2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

canım ya idrar testi yaptınmı.bi yapsana test günün yarınmış çıkma ihtimali yüksek,eğer çıkarsa testte doktoru ara ve çok hareket etme.Ama yoksa zaten adettir.Ama çok ilginç eğer adetse. Bence biran önce yap idrar testini kafan rahat olsun.Diğer arkadaşlar ne düşünüyorsunuz bu durum hakkında.

Kizlarr cok sağolun hepinizden Allah razı olsun. İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız. Yilmak yok, moral bozmak yok, o bebekler buraya gelecek :)) gelene kadar Rabbim izin verdiği sürece elimizden geleni yapacağız Insallah

cadiprensesss (az önce yazdım ama etiketliyememişim) canım ya sorma okadar kararsızım ki.Kafamda bir sürü soru.doktor yapalım dese bile okadar yıprandımki.(ağlıyorum ama niye ağladığımı bilmiyorum habire gözümden yaşlar süzülüyor,bir ara resmen beyni aktı sandım ,acaba ilaçlar mı nedini yoksa gerçekten psikolojik yorgunlukmu bilemedim)bu halde yaparsam yine tutunmaz belki bu psikoloji yüzünden ama yapmasam aklımda kalacak keşke yapsaydım diyeceğim.Sen ne yaptın?İlaç kullanıyorsun anladığım kadarıyla ekim gibimi başlayacaksın?

Evet canm. Negatiften sonra başladm hemen yumişler toplandı donduruldu :) adetimle transfer hazırlığı başlıcak nasipse.
Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Bebişlerin sımsıkı tutunur hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Cnm benim dün bi de şimdi kahverengi akintim oldu normal mi sence dr a msj attim da henüz cwp vermedi daha bugün 8.günüm çok kötü oldum valla
canim gozunaydin bence hamilesin çünkü kırmızıya donmedikce tutunma lekesidir hele bide kahverengi olunca ))))))))))tadını çıkar...

Cnm benim dün bi de şimdi kahverengi akintim oldu normal mi sence dr a msj attim da henüz cwp vermedi daha bugün 8.günüm çok kötü oldum valla
canim gozunaydin bence hamilesin çünkü kırmızıya donmedikce tutunma lekesidir hele bide kahverengi olunca ))))))))))tadını çıkar...

Günaydın canım dogum kontrol ilacının 8. Günü bugün daha çok var önümüzdeki ayın başını bulur sanırım İğnelere başlamam :) sen başladın mı canım ?
yok canim daha balamadim ama az kaldi.23eylul gibi baslariz.hepimiz icin hayirlisi olsun sonbahara hepimiz hamile olalim.İNŞALLAH ))))))herkese hayirli arifeler

Canım bence bi kaç ay bekle önce psikolojini düzelt ondan sonra başla, hep pozitif düşün o kadar çok kişi var ki birden çok denemeden sonra hamile kalan rabbim zamanını bekliyor öyle düşün bizim bi komşu 8. Denemede hamile kaldı dogum yaptıktan bi kaç sene sonra dondurulmuşunu koydurdu hiç umudu yoktu olmaz diye ama o da tuttu şimdi 2 tane kızı var yaptırdıgında belki 40 yaşından fazlaymıştır. bizlerinde olacak inanıyorum tıp gelişti artık ama ne zaman olur onuda Allah bilir. Benim tedavi sanırım 27 sin de başlıycak canım adetin 26. Günü İğneler başlıycak yazıyo ama adetle ilgili bişey yazmıyor adet olmadan mı başlıycam anlamadım benimki sulandırılmış lucrin protokolü

cadiprensesss yani opu olup transfer yapılacak dimi canım,adeti erteletecek heralde.Ne kadar farklı yöntemler varmış tüpte.Sanıyordum ki tekrar benzer şekilde yapıyorlar.Seninde 2. tüp bebek denemen öyle anladım eski yazdıklarından.Sende baya ara vermişsin 1.den sonra anladığım kadarıyla.(yazdıklarını şöyle bir okudum yanlış anladıysam özür dilerim)Bunu doktorun mu istedi kendin mi?(birinci ocakta oldun heralde 2.si haziranda olacakmış iptal olmuş bun güne kadar sarkmış.Ocak ile haziran arasında baya zaman farkı var,demişsindir ne çok sordu,merakım ne kadar ara veriyor millet)Fizibilite çalışması yani bi bakıma

Canım eger transferim gerçekleşirse 1. Olacak ocak ayındaki iptal oldu 8 gün Gonalf iğne kullanmıştım Lucrini saymıyorum uzun tedavi oldugu için bi önceki adetin 21. Gününden de lucrine başlamıştım iptal olma sebebi de kasık varisi göründü ultrasonda yani topak şeklinde damar denildi onun tedavisini gördüm ocak ayından mart ayının sonuna kadar sürekli hastaneye git gel ugraştım mayıs da başlıycaktım onda da kist göründü iptal oldu haziranda başladım onda da transfer olmadan iptal oldu Opu olmustum ama kalitesiz çıktı yumurtalar 5. Güne gitmedi aslında geçen ay başlıycaktık bu sefer de tüp bebek bölümü tadilata girmiş ertelediler bakalım inşallah bu sefer başlayıp transfer gerçekleşir :) bu sefer de hazırlıklıyım iptal haberine ama umut da var bakalım nasıl olacak :)

Yapmadım cnm moralim altüst oldu dr aktif kan gelmedikten sonra normaldir dedi bende bekliyirum gittim ignemi de vurdum dikkat etmiyorum valla artık

Yapmadım cnm moralim altüst oldu dr aktif kan gelmedikten sonra normaldir dedi bende bekliyirum gittim ignemi de vurdum dikkat etmiyorum valla artık
Hadi bakalım Allahım inşallah hayırlı haberlerini alırız Bayram bayram.Adet değildir için ferah olsun.O kullandığımız ilaçlar öyle ağırki kullandığın sürece adeti getirmiyor sağolsun.İnşallah herkesin aklından geçen şeydir o gelen kahverengi akıntı.Bak doktorda demiş.

Kızlar mrb aranıza yeni geldim. 1 eylül de transferim yapıldı ve bugün kü kan testi sonucum maalesef ki 1.20ile negatif sonuçlandı. 2 tane dondurulmuşum mevcut adetimden sonra hemen yapılabileceğini söylediler. Adetime kadar ki ilişki de hamile kalmam olanaksız dimi :) umut dünyası işte insan herşeyi düşünüyor

Oh oh canım benim ya ne uğraşmışsın,inşallah artık hayırlı vaktin gelmiştir.İnşallah başka bir mani çıkmaz daha doğrusu hayırlıysa çıkmasın.Özür valla ben bazı yerleri kaçırmışım,2. sandım.İncir kürü falan yapabilirsin şöyle kaliteli kaliteli yumurtalar gelsin,incir kürüne nedense inanıyorum.Ben 2.yi yapıp yapmayacağımı bilmiyorum ama her ihtimale karşı (3. deneme için)4 kilo incir aldım valla.Yaparsam herhalde seninle aynı dönemde olacak.

Hoşgeldin güzelim.yok canım keşke olsa ama imkansız zaten doktorlar bile,ilacı kes adetin gelecek diyorlar,yoksa ilişki olsun ihtimal var falan derler.Peki ikinciyi tüp denemesini hemen yapmayı düşünüyor musun?Kusuruma bakma ben şu sıralar herkese aynısını soruyorum.

Evet dondurulmuş embriyolarla hemen düşünüyorum ilaç falan kullanılmayacağı için sağlıklı olabileceğini söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…