2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Aynen ben de Allah buraya düşürmesin beni diyorum büyük konusmayim ama. Yanlız hatirlamiyorsam 5750ydi. Raporu daa gazide cikariyorlar ilaclar için. Sen nerede yaptiracaksin?

Peki orada nasıl ücret konusu? Bir de tüpten önce prosedür olarak belli bir Asilama falan gerekiyor mu? Orada da bi hoca varmış cok iyi alanında diyorlardi ama ismini unuttum
Gürkan hocamı canım gürkan bozdag, evet ben iki defa aşılama yaptırdım ama bazılarını direk degecirebiliyorlar tüp bebeğe,Raporlu 1800 hastane alıyor ilaclarda yazdığı ilaca göre deişiyor canım onada 2000 desek yani toplam 4000 falan gidiyor ama benim bu sefer başka tedavi uygulanacak toplama işlemi yapılınca ayrı solüsyon alacaz yurtdışından getirilecek ona konulacak toplanan yumurtalar oda 2000 lira tutuyor benim geçen tedavide yumurtalarım kalitesiz olduğu için iptal edilmişti onun için bu sölüyon, bizde 6000 bulur diyoruz bakalım tedaviye baslamayınca belli olmuyor

Ne solusyonu kalitesini artırmak için mi acaba? Bana hiç demediler simdiye kadar böyle birsey. Evet sanirim gürkan hocaydi.
Insallah Rabbim gönlümüze göre verir emeklerimizi karşılıksız bırakmaz.. Peki iki mi tek mi embriyo koyuyorlar. Ben 2 isteyecem koyar mi acaba

Evet canım o solüsyon da yumurtayı besleyen bazı vitamin vs. şeyler varmış benim rezerv azlıgı olduğu için yumurtam az çıkıyor ve kalitesiz oluyor kalitesiz oluncada transfer iptal oluyor onun için, bu yeni bişey sanırım çünki internette arastırdım kullanan bulamadım bakalım bu seferde böyle deniycez inşallah bu sefer olur. Gürkan hocanın hastası baya çok canım zaten gelenlerde genelde gürkan hocaya geliyor bencede o dur..
35 yaş altı olduğun için 1 tane transfer ederler 3. Tedavide yaşa bakmadan 2 tane koyuyorlar canım ama özelde söyleyince 2 tane de transfer ediyorlarmış diye duydum ama ne kadar doğru bilmiyorum benim içimden geçende 2 tane ama hayırlısı bakalım nasibimizde varsa da 1 tane kendi içinde bölünür 2 tane olur

herkese selamlar ben de mayis 2016 topiginde cokca yazismistim fakat negatif tup denemem var. Eylul- ekim gibi ben de tekrar tup denemek isteyenlerdenim. Guzel haberler okuyunca iyi hissediyorum bol bol guzel seyler yazalim:) nova arti gorunce ben de yazmak istedim cunku oraya gitmeyi dusunuyorum Ankarada cok kurum cok doktor adi var kendi doktorumda var bu kararsizliga sokuyor insani

Selam arkadaşlar dilerim rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh inşallah bu son tedavilerimiz olur evlatlarımıza kavuşuruz benim 2 negatif denemem var 3.den önce dr rahim filmi ve histeroskopi önerdi bu ayki adetle haftaya yaptıracaktım ve 1 ay sonra tedaviye başlıyacaktık ama eşimin sigortası durdurulmuş gelecek ay tekrar baslayacakmış ben de sinirden küplere bindim ama herşey de bir hayır vardır geç olsun da güç olmasın inşallah gelecek ay rahim filmi çekilecek sonraki ayda tedaviye başlıyacaz inşallah Rabbim yolumuzu açık etsin inşallahhhhh hepimizin

Hoş geldin canım aramıza inşallah bu topikde pozitif leri görürüz

Hoş geldin canım aramıza onda da vardır bi hayır geç olsun gün olmasın rabbim hepimizin hakkında hayırlısını versin

Aynen öyle ama en azından tutma sansimiz ikiye cikar biri tutmasa diğeri tutar diye düşünüyorum:) Rabbim hayirlisini versin insallah bu yeni teknik sana yarar olumlu sonuç alırsın. Ne zaman adet oluyorsun? Benim yaklasik 2 hafta var

Hic olumsuz birşey duymadim novaart hakkında. Doktorlar işinde uzman profesör ikisi de. Tavsiye ederim novaarti eger özelde düşünüyorsan

