2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Canım işin aslı bugün sabah 6gibi kanamam arttı 9 gibi doktorun hemşiresine haber verdim oda dosyama baktı ,olabilir dedi kullandığın ilaçlardandır dedi(bir önceki iğneler)26sında gelin haplara devam edersiniz dedi,ben tabi''Nasıl'' dedim,ilaçmı kullanacam 1 ay daha dedim. Oda ''ultrasonla bakınca karar verecek ona doktor'' dedi.Kızlar canım çok sıkıldı.Olmayacak heralde benim yine o lafı duyunca içim nasıl yandı anlatamam.İşin kötüsü ben doğum kontrol kullanamıyorum doktorada söyledim kullandığım an 4-5 bilemedin 5-10 gün içinde adet oluyorum.Bir daha ki ayda aynısı olursa,ki emini olacak,kısır döngü.O zaman da bir dahaki ay diyecekler.Allah istemiyor heralde.Ya benim gibi olan varmı aranızda

canim buna doktorun karar vericek ahmet beydi demi senin doktorun? hemşire sadece olanakları söylemiştir. doktora gitmeden ne olacağını bilemeyiz. bende haftaya gidicem ama belki uygun girmeyecekler bilemiyoruz ki. herşeyin hayırlısı canim. kesin belli olmadan kendini uzme moral bizim için çok önemli arkadasim. bu arada kanamam devam ediyor mu?

canim buna doktorun karar vericek ahmet beydi demi senin doktorun? hemşire sadece olanakları söylemiştir. doktora gitmeden ne olacağını bilemeyiz. bende haftaya gidicem ama belki uygun girmeyecekler bilemiyoruz ki. herşeyin hayırlısı canim. kesin belli olmadan kendini uzme moral bizim için çok önemli arkadasim. bu arada kanamam devam ediyor mu?

Cnm senin kaç embriyon donduruldu opudan sonra kaçıncı gün dondurdular birde rahim kalınlığı kaç olmuş sende hulusi beye gidiyorsun diye soruyorum benim de donduracak da

Evet Ahmet Bey ve evet canım devam ediyor baya da siyah renkli ama adet dönemi kadar çok değil koca gün pedin yarısı bile dolmadı.Öyle moral önemli de her şey ters gidiyor sanki bu işte,sanki yapma der gibi.Yok,umuda dair destek alacak bir yan bulamıyorum sanki bazen.Bide var ya ben safı hala salak salak çok kısık sesle içten içe''belki doğum kontrolü kullanırken hamile kalırım''diliyorum.Ve sonra bakıyorum kendi kendime ''ne zavallısın ya nasıl öyle bir şey bekleyebildin''diyorum.Öyle işte canım ya.

canim şöyle söyleyim sana 2011 yılında doum kontrol hapi verdi dokirum adetin 5 günü kullanmaya başladım ama adettim hiç bitmedi. 15 gün falan içtim baktım olcak gibi değil doktora gittim. doktor o adet olamaz lekedir dedi. hayır adet inanmazdım bak dedim. indirdim donu bak dedim leke mi? doktor bile şaşırdı hemen o ilacı kesti başka bir ilaca başlattı. evet o ayim boşa gitti ama ben resmen hiç kesilmeyen adet oldum yani. yani sende bi msj falan atsan doktoruna belki hemen gel basliyalim falan der. gerçekten seni çok iyi anlıyorum. tam 12 sene bekledim bir kere pozitif gorsem diye dua ettim nekadar cahilmisim şimdi anliyirum. allah hayirlisini versin sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.

Aynı bak benimde öyle 5.gün başladım aslında hapa.Aa bak ben ilk defa benden başka birininde böyle bir şey yaşadığını duyuyorum.İşin aslı tam olarak herşeyi Nuray hemşireye anlattım hatta bir gün önce de lekelenmem var diye aradım bana kendisi ben Ahmet bey bilgilendirecem ama artarsa kesin bizi ara dedi ben sandım ki 2 tane hap iç filan diyecek.Aksine beni hatırladığını belirtti ve bunun çok normal olacağınıda ekledi.(ki Ahmet bey ilacın bendeki etkisini duyunca O da 2 hap aldırtır adetini baskılatırız demişti)
Niye öyle dedinki canım benim öyle düşünme,tamam kaybetmiş olabilirsin ama en azından ''bir kere daha yaşayabilirim umudu'' vardır artık içinde.Ben de senin gibi keşke o pozitif görsem diyorum düşük bile olsa belki tutunacak bir umudum olur ileriye dair.Senin tekrar hamile kalma savaşın var benim içimde hiç hamile kalabilecekmiyim bunun korkusu var.Amin hayırlı duan için canım benim.(bu arada doktor ilaç psikolojini büyü ihtimal bozacak dedi eşimi bile uyardı,ki öyle de oldu kusuruma bakmayın elimde değil sağlıklı kafayla düşünemiyorum ne zamandır)

Canım ben anlamadım sen dogum kontrol hapı kullanırken adet olmaya devammı ettin kesilmedimi yani

Canım ben anlamadım sen dogum kontrol hapı kullanırken adet olmaya devammı ettin kesilmedimi yani
canım bana ilacı doktor adetin 4. günde verdi gece iç dedi.Hatta gece 5. gün içmiş oldum zaten adetim nedense birden kesilmişti(normalde 8-9 gün sürer)Ve 8 gün kullandım doğum kontrolü ve birden kahve rengi akıntılar gelmeye başladı önce akıntı dedim ve yinede hastaneyi bilgilendirdim ve bugün 9.gün sabah daha fazla arttığını gördüm.(adet tarihim 2 eylüldü,6 eylülde ilaca başladım gece-adetim durmuştu zaten)İşte şuan ne olduğum belirsiz gidip bakıyorum gelen giden yok şuan hiç kırmızı da gelmedi.Bilemedim ben.Var mı ben gibi olan aranızda

Bende kullanıyorum dogum kontrol ilacını adetin 3. Günü sabah başladım bende 21 günlük son 2 tane kaldı cumartesi bitecek benim ilaç, bende kullanmaya başlayınca birden azaldı normalde 7 gün süren 5 gün de bitti benimde ama tekrar olmadım salı günü lucrine başlıycam perşembe de gidip ultrason ve kana bakılıp kist yoksa eger e2 de yüksek deilse iğneye başlıycam hayırlısı bakalım

Bak işte seninki olması istenen, benimki ne olduğu belli değil zaten benim ilaca başlamadan adetim kesilmişti.Arkadaşlar zaten ne anormallik varsa bende çıkar KK70: inan şuan bu moddayım).Canım inşallah değerlerinde istediğin gibi çıkar

Kızlar bir gülüyorum bir ağlıyorum valla Valla bir 10 gün daha kullanırsam Allah korusun akıl sağlığımı kaybedeceğimŞuan donmuşlarım olmasa nerdeyse ara vercektim

İnşallah canım sende canını sıkma herşey olacağına varır ne kadar stres yaparsan o kadar çok etkilenirsin akışına bırak dondurulmuşların varmış ne güzel işte bu ay olmazsa gelecek ay olur benim istenilen gibi oluyor ama en sonunda kaliteli yumurta çıkmayıp transfer iptal oluyor o daha kötü birsürü iğne ilaç sonrası toplama işlemi ama transfere gidememe bakalım bu tedavide nasıl olacak bende onu çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…