- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.161
kaju senin ilk denemen degilmiydi canim birde dondurulmusun varmi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Polen li bal yiyorum canım hakiki bal zeytin yagında bekletilmiş incir yiyordum ama bu ara onuda bıraktım bakalım hayırlısı inşallah bu sefer olur kaç aydır ugraşıyorum rabbim hepimizin emeklerini boşa çıkartmasın hepimiz de zor süreçlerden geçiyoruzOh oh canım benim ya ne uğraşmışsın,inşallah artık hayırlı vaktin gelmiştir.İnşallah başka bir mani çıkmaz daha doğrusu hayırlıysa çıkmasın.Özür valla ben bazı yerleri kaçırmışım,2. sandım.İncir kürü falan yapabilirsin şöyle kaliteli kaliteli yumurtalar gelsin,incir kürüne nedense inanıyorum.Ben 2.yi yapıp yapmayacağımı bilmiyorum ama her ihtimale karşı (3. deneme için)4 kilo incir aldım valla.Yaparsam herhalde seninle aynı dönemde olacak.
benim yaşım 27. yaşın genc bunun büyük avantaji var insallah kistin yumurta kalitesini de etkilemiyorsa tuplerle bi işin olmucak tutar insallah. benim malesef kimyasal gebelik oldu ama doktor cikolata kistiyle bi alakasi yok dedi. transferden sonra artik cikolata kistinin artik olumsuz bi etkisi olmaz dediBenim 1 tane 3 cm civarinda kistm var sol tupum kapali dogal hamile kaldim dıs gebelik oldu sag tüpüm hasar gördü simdi mecbren tüp bebege basladik doktor sansimizin yuksek oldgunu soyledi 23 yasina yeni girdim yumurtalik rezervin iyi dedi sizin yas kac icimde kocaman bir olmicak korkusu var cok stresliyim
İnş cnmCanımmm hep boyle adet olacakmış gıbı hıssedenlerde gebelik olmuş.. Inş oyledır. Test sonucunu beklıyorum
Yok canım ben 25 ağustosta 1. denememi yaptım.Şimdi 2 tane 5. gün dondurulmuşum var tek sıkıntım çok üzüldüm 3-4 gün ruh gibi gezdim (gerçi bu sonucu alan herkes öyle oluyordur dimi 3-4 gün)annemde ara ver, toparla kendini diyor.Ama bende ara versem bile yine üzüleceğime inanıyorum,keşke deneseydim diyeceğim burada sizleri okudukça onu farkediyorum.Beklemek sanki pek fayda sağlamıyor.kaju senin ilk denemen degilmiydi canim birde dondurulmusun varmi?
Sağol tatlım inşallah.Hayırlı olsun canım inşallah bu sefer Bebişlerin sımsıkı tutunur hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Kızlar zamanı kayıp olarak dusunmeyın . Ben cok arastırdım okumadıgım makale konusmadıgım doktorlar vs kalmadı..kaju bence başla ikinci tedavine. Tabi sağlıksal bir problem yoksa... Bende kürtaj oldum.. Dr kürtajdan hemen sonra dondurulmuşları yapalım dedi.. Vucut hamilelige alışmışken şans artar dedi.. Ben dinlenmek istediğimi söyledim..içimde umutsuzluk ve umut biraradaydı.. Çok istedim tekrar denemeyi.. Kürtajdan sonra adetim ıldu bitti ben yine merkezde aldım soluğu.. Yeni adetle başlamaya karar verdik ama bwnim beklenen adet 50 gün sonra geldi 1,5 ayda ordan kaybettim mi.. Gelen adetim de 2 gün gibi kısa sürdü stresten dolayı.. Dr aradım stresten uzak dur ve aktif kanamanla ilaçlarını almaya başla dedi.. Şimdi içim içimi yiyor. Hemen yaptırsaydım belkide tekrar hamile olabirdim diye.. Şimdi nerden baksan 3 ay kaybım var.. Ve aktif kanamamı bekliyorum.
