2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende benzer durumdayim :) hatta biraz daha beklemem lazim galiba bu ay transfer olmadi regl olmayi bekliyorum. Regl olacagim----doktora gidecegim----hersey yolundaysa ilac kullanacagim----rahim duvari uygunsa transfer--- aynen beklemece :))
benimde 5 ekimde kontrolum var . bi şu kistten kurtulayımda. kötü sürprizimden :) sonrasını sonra dusunucem
hıc sasırmadım valla. şans yok demek bizde. kesin bir sey cıkar dıyodum. olmayacak sey oldu
saglık olsun. yine bize beklemek düştü

Canım gecen ay bendede kist olmuş ve tedavım ertelenmişti.. Bende cok uzulmuştum ama kendımı vucudumu vs iyice hazrlamıştım tedavıye cok rahat oldu o yuzden . Herseyde bır hayır vardır canım

canım ben de tüp bebeğe başlamadan çikolata kistlerimi aldırdım, tedaviye başladım ki bana da sürpriz oldu polipim varmış, haydi şimdi de onu da aldıralım dedik. şimdi ondan da kurtuldum gün sayıyorum, cuma transferim. kesin birşey çıkar gözüyle bakmadım hiç, hiçbir problemim yok neden olmuyor diye sorguladım hep. bence hayırlısı böyleymiş deyip önümüze çıkan her engelden sonra daha da bir umutla yaklaşalım. güzel düşünelim öyle olsun. :)

şu son cümlenle bugün instagramda bısey paylasmıstım :) bir an dedim noluyor
bizim morfoloji problemimiz var. bunlarda o yuzden bana surprız oldu. 1,5 senedır dr lardayım. ilk kez kist cıkması ıste. demekki hayırlısı böyleymıs dedırtıyor.
senin günün gelmiş artık. hadi bakalım sımdılık sızı takıpteyim. olumlu sonuclar motıve edıyor bızı

Canımmm sakın kendini bırakma kendini toparlayıp üstüne gitmelisin bu sefer olmadı demekki nasibinde yokmuş zamanı gelmemiş ama bu hiç olmuycak deil benim tanıdığım kaç tane arkadaşım var bu yolda çok zorluk çeken ama çoğu bebişine kavuştu yılmak bırakmak yok o bebekler inşallah bize gelecek

Canımmmm yenıden mucadele edıceksın.. Pes etmedık etmcez. Bak ben ıhtımal bıle vermıyordum
Canımmmm gözün aydın inşallah sorunsuz devam eder bebegini kucagına alırsın dualarını bizden eksik etme hamilelerin duaları kabul olurmuş Benimde eger kist falan çıkmazsa gelecek hafta İğnelere başlıyorum :)

Canım senin bu tedavin başlamış mıydı ?

ah canım bu sayfayı asla bırakmam sızlerle konusup bırseyler paylasmak cok degerli. Hep dualarımdasınız. Her sevıncımı sızlerıdd dahıl ederek dualarla paylasıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…