2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

İnşallah cnm kaliteli embriyolar olur ben kasımda yapicaz,dedi en son sekretere sorduğumda ocakta tasinacaz demişti ama temmuzda ilk gittiğimde eylül demişlerdi sürekli erteleniyor sanırım benim daha ekim ayi da boş gecicek rahimi dinlendiriyor enfeksiyon varmış o falan geçsin bklm olsun da artık geç olmasi önemli değil yasin gencmis inşallah oluveeir

Hayirli ugurlu olsun canim cok cok mutlu oldummm boyle haberlere coookkk seviniyorumm yaaa ayyy cok guzell masallahhhh saglikla kucagina al insaallahhhh

canım ben Şubat ayında yaşadım bunu. kimyasal gebelik deniliyor. rahim filmi Çekildi mi bide eşine spermiogram yapıldı mı? bizi beklettiler sonra da benim rahmimde perde ve eşimin spermlerinde sorun çıktı. her ikisi de düşük sebebi. tüp bebek meşakkatli bi süreç başlamadan evvel tüm testlerinizi yaptırmanızı tavsiye ederim nacizane

cnmmm çok sevindim devamı gelir inş bende endometriozis hastasıyım ve bir yumurtalığım var 6 tane yumurtam toplandı bugün bakalım inş hepsi döllenir de kaliteli olurlar

6 tane yumurta toplandı cnm inş hepsi döllenir banada bugün kasım yada en geç aralıkta transfer yaparız dedi inş transfer yapmaya yunurtam kalır

merhaba arkadaslar, birsey sormak istiyorum. Doktorum benim transferi gelecek ay dondurulmus embriyo ile yapmaya karar verdi. Surec hakkinda bana bilgi verebilir misiniz? Tum ilaclari birakmami soyledi. Simdi ben ne zaman regl olacagim. Bu sureci yasamis arkadaslar varsa bana yardimci olabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…