2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

bendede ılk transferde 17 yum. toplanmıştı canım ve kasiklarım bayağı şişti hissedıyodum resmen oturup kalkarken zorlanıyodum ama çok çok fazla rahatsız etmiyordu
Kasık vs hıcbır yer degılde sadece bır karın şişliği:) ıns cok fazla rahatsız etmez..

ShinSeGi canım sen ne zaman baslıyorsun tedaviye
Bide senin yum kaliten nasıldı çikolata kistin etkilemişmiydi
Benim çikolata kisti sebebiyle orta kaliteymiş yumurtalar
benim sorun yoktu sanirim cnm. 11 yum toplandi 8i dollendi 5 tanesi 5. güne gitti ama iki tanesi 1. kalite oldu ama doktor normal dedi hatta 1. kalite embriyolarima cok iyi dedi. cikolata kisti etkilemedi yani

ZehreNur ben bi de mayis haziranda sogan kuru yapmıştım temmuzda tüp bebek oldu sogan kurununde faydasi olmus olabilir kistlerim kuculmedi ayni boyutta kaldi ama.. bi de balık yagi hapi ictim o da cikolata kisti icin faydali diyorlar. ben tedaviye ne zaman başlayacağım konusunda kararsizim cnm

Kızlar bugun transfer oldum bılıyorsunuz ama son 1 haftadır karnımda şişlik var. Oyle cok rahatsız verecek kadar degılsede karnım bıldıgınız şiş . Aynı durumda olan varmııı
Canım bende iki kez olmuştu. Yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyor maalesef

Kızlar bugun transfer oldum bılıyorsunuz ama son 1 haftadır karnımda şişlik var. Oyle cok rahatsız verecek kadar degılsede karnım bıldıgınız şiş . Aynı durumda olan varmııı
benim de olmustu temmuzda yaptirdim bende opudan 5 gün sonra filan gecti ama ondan sonrada kasiklarimda yara var gibi acilar olmustu opudan dolayi

yok cnm yaa kararsizim belki kasim gibi başlarım biraz korkuyorum acikcasi 2. denemede de olmazsa büyük hayalkırıklığı olcak
canimm valla bende senin gibiyim çok korkuyorum tekrar ayni şeylerle karşılaşmaktan.aslında bakarsan baslama konusunda bende hazır değilim.eşim illaki olsun diyor.zaten başka denemeyede şimdilik maddi anlamda gücüm yok
canim sen niye orta kaliteli embiriyolarini dondurtmadin çoğu kişi ortalarla hamile kalıyor.

Bende 1.5 ay oncesinden balık yagı multivitamin folik baslamıstım
İnşallah gerek kalmadan normal yolla gelir bebişin

Kızlar ya histeroskopi yaptı doktorum hafif iltihap ve kanama vardı dedi antibiyotige boğdu beni bugün başladım ama midem mahvoldu ya flagy günde 3 kez. Cravit ve subrax diye iki tane daha var yani günün her saati ilaç yemek yitemiyorum 10 günlük bu ilaçlar ama kullanıp da benim gibi olan var mi

merhabalar kızlar. progestan iğne yaptıran arkadaşlar sizin de iğne yerinizde şişme ağrı oluyor mu mahvetti beni ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…