- 20 Eylül 2016
- 25
- 22
- 37
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.741
Rahim kalınlığı kaç olmalıymışki acabaBana Olmayınca gittim adet olunca,dosyami eline aldı aaa transfer günü rahim fazla kalinlasmis ondan tutmamış dedi embriyolar iyiydi dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı ignelere rahim dayanamamış iltihap olmuş duvarında kanama var dedi 2 ay ara verdi kasımda yapacak donduracak böyle ışte olmayinxca olmuyor problem esimde ama sağlıklı embriyo ya ragmen bu sefer de rahim kalinlasmasi çıktı ışte
Sağolasın cnm benimSiZe kıyamıyorum ki yola sizle cıktım herseyı sordum öğrendik paylastık. Daha gunler önce sanki hıc anne olamcam dedıgımı hayırlıyorum. Bu ayı bırlikte bitirmeden hAmılelik sayfalarına gecmem.
Ve her gun her an sukrederkn dualarım da sız varsınız koskoca 2 yıl ben umut bıle etmedım edemedım.. Bırlıkte tedavılerınızı olucaz
Opu işlemi cok kısa kolay agrısız canım allahım kalıteli yumurtalar nasıp ersn canım
8 ila 10 ml benim ki 14 ml olmuş valla ne kadar doğru bilmiom tutmayinca bahane mi uydurdu onu da bilmiomRahim kalınlığı kaç olmalıymışki acaba
Ah canım kac gundur var bende kasık bel .. Dr cok normal oldugunu soyluyor.tutunma durumlarında bunlar goruluyor dedı. Senınkı sanki gec dollenme canım ıkı gun sonra yıne baktırsana . Benım içime hep tutacagı doğuyor.
Canım hamile kalan arkadaşlarım aynı regl gibi ağrılar oluyor diyor zaten. Yakın iki arkadaşımdan da şunu duydum:Ağrılardan bir süre sonra karnımın alt tarafı sertleşti dedilerAh canım kac gundur var bende kasık bel .. Dr cok normal oldugunu soyluyor.tutunma durumlarında bunlar goruluyor dedı. Senınkı sanki gec dollenme canım ıkı gun sonra yıne baktırsana . Benım içime hep tutacagı doğuyor.
Suan için net olark dıyebılırımli adet sancılarım ve rahımde dolgunluk hıssım oluyor.Canım hamile kalan arkadaşlarım aynı regl gibi ağrılar oluyor diyor zaten. Yakın iki arkadaşımdan da şunu duydum:Ağrılardan bir süre sonra karnımın alt tarafı sertleşti dediler
Transferden once rahim kalinligina bakiliyor ama. Sen bilirsin ama bence doktorunu degistirmelisin. Boyle bir bahane olmamali. Biz birbirimizi cok iyi anlariz. Ne stresler yasiyoruz bu tedavi surecinde. Kalkipta duvar kalinmis demek bana sacma geldi. Tekrar bi dusun derim arkadasim.Bana Olmayınca gittim adet olunca,dosyami eline aldı aaa transfer günü rahim fazla kalinlasmis ondan tutmamış dedi embriyolar iyiydi dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı ignelere rahim dayanamamış iltihap olmuş duvarında kanama var dedi 2 ay ara verdi kasımda yapacak donduracak böyle ışte olmayinxca olmuyor problem esimde ama sağlıklı embriyo ya ragmen bu sefer de rahim kalinlasmasi çıktı ışte
Aynen bende çok sinirlendim aslında doktoru herkes çok methediyor başkent hastanesinde hulusi bey ışte sirf vücudu tanıdı bütün testleri yaptı ikincide daha ilgili olur diye devam ediyorum ama olmazsa ucuncu de artık degistiricem ama olmama ihtimali bile yıkıcı bilmiyorum bklm bu sefer inşallah olurTransferden once rahim kalinligina bakiliyor ama. Sen bilirsin ama bence doktorunu degistirmelisin. Boyle bir bahane olmamali. Biz birbirimizi cok iyi anlariz. Ne stresler yasiyoruz bu tedavi surecinde. Kalkipta duvar kalinmis demek bana sacma geldi. Tekrar bi dusun derim arkadasim.
canım karından yapılan ultrasonda görünmesi için hcg nin en az 3000 olması gerekiyor. bu yüzden 10 gün sonraya çağırmıştır. hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucakla yavrunu.10 gün sonra kese ve kalp atısı duyulurmus kızlar sasırdım. O zamana kadr hep bı dıken ustunde gıbı olcm
İnş canım . Umarım beklenen duzeye cıkarcanım karından yapılan ultrasonda görünmesi için hcg nin en az 3000 olması gerekiyor. bu yüzden 10 gün sonraya çağırmıştır. hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucakla yavrunu.
haklısın bir bakıma, yeni bir doktor herşey sil baştan demektir. hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer olacak ki ben inanıyorum olacak. sebep duvar kalınlığı idi, şimdi ona da dikkat edileceğine göre bu sefer güzel haberle taçlandırılacaksınAynen bende çok sinirlendim aslında doktoru herkes çok methediyor başkent hastanesinde hulusi bey ışte sirf vücudu tanıdı bütün testleri yaptı ikincide daha ilgili olur diye devam ediyorum ama olmazsa ucuncu de artık degistiricem ama olmama ihtimali bile yıkıcı bilmiyorum bklm bu sefer inşallah olur
içini ferah tut hiçbir şey olmaz. benim dondurulmuşlarımı çözüp 2 gün daha bekletip öyle transfer yapacaklar, aklına kötü şeyler getirme onlar biliyorlar işlerinikızlar doktor transfer gününü değiştirdi ben istedim diye pazartesi değil salı yapacak, eşim yurtdışından gelecek de. bir sıkıntı olmaz değil mi? ben ayarlarım dedi doktor ama bilemedim ne dersiniz?
öyledir muhakkak sağol canım içim rahat etti.içini ferah tut hiçbir şey olmaz. benim dondurulmuşlarımı çözüp 2 gün daha bekletip öyle transfer yapacaklar, aklına kötü şeyler getirme onlar biliyorlar işlerini
Hayirlisi olsun, insallah guzel haberler aliriz.Merhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım inşallah . Karşılıklı dua edelim birbirimize. Cumartesi kontrole gidicem tekrar.
hayırlısı olsun, sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun. ilk deneme mi?Merhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım inşallah . Karşılıklı dua edelim birbirimize. Cumartesi kontrole gidicem tekrar.