2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Lekeler sabah da devam edince aradım doktorun hemsiresini.. Pazartesi mi baktirsak bugün baktirinca pazartesi yine iki iş olacak dedi. (Sanki bugün bakınca değerin ikiye katlanıp katlanmadigini görmek için pazartesi baktirmayacagiz)

Biz de baktirmaya karar verdik. Hastaneye gidiyoruz kızlar... :)
heyecanlandiimm :) haberlerini bekliyorum arkadasim inşallah!

Aaaa yok canım hiç bilgilendirmediler çarşamba gittiğimde söyleyeceğim dr a verdiğin bilgiler için çok teşekkür ederim canım benim iyi ki varsınız kızlar bu arada test tarihi ne zaman inşallah umutolursun bize canım kaçıncı denemen bu canım
Canım ayınn20 si..
Merkezi randevu sıstemine gırıs yapsana ordan tıbbı genetık bolumunu sec bKalım kac gunde randevu verıyorlar. İstanbuldaysan her hafta ..

Lekeler sabah da devam edince aradım doktorun hemsiresini.. Pazartesi mi baktirsak bugün baktirinca pazartesi yine iki iş olacak dedi. (Sanki bugün bakınca değerin ikiye katlanıp katlanmadigini görmek için pazartesi baktirmayacagiz)

Canımmmmmmmm hadı guzel haberler ver bıze

Canım naptınnnn

cadiprensesss cadiprensesss merhaba canım. öncelikle geçmiş olsun. olanda hayır vardır diyelim. inşallah Eylül güzel haberlere gebedir :KK66: bende Şubat Ayında bir kimyasal geçirdim. doktor ilk gebelik olabilir böyle, bekleyelim dedi. bekledik ama olmadı tabi. sonra hsg ve spermiogram istedindi. benim rahimde perde, eşimin spermlerinde Sayı az, hareketlilik yavaş ve morfoloji Sıfır çıktı. Haziranda rahim düzeltme oldu. normalde bu ay ki adetimle başlayabilirdim ama ay sonu tatil planım var. dönüşte Eylül adetiyle başlıyoruz nasipse. ben İstanbul'da brüksel tüp bebek merkezinde düşünüyorum. senin merkezin neresi?
Bende aşılama yaptırdım 20 gün önce hcg sonucum 11.39 cıktı doktorum gebesin dedi ama 2 gün sonra yaptırdıgimda değerim duştü ve gebeliğim sonlandı şimdi 10 gün sonra tüp bebek tedavisine başlıcam bu sürec nasıl bilmiyorum hepimizin Allah yardımcısı olsun

Arkadaslar 106.8 cikti 5 eylülde 3.gün embriyosu pozitif :) insallah pazartesi katlar allahım cok mutluyum şu an sizce nasıl
Ayyy canım nasıl sevindim anlatamammmm :) Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin. İnşallah değerin de katlanarak gidecek. Rahat ol, bu mutluluğun tadını çıkar :) :)

Arkadaslar 106.8 cikti 5 eylülde 3.gün embriyosu pozitif :) insallah pazartesi katlar allahım cok mutluyum şu an sizce nasıl
Güzel haberlerin devamı gelir inşallah.ikiz ihtimali var tabi kaç tane transfer oldu bilmiyorum. Nerde oldu tedavin?kaç yaşındasin kaçıncı deneme ????

Hayrli olsunn darısı basimiza inşallah bu topikin ilk hamişi oldun. Arkadaşlar yazamıyorum ama takipte yim okuyorum yazılanları transferi yapılanlar arkadaşlar güzel sonuçlar alır inşallah dört gözle bekliyorum.

Güzel haberlerin devamı gelir inşallah.ikiz ihtimali var tabi kaç tane transfer oldu bilmiyorum. Nerde oldu tedavin?kaç yaşındasin kaçıncı deneme ????
Canım benim 3.denemem izmir de yasiyorum doktorum Bülent Gülekli 2tane konuldu bana 27.yaşındayım tek yumurtalıgım var endometriozis hastasiyim surekli cikolata kisti üretiyorum insallah degerim artarda yasadigim sevinc icimde kalmaz ilacların etkisinden degildir

X