Bende çok merak ediyorum canım %100 garanti veremeyiz ama olumlu sonuçlar aldığımız çok hasta var dedi embriyolog inşallah ben de olumlu sonuç alırımcadiprensesss aslinda saf arisutu kullanabirsin hucre yenilenmesi icin cok iyiymiş. bende kajuya katiliyorum. incir kuru bende kullaniyorum.İNŞALLAH şifa olur.birde sana uygulayacakları tedaviyi çok merak ediyorum.insallah olumlu olur.bizlere de umut olursun.
Aslında hesap, kitap işi değil tamamen nasip işi.. Bırak bebeği tedaviye başlamakta nasip işi.. Biz hesaplar yapıyoruz ama Rabbimin bizim içim yaptığı hesaplarla uyuşmuyor bazen.. Zamanı gelince herşey oluyor.. Sizi bilmem ama ben nefsine yeniliyorum , aceleci davranıyorum, hemen herşey oluversin, bitsin istiyorum.. Sanki herşey benim elindeymiş gibi..rabbim bu yolda yürüyenleri refaha cıkarır İnşaAllahKızlar zamanı kayıp olarak dusunmeyın . Ben cok arastırdım okumadıgım makale konusmadıgım doktorlar vs kalmadı..
Zaman vucudumuz ıcın ıyı cunku rahımin kendını hazırlaması da cok önemli . Kafa olarak vucut olarak hazır olmadan baslamayın..
Kürtaj sonrası muhakkak dınlenmelı mınımum 2-3 ay .. Cok acelecı olmamakta fayda var..
Sahsen 2 yıl dogal yolla olmasını bekleyıp bu ay basladım tedavıye.. Nacızane fıkrım bu
Hepımızde oluyor bu düşünceler. Siz kendı acınızdan cok haklısınız tabı ama ben bıraz farklı bakıyorum bu duruma..Ay bu arada benim yaş ilerliyor ya belki onun korku ve telaşından kendimi zamanla yarışıyormuş gibi hissediyorum :))
canım ben tam 5 gün yataktan kalkmakta zorlaştım kolumu kaldıramıyordum tuvalete kalksam başım dönüyordu birde feci mide bulantısı vardı doktorum ilaçlar yapıyor dedi mahvediyor bizi bu ilaçlar maalesef çoğu bitti düzeldim ben de beklemekteyimEvet cok haklsın da .. Tum tedavı suresini cok rahat gecrdım sımdı yataktan kalkamıyorum
Canım adetin 2. Günü İğnelere başlanıyor ama adetin 2. Günü hafta sonuna denk geldiyse 3. Günü veya en gec 4. Günü başlanıyor vajinal ultrason ve kan alırlar benim sadece e2 degeri me bakılmış tı diger hastanelerde nasıl olur bilmiyorum 5 gün iğneleri kullanıp 6. Günü sabah erkenden hastanede olursun tekrar kan ve ultrason için bazı hastaneler her gittiginde kan almıyor bazıları alıyor belli olmuyor yani ama vajinal ultrason kesin yapıyorlar yumurtaların sayısı ve büyüklüklerine bakmak için sonra iki günde bir de çagırabilirler 3 günde birde o doktoruna kalmış bişey, yumurtalar istenilen boyuta geldiğinde de çatlatma iğnesini vurmanın isterler onun saatini verirler o saati geçirmeme lazım Opu da yani yumurta toplama da ona göre alıyorlar çünkütekrar merhaba. yarın tedaviye başlamak için muayeneye gidiyorum. evet gelmeyen adetim öyle geldi ki Bayramın ilk günü sabahın köründe yollara düşcez nasipse. beni neler bekliyor kızlar? vajinal muayene ve hormon tahlili yapılacak başka bişey Yapılıyor mu? kaç gün sonra tekrar kontrole çağırıyorlar? ve her kontrolde vajinal ultrason Yapılıyor mu?
Kaçıncı gun canım senıcanım ben tam 5 gün yataktan kalkmakta zorlaştım kolumu kaldıramıyordum tuvalete kalksam başım dönüyordu birde feci mide bulantısı vardı doktorum ilaçlar yapıyor dedi mahvediyor bizi bu ilaçlar maalesef çoğu bitti düzeldim ben de beklemekteyim