2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

canimm valla bende senin gibiyim çok korkuyorum tekrar ayni şeylerle karşılaşmaktan.aslında bakarsan baslama konusunda bende hazır değilim.eşim illaki olsun diyor.zaten başka denemeyede şimdilik maddi anlamda gücüm yok
canim sen niye orta kaliteli embiriyolarini dondurtmadin çoğu kişi ortalarla hamile kalıyor.
embriyolog gerek yok dedi cok mu kötüydü bilmiyorum cozundugunde yaşamama ihtimali var gerek yok dondurmayalim dedi.keske dondurulmus embriyom olsaydi

ya benide ekleyebilirmisiniz bu listeye :) 29 yaş - pko ve süperfilite - op.dr. serkan oral ( özel muayenehanesi var ) tüp bebek aşamalarını şişli international kolan hospital da yaptı ) 1. deneme - ilaçlar ( gonal-f , orgalutran, gonappty, folidace ) eylülde ki adetime göre belirlenicek transfer tarihi
Canım ekledim ama süperfilite yi anlamadım Sebepsiz infertilite mi?

Hubannn Hubannn ve mandus mandus merakla test sonuçlarınızı bekliyor olacagız :)

Transfer sonrasında biraz ara vermiştim siteye yeni katılan arkadaşlara da merhabalar...❤️
Arefe günü yapılan dualar çok makbulmüş arkadaşlar, hepimiz birbirimze dua edelim inşallah..
Teşekkur ederim canım insallah guzel haberleri paylasacagiz :KK66:

kızlaaaarrr benden başka progestan iğne yaptıran yok mu yaaa biri ses versin kimsede ağrı şişlik yapmıyorsa ben de bi sıkıntı var demektir

kızlaaaarrr benden başka progestan iğne yaptıran yok mu yaaa biri ses versin kimsede ağrı şişlik yapmıyorsa ben de bi sıkıntı var demektir
Canım o iğneden eltim yaptı her yaptığında şişlik morarma oluyordu çok kötü bir iğne yani rahat ol sıkıntı sende değil ignede :KK66:

Mrb bende 10 günden fazladır kullanıyorum yatamiyorum oturamiyordum üstüne çok agriyordu dr a söyledim arnica krem varmış o biraz rahatlatır dedi gerçekten de iyi geldi sende al cnm bence

Selam kızlar. Dun transfer oldum 3. Gun 2 embriyo bıraktı doktorum. Şimdi bekleme surecindeyim bakalım hayırlısı Rabbim'den. İnşallah kavusurum bu sefer.
Dün ve bugün yattım dinlendim yarin biraz biraz kalkarım dışarı çıkarım belki kafam dagilsin diye. İşin kötüsü evde de değilim otel odalarinda perisanim TV kitap ancak geçiyor zaman.

Selam kızlar. Dun transfer oldum 3. Gun 2 embriyo bıraktı doktorum. Şimdi bekleme surecindeyim bakalım hayırlısı Rabbim'den. İnşallah kavusurum bu sefer.
Dün ve bugün yattım dinlendim yarin biraz biraz kalkarım dışarı çıkarım belki kafam dagilsin diye. İşin kötüsü evde de değilim otel odalarinda perisanim TV kitap ancak geçiyor zaman.
Allah yardimcin olsun canm insallah cektigin sikintilar neticesinde yavruna kavusursun..

Merhaba kızlar
Bende 6 eylulde negatif sonuc aldim.
2.denemeye basliycz dün dr a.gittik ekimdeki adetinle gel dedi 2 tane dondurulms 3.gun embriyomuz var..
Hemen baslamak konusunda kararsizim insallah yeni tedavilerimz miniklerimize kavusturur bizi..
kaju kaju cnm sizde hemen mi baslycksnz
canım bayramın 2. günü doktordan randevu aldım bakalım orada karar vereceğiz.Size doktor beklemeye gerek yok mu dedi.Yani nasıl karar verdiniz?(ben hala kararsızım çok yıprandığımı hissediyorum,ara versem içimde rahat etmeyecek onunda farkındayım,çok kararsızım anlayacağın:KK43:)

Kızlar dun transfer oldum bılıyorsunuzz. Her yanım agrıyor :KK43: belim kemiklerım nasıl bır halsızlık var anlatamam. Kalkamıyorum yAtaktan. Cok canım sıkıldı sızde oluyormuu

Hayirlisi olsun canim , yatmaktan da sıkılıyor insan .. insallah guzel haberlerini aliriz.

Hubannn Hubannn ve just_married just_married tatlım hadi inşallah yerleşirler bebişleriniz, hayırlı bir süreç nasip etsin inşallah.:dua:Güzel haberler alalım sizlerden.
Hubannn Hubannn canım bende öyle bir ağrı olmamıştı ama tuvalette çok sıkıntı yaşıyordum ve birde gaz ağrısı vardı ölüyordum ondan.Öyle bir şey olmasın

X