2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

merhaba arkadaşlar ben yeni katıldım aranıza geçen ay tedaviye başladım şuan dondurulmuş 2 blastosist embriyom var gelecek ay transfer olmayı düşünüyorum. sormak istediğim blastosist embriyo transferi adetin kaçıncı günü oluyor. Allah isteyen herkese çocuk nasip etsin

Rahim kalınlığı kaç olmalıymışki acaba

Sağolasın cnm benim
Kolay bi işlem evet ama yumurtam az inşnonlarda kaliteli çıksa

Bu akşam sol kasigimda orta denebilecek bir sancı var Hubannn ne dersin be canim?
Ah canım kac gundur var bende kasık bel .. Dr cok normal oldugunu soyluyor.tutunma durumlarında bunlar goruluyor dedı. Senınkı sanki gec dollenme canım ıkı gun sonra yıne baktırsana . Benım içime hep tutacagı doğuyor.

Canım hamile kalan arkadaşlarım aynı regl gibi ağrılar oluyor diyor zaten. Yakın iki arkadaşımdan da şunu duydum:Ağrılardan bir süre sonra karnımın alt tarafı sertleşti dediler

Canım hamile kalan arkadaşlarım aynı regl gibi ağrılar oluyor diyor zaten. Yakın iki arkadaşımdan da şunu duydum:Ağrılardan bir süre sonra karnımın alt tarafı sertleşti dediler
Suan için net olark dıyebılırımli adet sancılarım ve rahımde dolgunluk hıssım oluyor.
10 gun sonrasını beklıyorum artıkk inş iyiye işarettir

Kizlar bir sey sormak istiyorum..Ben 3. Tup bebek deniycem ama hangi hastane iyi tam olarak bilmiyorum..Esimin bingole tayini cikti..Buraya yakim Elazig da yaptirmak istiyorum..Iyi doktor ismi verebilirmisiniz...

Transferden once rahim kalinligina bakiliyor ama. Sen bilirsin ama bence doktorunu degistirmelisin. Boyle bir bahane olmamali. Biz birbirimizi cok iyi anlariz. Ne stresler yasiyoruz bu tedavi surecinde. Kalkipta duvar kalinmis demek bana sacma geldi. Tekrar bi dusun derim arkadasim.

Aynen bende çok sinirlendim aslında doktoru herkes çok methediyor başkent hastanesinde hulusi bey ışte sirf vücudu tanıdı bütün testleri yaptı ikincide daha ilgili olur diye devam ediyorum ama olmazsa ucuncu de artık degistiricem ama olmama ihtimali bile yıkıcı bilmiyorum bklm bu sefer inşallah olur

10 gün sonra kese ve kalp atısı duyulurmus kızlar sasırdım. O zamana kadr hep bı dıken ustunde gıbı olcm
canım karından yapılan ultrasonda görünmesi için hcg nin en az 3000 olması gerekiyor. bu yüzden 10 gün sonraya çağırmıştır. hayırlı olsun bu arada. sağlıkla kucakla yavrunu.

kızlar doktor transfer gününü değiştirdi ben istedim diye pazartesi değil salı yapacak, eşim yurtdışından gelecek de. bir sıkıntı olmaz değil mi? ben ayarlarım dedi doktor ama bilemedim ne dersiniz?

haklısın bir bakıma, yeni bir doktor herşey sil baştan demektir. hayırlısı olsun canım, inşallah bu sefer olacak ki ben inanıyorum olacak. sebep duvar kalınlığı idi, şimdi ona da dikkat edileceğine göre bu sefer güzel haberle taçlandırılacaksın

kızlar doktor transfer gününü değiştirdi ben istedim diye pazartesi değil salı yapacak, eşim yurtdışından gelecek de. bir sıkıntı olmaz değil mi? ben ayarlarım dedi doktor ama bilemedim ne dersiniz?
içini ferah tut hiçbir şey olmaz. benim dondurulmuşlarımı çözüp 2 gün daha bekletip öyle transfer yapacaklar, aklına kötü şeyler getirme onlar biliyorlar işlerini

Merhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım inşallah . Karşılıklı dua edelim birbirimize. Cumartesi kontrole gidicem tekrar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…