2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Pozitif kizlar ama degerim cok dusuk 9.2. O yuzden pek sevinemiyorum
Canım dr ne dedı . Bugun hastanede sonuc slan bır bayanın 34 cıktı dr ıyı gayet dedı.
Gec dollenme bızdede oluyormu bılmıyotum bır dr sorsana canım

Canım dr ne dedı . Bugun hastanede sonuc slan bır bayanın 34 cıktı dr ıyı gayet dedı.
Gec dollenme bızdede oluyormu bılmıyotum bır dr sorsana canım
Doktorum suan amerikada sonucu gonderdim. Benim asil test gunum yarinmis :) ama ben degerin yine de dusuk oldugunu fusunuyorum. Bakalim doktor ne diyecek. Hayirlisi

Kızlar aklıma takılan bırsey var benım transfer sonrası beta degerım
8. Gun 102
10.gün 213
Cevremde hep 34-70-90 vs gıbı rakamlar duydum. Degerım ikiz olabılırmı?? Bu ıhtımal cok düşük ama aklım karıstı yada kimyasal falan olabilir mi :KK43: bırden bukadar yukselıp dusmesın.. Endişeliyim fıkrı bılgısı olan vrmı

8. Gun 102
10.gün 213
Cevremde hep 34-70-90 vs gıbı rakamlar duydum. Degerım ikiz olabılırmı?? Bu ıhtımal cok düşük ama aklım karıstı yada kimyasal falan olabilir mi :KK43: bırden bukadar yukselıp dusmesın.. Endişeliyim fıkrı bılgısı olan vrmı
ikiz olabilir ama kimyasal olamaz. :KK66:

8. Gun 102
10.gün 213
canımmm böle kötü düşünceleriii please at kafandan :)) gerçi sana diom ama yarın birgün aynı durumda bi bakıomuşun bende yapıomuşum aynı şeyleri :) ben şahsen kimyasal olduğunu düşünmüyorum bence başka şeyler düşün mesela hamilelik takvimi yap kendine :) :KK37:

8. Gun 102
10.gün 213
Canim aslinda tam degerle anladilmiyor ama gercekten degerin yüksek neden ikiz olmasin?? Benim 5. gün embriyosu 12. gün 270 ve 2 kese görünmüstü.. ( artik gebe degilim) Benimle transfer olan arkadasin 12. gün 420 di ama tekti.. Nasip birazda.. Rabbim gönlüne göre versin.. Degerlerin icin aklini bulandirma degerler harikaaaaaa..Bundan sonrasi saglikli devam etsin..

8. Gun 102
10.gün 213
Öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun
3.deneme başından geçip 1 pozitifi gören biri olarak azıcık bilgim var bu konularda
Kimyasal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ve ikiz olduğunuda sanmıyorum
İkiz değerleri 1000 civarı çıkıyor
Ve senin değerin güzelce 2ye katlamış
Eğer ikiz olsaydı ilk değerin 100se mesela ikinci günkü değerin çok daha uçuk bi sayı olması lazımdı
Olumsuzluğu kafandan at eğer yapabiliyorsan ama bu süreç herşeyi düşündürüyor insana
Sen şimdiden hamilelik sayfalarına üye olki 10 gün çabuk geçsin kalp atışını duyasın
Bide banada dua et yarın opu işlemine giricem

herşey yolunda gidiyorken bir test ve negatif çıkıyor. Hepimiz yaşayabiliriz bunu. Henüz transferim yapılmadı ama merak ediyorum. Sebebi nedir? Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizi üzmek için sormuyorum yanlış anlamayın, doktorlar bir açıklama yapıyordur elbet. paylaşabilir misiniz? sebep olarak neyi sürüyorlar önünüze?

Öncelikle tebrik ederim hayırlısı olsun
3.deneme başından geçip 1 pozitifi gören biri olarak azıcık bilgim var bu konularda
Kimyasal olduğunu kesinlikle düşünmüyorum
Ve ikiz olduğunuda sanmıyorum
İkiz değerleri 1000 civarı çıkıyor
Ve senin değerin güzelce 2ye katlamış
Eğer ikiz olsaydı ilk değerin 100se mesela ikinci günkü değerin çok daha uçuk bi sayı olması lazımdı
Olumsuzluğu kafandan at eğer yapabiliyorsan ama bu süreç herşeyi düşündürüyor insana
Sen şimdiden hamilelik sayfalarına üye olki 10 gün çabuk geçsin kalp atışını duyasın
Bide banada dua et yarın opu işlemine giricem
SiZe kıyamıyorum ki yola sizle cıktım herseyı sordum öğrendik paylastık. Daha gunler önce sanki hıc anne olamcam dedıgımı hayırlıyorum. Bu ayı bırlikte bitirmeden hAmılelik sayfalarına gecmem.
Ve her gun her an sukrederkn dualarım da sız varsınız koskoca 2 yıl ben umut bıle etmedım edemedım.. Bırlıkte tedavılerınızı olucaz
Opu işlemi cok kısa kolay agrısız canım allahım kalıteli yumurtalar nasıp ersn canım

Arkadaslar bugun transferimin 7. Günü karnınba ve belimde ağrı oluyo normalmi sizce pozitif ya da negatif sonuç arkadaslar oluyor mu boyle şeyler. Ilk denemem negatifti ama hiç sancım olmamıştı. çok gerginim cok stresliyim ayy allahım yardımcımız olsun

herşey yolunda gidiyorken bir test ve negatif çıkıyor. Hepimiz yaşayabiliriz bunu. Henüz transferim yapılmadı ama merak ediyorum. Sebebi nedir? Negatif sonuç alan arkadaşlarım sizi üzmek için sormuyorum yanlış anlamayın, doktorlar bir açıklama yapıyordur elbet. paylaşabilir misiniz? sebep olarak neyi sürüyorlar önünüze?
Bana Olmayınca gittim adet olunca,dosyami eline aldı aaa transfer günü rahim fazla kalinlasmis ondan tutmamış dedi embriyolar iyiydi dedi. Sonra hisyeroskopi yaptı ignelere rahim dayanamamış iltihap olmuş duvarında kanama var dedi 2 ay ara verdi kasımda yapacak donduracak böyle ışte olmayinxca olmuyor problem esimde ama sağlıklı embriyo ya ragmen bu sefer de rahim kalinlasmasi çıktı ışte

Arkadaslar bugun transferimin 7. Günü karnınba ve belimde ağrı oluyo normalmi sizce pozitif ya da negatif sonuç arkadaslar oluyor mu boyle şeyler. Ilk denemem negatifti ama hiç sancım olmamıştı. çok gerginim cok stresliyim ayy allahım yardımcımız olsun
Canım benımde karın içim belim sırtım agrıdı cok. Dr tutunurken olur demişti. Halada devam eden hafıf agrılarm oluyır . Gergınlık ve stres olmamalı canım ama.
5 gun embrıyosu ise 6. Ve 7. Gunlerde kanda goruluyor. Ben 8. Gun öğrendım .

X