2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ve yumurtalarin boyutu buyudukce sayisi arttikca bel agrilari da artiyor. Bir gunde bile inanilmaz degisiyorlar. Opu dan sonra cok kolay olmadi siskinlik, sancilar vs oldu benim. Tabi hepsi geciyor, kisa sureli. O kadar yumurtadan 6 si döllendi 1 i transfer edildi kalanlari 2+3 seklinde donduruldu sen düsün burda sayi onemli degil deniyor ama bence o da onemli. Ne kadar folikul olursa icinde hucre olma ihtimali o kadar artiyor.
ben şimdi bile çok şiştim yüzüklerimi takamıyorum mesela. çok merak ediyorum kaç yumurta olcak kaçı döllenecek. çünkü bizde esas sorun spermlerde. Rabbim isteyen bekleyen herkese, bizlere kolaylıkla sağlıkla evlat nasip etsin çok zormuş böyle beklemek

Sende demi rezerv azligi var ?

Bu sekilde kac yumurtan olustu cnm
Aynen canim.bendede sikinti rezerv azligi.ilk bende korktum yuksek dozlar kaliteyi daha cok bozuyo diyolar ya doktorada sordum hatta yok dedi zaten yavas ilerliyo bu sefer seninkiler.6 yumurta cikti canim bende.4 u dollendi.3 u 5. Gune kadar geldiler.biri cok iyi kalite deyip transfer etti.diger kalan iki tanesi donduruldu.ben bile soklardayim yani.bukadar kaliteli beklemiyodum.hem bu sefer ne kur ne vitamin hicbisey kullanmamistim

Cok kolay gecti bende senin gibi korkuyordum ameliyathaneye girince biraz agladim oda ellerimi baglayinca tuaf oldum ciktiktan sonra igne yapiyorlar hafif agrin oluyo geciyor :KK15:
Canım peki ilaç yazdı mi ben çarşamba yada perşembe olacam salı adetim bitiyor ariycam ya çarşamba ya perşembe ye gün verecek içim rahatladı valla sen böyle yazınca

Aynen canim.bendede sikinti rezerv azligi.ilk bende korktum yuksek dozlar kaliteyi daha cok bozuyo diyolar ya doktorada sordum hatta yok dedi zaten yavas ilerliyo bu sefer seninkiler.6 yumurta cikti canim bende.4 u dollendi.3 u 5. Gune kadar geldiler.biri cok iyi kalite deyip transfer etti.diger kalan iki tanesi donduruldu.ben bile soklardayim yani.bukadar kaliteli beklemiyodum.hem bu sefer ne kur ne vitamin hicbisey kullanmamistim
Masallah allah tamamina erdirsin canim ne zaman test yapacaksin..

Senin amh kacti canim

Kızlar bugün dr muayene etti yumurtalarçok güzel görünüyor hemen baslayabiliriz istersen dedi hayır ben histeroskopi yaptıracağım dedim gelecek ay tedaviye başlarız dedim aslında ben Kasım da başlayalım dedim gelecek ay direksiyon sınavı var transfer e denk gelmesinden korkuyorum dedim yok dedi bu ay yaparsan gelecek ay başlıyacaz yoksa histeroskopiyi gelecek aya bırak dedi çok kararsizim ya kızlar biran önce başlamak istiyorum ertelemek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum yaaaaaa :KK12:

Kızlar bugün dr muayene etti yumurtalarçok güzel görünüyor hemen baslayabiliriz istersen dedi hayır ben histeroskopi yaptıracağım dedim gelecek ay tedaviye başlarız dedim aslında ben Kasım da başlayalım dedim gelecek ay direksiyon sınavı var transfer e denk gelmesinden korkuyorum dedim yok dedi bu ay yaparsan gelecek ay başlıyacaz yoksa histeroskopiyi gelecek aya bırak dedi çok kararsizim ya kızlar biran önce başlamak istiyorum ertelemek istemiyorum ne yapacağım bilmiyorum yaaaaaa :KK12:
Merhaba
Kacıncı denemenızz??

Canım peki ilaç yazdı mi ben çarşamba yada perşembe olacam salı adetim bitiyor ariycam ya çarşamba ya perşembe ye gün verecek içim rahatladı valla sen böyle yazınca
Bana ilac yazmadi canim sordum ilac vermicekmisiniz diye gerek yok dedi hic korkma canim ama ameliyathaneye girince bir tuaf oluyo insan

Az once bsir yazida elleri baglamaktan bahsettinjz o neden acaba
Histereskopi oldum bugun ameliyathane gittim beni jazirlamaya basladilar bildigin ameliyat olucak gibi kollarimi yana alip bagladilar tansiyon aleti falan birkac tane daha cihaz bagladilar bende korktum valla ama sen kacmayasin diye bagladik dediler sonra uyumusum zaten

Nacızane tavsıyem arastırın önce.. Neden olmadı bır öncekıler alınacak önlemler varsa alınsın vs .. Ard arda arastırmadan yapılan tedavıler husranla sonuclanıyor. Belki tutunamama sebeplerı var ve bır cok çözüm maddesı var sorunlara göre..

Ay hadi insallah buraya yazarsan bende takip ederim ...
Benim en son temmuzda 0.65 di
Valla bakalim artik kismet yarin gorcez nolcak.pek umutlanmak istemiyorum.ilkinde oyle cok umutluydum tutmayinca cok kotu oldum.bu sefer daha hazirlikliyim negatife.seninde sadece amh mi dusuk.fshin nasil.ilk denemenmi

Histereskopi oldum bugun ameliyathane gittim beni jazirlamaya basladilar bildigin ameliyat olucak gibi kollarimi yana alip bagladilar tansiyon aleti falan birkac tane daha cihaz bagladilar bende korktum valla ama sen kacmayasin diye bagladik dediler sonra uyumusum zaten
Bende yu.urta toplama falan sandim ... Gecmis olsun arkadasim

X