2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Senin yasin kaçtı cnm belli bir kalite derken benim ilkinde 3. Gün 8 hücreli transfer edildi iyi kalite demişti dondurmak için yeterli mi mi acaba bende de dondurup sonra transfer yapixak ama bunlar merkezi tadoyacaklarmis taşınma,esnasında zarar görür mu ki dondurulanlar ben çok pimpirikliyimdir gelir beni de bulur. Valla işimiz çok zor ya

Senin yasin kaçtı cnm belli bir kalite derken benim ilkinde 3. Gün 8 hücreli transfer edildi iyi kalite demişti dondurmak için yeterli mi mi acaba bende de dondurup sonra transfer yapixak ama bunlar merkezi tadoyacaklarmis taşınma,esnasında zarar görür mu ki dondurulanlar ben çok pimpirikliyimdir gelir beni de bulur. Valla işimiz çok zor ya

Ah canım şimdi bırsuru sey dusunmek zorundasın manevı derken bırde maddı sıkışıklık.. Devlette ucretsız bu genetık testler tavsıye ederım .. Aradan cıksın
Canım devlette derken normal devlet hastanesi mi yoksa tüp bebek merkezi mi yapıyor bunları tüp bebek merkezi ise bizim burda yok bitek yaptıracağım yer var o da özel hastane malesef canım ne yazık ki maddi manevi tüketiyor bizi ama inşallah bu defa sonu güzel olur hepimiz için

Hayır tatlım bılgılendırmemişler sanırım devlet hastanesınde tıbbı genetık bolumune randevu alıyorsun. Ikı basarısız tup bebek denemen oldugunu soylersın. Dr dan kagıtta alanılırsın.. 1 ay sonra cıkıyor sonuclar

Kızlar güzel haberlerinizi bekliyorumm. Yarın test yapacaklar için ben bile heyecanlandım Aşılamam tutmadıysa ben de hafta içi regl olacağım yani reglin ikici günüyle de tüp bebeğe başlayacağız inşallah

tosun788 yaz mutlaka sonucunu canım.. merak ediyor olacağım.

Kızlar benim de sabahtan beri aralıklarla lekelenmem oluyor. Yarın doktorumu aramaya karar verdim.. Çok korkuyorum. Garip duygular içindeyim.
Insallah canimm pozitifleri alirimda oyle yazarim.sende test yaptir mutlaka tutunma kanamasida olabilir.yarin hep beraber guzel sonuc aliriz insallahhh

Hubannn yazarım mutlaka.. biran evvel uyuyup sabah doktoru aramak istiyorum.

Ilayumut Rabbim hem maddi hem manevi yardımcınız olsun inşallah canım.. Emeklerimiz boşa çıkmasın inşallah..
Aminnnnnnn kuzummmmm cümlemizinki boşuna çıkmaz inşallah Rabbim bugün mutlu haberler vermeni nasip etsin inşallahhhhh

28 cnm yeterlidir tatlım bişey olacağını zannetmiyorum cnm ya onun önlemini mutlaka alırlar ne zaman taşıyacaklarmış benim haberim yok sen tedaviye ne zmn başlıyosun şimdi hastaneye gidiyorum toplancak yumurtalar inş iyi kalitede en az iki tane dondurulacak embriyom oluşur

Aaaa yok canım hiç bilgilendirmediler çarşamba gittiğimde söyleyeceğim dr a verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsınız kızlar bu arada test tarihi ne zaman inşallah umutolursun bize canım kaçıncı denemen bu canım

Hayırlı olsun canım inşallah çok kaliteli bol bol embriyoların olur cnm inşallah dondurmaya kalırlar transfer edileceklerde inşallah bir güzel tutunurlar anneciklerine

Lekeler sabah da devam edince aradım doktorun hemsiresini.. Pazartesi mi baktirsak bugün baktirinca pazartesi yine iki iş olacak dedi. (Sanki bugün bakınca değerin ikiye katlanıp katlanmadigini görmek için pazartesi baktirmayacagiz)

Biz de baktirmaya karar verdik. Hastaneye gidiyoruz kızlar... :)

Canım hadi hayırlısi bende birazdab gidiyorum çok heyecanlıyım

hadi cnm hayırlısı olsun inş tutunmuştur bebeğin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…