- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.710
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.081
bendede ılk transferde 17 yum. toplanmıştı canım ve kasiklarım bayağı şişti hissedıyodum resmen oturup kalkarken zorlanıyodum ama çok çok fazla rahatsız etmiyordu17 yumurta toplandı .. Bır zararı olurmu acaba
Kasık vs hıcbır yer degılde sadece bır karın şişliği:) ıns cok fazla rahatsız etmez..bendede ılk transferde 17 yum. toplanmıştı canım ve kasiklarım bayağı şişti hissedıyodum resmen oturup kalkarken zorlanıyodum ama çok çok fazla rahatsız etmiyordu
İnşaallah bebiş şişliği olur zamanlaKasık vs hıcbır yer degılde sadece bır karın şişliği:) ıns cok fazla rahatsız etmez..
İnş canımmm ya sen ne durumdasınnİnşaallah bebiş şişliği olur zamanla
Esim ilac tedavisi olcak kuzum benim degerlerim gayet guzel cikti sikinti yok elhamdulillah.. ilaçtan snra doktor her degeri begenirse baslicaz iste insaallah dualarinizi eksik etmeyin ...İnş canımmm ya sen ne durumdasınn
benim sorun yoktu sanirim cnm. 11 yum toplandi 8i dollendi 5 tanesi 5. güne gitti ama iki tanesi 1. kalite oldu ama doktor normal dedi hatta 1. kalite embriyolarima cok iyi dedi. cikolata kisti etkilemedi yaniShinSeGi canım sen ne zaman baslıyorsun tedaviye
Bide senin yum kaliten nasıldı çikolata kistin etkilemişmiydi
Benim çikolata kisti sebebiyle orta kaliteymiş yumurtalar
Ins canım benım .Esim ilac tedavisi olcak kuzum benim degerlerim gayet guzel cikti sikinti yok elhamdulillah.. ilaçtan snra doktor her degeri begenirse baslicaz iste insaallah dualarinizi eksik etmeyin ...
Ahh canım hayırlı uğurlu olsun inşallah :) İki gün önce benim de aşılamam oldu. İkimizin de olsun, yaşıt olsunlar inşallahSızden baska bılen yok ki. Herkesten önce öğreneceksınızz
Canım bende iki kez olmuştu. Yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyor maalesefKızlar bugun transfer oldum bılıyorsunuz ama son 1 haftadır karnımda şişlik var. Oyle cok rahatsız verecek kadar degılsede karnım bıldıgınız şiş . Aynı durumda olan varmııı
benim de olmustu temmuzda yaptirdim bende opudan 5 gün sonra filan gecti ama ondan sonrada kasiklarimda yara var gibi acilar olmustu opudan dolayiKızlar bugun transfer oldum bılıyorsunuz ama son 1 haftadır karnımda şişlik var. Oyle cok rahatsız verecek kadar degılsede karnım bıldıgınız şiş . Aynı durumda olan varmııı
yok cnm yaa kararsizim belki kasim gibi başlarım biraz korkuyorum acikcasi@hayalci-almina nasilsin canim ne var ne yok tedavin nasil gidiyor karar verdi mi ??baslama konusunda
canimm valla bende senin gibiyim çok korkuyorum tekrar ayni şeylerle karşılaşmaktan.aslında bakarsan baslama konusunda bende hazır değilim.eşim illaki olsun diyor.zaten başka denemeyede şimdilik maddi anlamda gücüm yokyok cnm yaa kararsizim belki kasim gibi başlarım biraz korkuyorum acikcasi2. denemede de olmazsa büyük hayalkırıklığı olcak
Haklsın canım bende acaba onemli bır durum mu var dıye endıselendım de onemlı olmadıgını soyledı neysekı..Canım bende iki kez olmuştu. Yumurtalıkların aşırı uyarılması sonucu oluyor maalesef
Bende 1.5 ay oncesinden balık yagı multivitamin folik baslamıstımZehreNur ben bi de mayis haziranda sogan kuru yapmıştım temmuzda tüp bebek oldu sogan kurununde faydasi olmus olabilir kistlerim kuculmedi ayni boyutta kaldi ama.. bi de balık yagi hapi ictim o da cikolata kisti icin faydali diyorlar. ben tedaviye ne zaman başlayacağım konusunda kararsizim cnm
Canim cikolta kistin var sanirm tek sorun omu bende cikolata kisti nedenyle tup tedavsne basladim cok korkuyorum .yok cnm yaa kararsizim belki kasim gibi başlarım biraz korkuyorum acikcasi2. denemede de olmazsa büyük hayalkırıklığı olcak