- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.421
Test yapsana yarınnnnBugün 9 oldu, yarın 10. Gün canım..
Senin yasin kaçtı cnm belli bir kalite derken benim ilkinde 3. Gün 8 hücreli transfer edildi iyi kalite demişti dondurmak için yeterli mi mi acaba bende de dondurup sonra transfer yapixak ama bunlar merkezi tadoyacaklarmis taşınma,esnasında zarar görür mu ki dondurulanlar ben çok pimpirikliyimdir gelir beni de bulur. Valla işimiz çok zor yavalla cnm hiç bilmiyorum kaçıncı gün dondurur dondurmak içinde belli bi kalitede olması gerekiyomus zaten beş yumurta oluşmuş kaçını toplar kaçı döllenir bilmiorum önemli olan embriyoların kaliteli olması dedi yarın toplanacak işte inş iki tane kaliteli embriyom olurda dondurulur üç dört ay bencede çok orayı kazıycam dedi muhtemelen kendine gelmesi için bekliycek eğer kaliteli embriyolar olmazsa donduramazlarsa ilaçları baştan kullancam ay ne zormus ya
Senin yasin kaçtı cnm belli bir kalite derken benim ilkinde 3. Gün 8 hücreli transfer edildi iyi kalite demişti dondurmak için yeterli mi mi acaba bende de dondurup sonra transfer yapixak ama bunlar merkezi tadoyacaklarmis taşınma,esnasında zarar görür mu ki dondurulanlar ben çok pimpirikliyimdir gelir beni de bulur. Valla işimiz çok zor yavalla cnm hiç bilmiyorum kaçıncı gün dondurur dondurmak içinde belli bi kalitede olması gerekiyomus zaten beş yumurta oluşmuş kaçını toplar kaçı döllenir bilmiorum önemli olan embriyoların kaliteli olması dedi yarın toplanacak işte inş iki tane kaliteli embriyom olurda dondurulur üç dört ay bencede çok orayı kazıycam dedi muhtemelen kendine gelmesi için bekliycek eğer kaliteli embriyolar olmazsa donduramazlarsa ilaçları baştan kullancam ay ne zormus ya
Canım devlette derken normal devlet hastanesi mi yoksa tüp bebek merkezi mi yapıyor bunları tüp bebek merkezi ise bizim burda yok bitek yaptıracağım yer var o da özel hastaneAh canım şimdi bırsuru sey dusunmek zorundasın manevı derken bırde maddı sıkışıklık.. Devlette ucretsız bu genetık testler tavsıye ederım .. Aradan cıksın
Hayır tatlım bılgılendırmemişler sanırım devlet hastanesınde tıbbı genetık bolumune randevu alıyorsun. Ikı basarısız tup bebek denemen oldugunu soylersın. Dr dan kagıtta alanılırsın.. 1 ay sonra cıkıyor sonuclarCanım devlette derken normal devlet hastanesi mi yoksa tüp bebek merkezi mi yapıyor bunları tüp bebek merkezi ise bizim burda yok bitek yaptıracağım yer var o da özel hastanemalesef canım ne yazık ki maddi manevi tüketiyor bizi ama inşallah bu defa sonu güzel olur hepimiz için
Amh dediğimiz şey nedir?Ay hadi insallah buraya yazarsan bende takip ederim ...
Benim en son temmuzda 0.65 di
Anti mulein hormon testi canim.yumurtalik rezervini olcuyo.erken menopoz testide diyorlar.yaptirmadiysan tedavi oncesi mutlaka baktirmani oneririm..Amh dediğimiz şey nedir?
Insallah canimm pozitifleri alirimda oyle yazarim.sende test yaptir mutlaka tutunma kanamasida olabilir.yarin hep beraber guzel sonuc aliriz insallahhhtosun788 yaz mutlaka sonucunu canım.. merak ediyor olacağım.
Kızlar benim de sabahtan beri aralıklarla lekelenmem oluyor. Yarın doktorumu aramaya karar verdim.. Çok korkuyorum. Garip duygular içindeyim.
Aminnnnnnn kuzummmmm cümlemizinki boşuna çıkmaz inşallah Rabbim bugün mutlu haberler vermeni nasip etsin inşallahhhhh
28 cnm yeterlidir tatlım bişey olacağını zannetmiyorum cnm ya onun önlemini mutlaka alırlar ne zaman taşıyacaklarmış benim haberim yok sen tedaviye ne zmn başlıyosun şimdi hastaneye gidiyorum toplancak yumurtalar inş iyi kalitede en az iki tane dondurulacak embriyom oluşurSenin yasin kaçtı cnm belli bir kalite derken benim ilkinde 3. Gün 8 hücreli transfer edildi iyi kalite demişti dondurmak için yeterli mi mi acaba bende de dondurup sonra transfer yapixak ama bunlar merkezi tadoyacaklarmis taşınma,esnasında zarar görür mu ki dondurulanlar ben çok pimpirikliyimdir gelir beni de bulur. Valla işimiz çok zor ya
Aaaa yok canım hiç bilgilendirmediler çarşamba gittiğimde söyleyeceğim dr a verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsınız kızlar bu arada test tarihi ne zaman inşallah umutolursun bize canım kaçıncı denemen bu canımHayır tatlım bılgılendırmemişler sanırım devlet hastanesınde tıbbı genetık bolumune randevu alıyorsun. Ikı basarısız tup bebek denemen oldugunu soylersın. Dr dan kagıtta alanılırsın.. 1 ay sonra cıkıyor sonuclar
Hayırlı olsun canım inşallah çok kaliteli bol bol embriyoların olur cnm inşallah dondurmaya kalırlar transfer edileceklerde inşallah bir güzel tutunurlar anneciklerine28 cnm yeterlidir tatlım bişey olacağını zannetmiyorum cnm ya onun önlemini mutlaka alırlar ne zaman taşıyacaklarmış benim haberim yok sen tedaviye ne zmn başlıyosun şimdi hastaneye gidiyorum toplancak yumurtalar inş iyi kalitede en az iki tane dondurulacak embriyom oluşur
Canım hadi hayırlısi bende birazdab gidiyorum çok heyecanlıyımLekeler sabah da devam edince aradım doktorun hemsiresini.. Pazartesi mi baktirsak bugün baktirinca pazartesi yine iki iş olacak dedi. (Sanki bugün bakınca değerin ikiye katlanıp katlanmadigini görmek için pazartesi baktirmayacagiz)
Biz de baktirmaya karar verdik. Hastaneye gidiyoruz kızlar... :)
hadi cnm hayırlısı olsun inş tutunmuştur bebeğin sanaLekeler sabah da devam edince aradım doktorun hemsiresini.. Pazartesi mi baktirsak bugün baktirinca pazartesi yine iki iş olacak dedi. (Sanki bugün bakınca değerin ikiye katlanıp katlanmadigini görmek için pazartesi baktirmayacagiz)
Biz de baktirmaya karar verdik. Hastaneye gidiyoruz kızlar... :)