- 13 Ağustos 2016
- 93
- 80
- 34
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.761
Merhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım inşallah . Karşılıklı dua edelim birbirimize. Cumartesi kontrole gidicem tekrar.
Hoş geldin canımmmmMerhaba arkadaşlar bende dün iğnelere başladım inşallah . Karşılıklı dua edelim birbirimize. Cumartesi kontrole gidicem tekrar.
canim sen nasılsın? ne durumdasin. bayadır konusamadik. karar verdin mi nezaman başlıyorsun?Hoş geldin canımmmm
Gecmis olsun canim. Ohss mi oldun?Opu sonrasi tam 7 gun gecti ve ben ancak bugun iyiyim cok sukur diyebiliyorum. Transferimin 1 ay ertelenmesine bosuna uzulmusum. Bu arada gobegim hala sisinsallah gecer diye umit ediyorum. Transferleri ertelenen veya tedavi sureci aksayan tum arkadaslara onerim uzulmemeye calisalim :)
sende hoş geldin tatlııımmMerhaba arkadaşlar ben de 14 eylülde tedaviye başladım bugün 7. Günüm yarın kontrolüm var inşallah hepimiz için hayırlısı olur inşallah hepimiz emeklerimizin karşılını alırız
canım ben pek yazmıyorum ama gizliden gizliye takip ediyorum sizi,gözüm kulağım sizdecanim sen nasılsın? ne durumdasin. bayadır konusamadik. karar verdin mi nezaman başlıyorsun?
Gecmis olsun canim. Ohss mi oldun?
Bende ve bırcok kişidede karın şişliği oldu ve rahatsız edıcıydı canım.Cok tesekkur ederim canim. Sanirim degildi ama agrim ve karin sisligim cok oldu. 3 gun oturup kalkamadim ve karin sisligim bugun gecti diyebilirim. Herkesin boylemi oluyor bilmiyorim ama cok sukur gecti. Darisi transfere ve guzel haberlere olsun insallah :)
Hoşbulduk canım inşallah emeklerimizin karşılığını alırızsende hoş geldin tatlııımm
canım ben pek yazmıyorum ama gizliden gizliye takip ediyorum sizi,gözüm kulağım sizdeBiz doktorla dondurulmuşları yapmaya karar verdik bu ay ama bana öncesinde 12günlük kullanılmak üzere doğum kontrol ilacı verdi bugün 9. günüm 12.günden sonra adet olacakmışım tekrar ve 26sında gel başlayalım dedi ama dünden beri kahve rengi lekelenme tarzında akıntı geliyor hemen sorumlu hemşiremi arayıp durumu anlatım oda doktoru bu konuda bilgilendirecem dedi ve eğer artış olursa kesinlikle aramam gerektiğini söyledi.Bu arada gibi bu durumu yaşayan var mı.Zaten ilacı kullanmaya 4. günün sonunda başlamıştım.Vücudum anormalleşti,kafayı yedi
bende pek yazmıyorum canim ama takipteyim seni görünce merak ettim bu sorayım dedim. dogum kontrol hapları lekelenme yapabiliyo kanamaya donmesze sorun yok donersede hemen bikdirirsin. hayırlı olsun canim şimdiden. bu sefer beraber ilerleyeceğiz galiba. bende dondurulmus transfer için adetimi bekliyorum. hayırlısı olsun canim ins bu sefer kucaklarimuza alacağımız yavrularimuza kavusuruz.sende hoş geldin tatlııımm
canım ben pek yazmıyorum ama gizliden gizliye takip ediyorum sizi,gözüm kulağım sizdeBiz doktorla dondurulmuşları yapmaya karar verdik bu ay ama bana öncesinde 12günlük kullanılmak üzere doğum kontrol ilacı verdi bugün 9. günüm 12.günden sonra adet olacakmışım tekrar ve 26sında gel başlayalım dedi ama dünden beri kahve rengi lekelenme tarzında akıntı geliyor hemen sorumlu hemşiremi arayıp durumu anlatım oda doktoru bu konuda bilgilendirecem dedi ve eğer artış olursa kesinlikle aramam gerektiğini söyledi.Bu arada gibi bu durumu yaşayan var mı.Zaten ilacı kullanmaya 4. günün sonunda başlamıştım.Vücudum anormalleşti,kafayı yedi
bende pek yazmıyorum canim ama takipteyim seni görünce merak ettim bu sorayım dedim. dogum kontrol hapları lekelenme yapabiliyo kanamaya donmesze sorun yok donersede hemen bikdirirsin. hayırlı olsun canim şimdiden. bu sefer beraber ilerleyeceğiz galiba. bende dondurulmus transfer için adetimi bekliyorum. hayırlısı olsun canim ins bu sefer kucaklarimuza alacağımız yavrularimuza kavusuruz.sende hoş geldin tatlııımm
Canım hiç merak etme ,sen doktoruna güven işini şansa bırakmaz hiç,rahat ol,güzel haberler ver inşallahkızlar doktor transfer gününü değiştirdi ben istedim diye pazartesi değil salı yapacak, eşim yurtdışından gelecek de. bir sıkıntı olmaz değil mi? ben ayarlarım dedi doktor ama bilemedim ne dersiniz?
inşallah canım. sağolasın.Canım hiç merak etme ,sen doktoruna güven işini şansa bırakmaz hiç,rahat ol,güzel haberler ver inşallah
Gecmis olsun canim bende subatta dis gebelik gecirdim benimde dondurulmus olacak nadip olursa rahim filmi falan cektirdin mi acaba ins bebisin birakmaz seni siki tunurMerhaba arkadaslar,öncelikle hamile arkadaşları tebrik ederim, Allah sağlıklıca kucağınıza almayı nasip etsin... Hazırandan beri yazmıyorum , tanıyanlar bilir mayısta birlikte gun saydık , pozıtıf sonuc aldım ama dış gebelik oluştu , yazın bolca dınlendım , sımdı tekrar başladım tedaviye, cumartesi dondurulmuş tek embriyo transfer olacak inşallah, dualarınızı bekliyorum:) Allah ım isteyen herkese sağlıklı evlatlar nasip eylesin ...
üzülmemek elde değil duvar kalınlığı oluştu bende de ilaçlardan kaynaklıymış yumurtalarım toplandı ama transfer iptal oldu embriyolar donduruldu kasım aralık gibi transfer olacak bi yandan üzülüyorum bi yandanda vardır bundada bi hayır diyorumOpu sonrasi tam 7 gun gecti ve ben ancak bugun iyiyim cok sukur diyebiliyorum. Transferimin 1 ay ertelenmesine bosuna uzulmusum. Bu arada gobegim hala sisinsallah gecer diye umit ediyorum. Transferleri ertelenen veya tedavi sureci aksayan tum arkadaslara onerim uzulmemeye calisalim :)