önce burdan bi arkadaşla beraber transfer olmustum bir gun arayla pozitifi gorduk ben kaybedeli 1 ay oldu. oda cumartesi gunu bebegin kalbi durduğu için kurtaj olmuş nasıl uzuldum anlatamam odaha çok vakit geçirdi bebeğiyle nasıl alıştı kim bilir şimdi ne halde. oyuzden diyorum mevlam hepimize kucagimiza alacagimuz sağlıklı evlatlar nasip etsin.Ay çok sevindim güzelim ya çok sevindim,kendimi de suçladım sonra inan seni üzmek için dememiştim,tam aksine.Benimki ne yapacak bakalım çünkü benim durumum aynı seninki gibi çünkü ben ilk evlendiğimde ilaçla korunmayı denedim ama her seferinde bitmeyen adetlerle karşılaştım.Şuanda da zaten desolet kullanıyorum bakalım ne diyecek.Ama ben de o zaman hazırlıklı olayım aynı şeyleri yaşayacağım (1 ay ara muhtemelen) ,oysaki ben 12 günlük araya bile tahammül edememiştimişte nasip değilse olmuyor ben istediğim kadar tepineyim;belkide kabul etmek istemesekte böylesi hayırlıdır dediğiniz gibi. Bekleyeceğiz demekki ama sana yetişemeyecem canım
inş cnm benimde duam o valla banada bundan önce ameliyat etti ameliyatı yaparken inceltiriz dedi inceltmedi ameliyattan sonra inceltiriz dedi yine yapmadı şimdi de kazıycaz dedi bilmiom artık inş ilaçla filan tedavi eder ya bende istemiyorum kazımasınıMuhtemelen denk gelecek ama şen yol aldın donduruldu benim kasımda yumurta alıp donduracak aralık yada ocakta transfer eder herhalde ben hisyeriskopi olduğumda kalınlığı incelticekmisiniz dedim ödün mu bu yontalim demişti normal adet döneminde transfer ederiz demişti sende transfer dönemi nasıl yapicak ilaç kullanicak mi burdan paylasirsan sevinirim. İnşallah embriyolarin sağlıklı çözünür cnm
canım merhaba benim merkezde bakılan 4.66 çıktı. sınırda olduğu için endokrine yolladı. endokrinoloji hormon testi için her laboratuvara güvenilmez diyerek iyi bir yerde tekrar yaptırttı tahlili. sonuç 3,6 gibi bişey çıktı. bu normal sınırda gebelik düşünmesen ilaç vermezdim ama şimdi 2.5 altına indirmek istiyorum gebeliğin oluşması ve bebeğin sağlığı için önemliymiş. bende ilaç kullanıyorum. sana tavsiyem hormon tahlilini yaptırdığın yer güvenilir olsunkızlar ekim adetiyle tüp bebek tedavisi yaptırıcaz ama tsh değerim 6.69 idi ilaç kullanıyorum bugün kan testi yaptırdım 3.32 ye düşmüş. ege üniversitesi hastanesi tüp bebek bölümünü aradım orda yaptırıcam tüp bebeği çünkü 2.5 altına düşmesi gerekiyomuş ilaca devam dozunu arttırdı dahiliye doktoru ama ekim adetine kadar düşücekmi okadar bilemiyorum. bu tarz bir durum yaşayanınız varmı yada şöyle diyim sizlerden tsh değeri istendimi yüksek çıkınca sizlerden ne istediler. özel hastaneler tsh değerine göre hareker ediyomu tüp bebek yaptırırken. lütfen düşüncelerinizi yazınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım önceki değerin kaç bilmiyorum ama ortalama 2 günde 2 katına çıkması gerekiyor. birde aynı yerde test yaptırmanı tavsiye ederim.Hepinize günaydın. Bu sabah yine kan tahlili verdim beta icin. 122 çıktı bu sefer :) yükseliş devam ediyor ama orantili mi yukseliyor anlayamadim.
Bugün son dogum kontrol ilacımı içtim canım salı günü lucrine başlıycam perşembe de kan ve usg de bişey çıkmazda Gonalf e başlıycam inşallah benim transfer olana kadar senin sonuç belli olur o zaman canım :)cadiprensesss canım sesin çıkmıyor tedavin başladı mı? ben transfer günümü bekliyorum. büyük ihtimal salı günü olcak transferim
hadi hayırlı olsun arkadaşım. güzel haberlerle gel, herşey yolunda gitsin inşallah. heyecanlısın değil miBugün son dogum kontrol ilacımı içtim canım salı günü lucrine başlıycam perşembe de kan ve usg de bişey çıkmazda Gonalf e başlıycam inşallah benim transfer olana kadar senin sonuç belli olur o zaman canım :)
Önceki kadar heyecan yok canım daha çok korku var bu tedavide ne olacak diye :) hayırlısı bakalımhadi hayırlı olsun arkadaşım. güzel haberlerle gel, herşey yolunda gitsin inşallah. heyecanlısın değil mi
güzel düşünelim güzel olsun tatlım korkma hiç mevla neylerse güzel eyler..Önceki kadar heyecan yok canım daha çok korku var bu tedavide ne olacak diye :) hayırlısı bakalım