Benim adete de tam 2 hafta var ama ben bu adeti olunca doğum kontrol ilacına başlıycam bittikten sonra öbür adete yakın da sulandırılmış Lucrin kullancam adetle de başlıycam canım yani önümüzdeki ayın sonlarına başlarım :)

Hmm ozaman ben daha önce yasayacagim Insallah bu sureci :)

Merhaba arkadaslar hepimizin Allah yardımcısı olsun bu surecte inşallah. Bende kısaca anlatıyım hikayemi eşim testis kanseri oldu ve kemoterapi gordu bından 3 yıl önce, kemo öncesi sperm dondurduk, kemo sonrası azosperm oldu, bikaç aydır tek tük çıkışlarımız başladı çok şükür. Donmus spermlerle 2taze bi donmus tedavi olduk 2 olumsuz 1 kimyasal yasadık. Bu 4ncu tedavimiz. Uzun bir sürec oluyo bu kez bizim için. Tedaviye basladık opu oldum 3embriyo 5.güne gitti cgh ye yolladık sonuçlarını bekliyoruz. Eylul adetiyle donmus tedavisine baslayacagz eger cgh sonucu güzel gelirse ve o arada da histerpskopi olacagm rahime çizik falan atılacak bakalm hayırlısı hepimiz için.

Bende bilgilerimi ekliyim:)
26yaşımdayım. Bahçeci umut tüp bebek merkezi. 4.deneme. GonolF. Eylul adetiyle cgh iyi gelirse donmus tedavisine baslıyoruz inşallah :) hepimiz pozitif alalım amin:)

Arkadaslar merhaba. Ben tup bebek dusunuyorum. Bursada jinemed ile gorustuk araya bayram girecegi icin eylül sonu ekim başı olur dedi. Ama ankara istanbul kocaeli de olabilir. Onerileriniz var mi????

Herkese merhabalar,
Siteyi uzun zamandır takip ediyorum; tüp bebek deneyeceğimiz için artık üye olmak ve buraya da duygularımı yazmak istedim.

Şimdiden herkesin hayırlı evlat sahibi olmasını, bizler için de evlatlarımıza hayırlı anne babalar olmamızı dilerim..

Biz 2 yıldır evliyiz. Yaklaşık 1 da yıldır tedavi görüyoruz.
Sebepsiz İnfertilite.
26 yaşındayım.
Sakarya da yaşadığımdan tedavilerimin tümü burada gerçekleşti, gerçekleşcek...

Kasım 2015... 1. Aşılama (klomen ile) Kimyasal Gebelik oluştu.
Subat 2016... 2. Aşılama (gonal f ile) Negatif
Eylül 2016... 1. Tüp Bebek Denemesi olacak inşallah.

Tüp bebek denemesi için çok heyecanlıyım. Bir yandan bu heyecanı kaybetmek istemiyorum, süreci kolay atlatabilmek adına... Bir yandan da negatifi de düşünmem gerektiğini telkin ediyorum kendime. Daha şimdiden duygular birbirine karıştı bile :)
Aşılamada bana en zor gelen transfer sonrası sanki hamileymiş gibi davranışlarına dikkat etmeye çalışmak ve sonrasında negatif sonuç almaktı. Mümkün olduğunca zihnimi rahatlatmaya sonucu düşünmemeye çalışacağım artık...

Çektiğimiz acıların yerini en kısa zamanda büyük sevinçler alsın inşallah! Gruptaki herkesten hayırlı haberler almak dileğiyle!

Aramıza hoş geldin geçmiş olsun canım hepimiz bu dünyada bi sınavdan geçiyorum rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah hepimiz bu tedavilerimiz de hamile kalırız çektiğimiz çileler son bulur canım

Arkadaslar merhaba. Ben tup bebek dusunuyorum. Bursada jinemed ile gorustuk araya bayram girecegi icin eylül sonu ekim başı olur dedi. Ama ankara istanbul kocaeli de olabilir. Onerileriniz var mi????
Hoş geldin aramıza canım ben hacettepe üniversitesine gidiyorum şuan memnunum ama eğer özel tüp bebek merkezi istiyorsan Novaart ı tavsiye ederim. Topigimizin ilk sayfasında listemiz var istersen ordaki arkadaşlarada sorabilirsin, senide ekleyim istersen oraya ordaki bilgileri verirsen

Aramıza hoş geldin canım, ilk tüp bebekde neler yapılacağını bilinmedigi için insan çok heycanlı oluyor haklısın inşallah bu tedavin ilk ve son olur başka tedaviye gerek kalmadan hamile kalırsın bu topigin ilk sayfasında listemiz var eğer ordaki bilgileri yazarsan senide ekleyim aramıza :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…