- 19 Ağustos 2015
- 3.627
- 2.143
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #1.121
Gaz sorunu yok . Az şişkinlik var o önemli degılde elim kolum kalkmıyor.. Belimde agrıyo hıc anlamadımHubannn ve just_married tatlım hadi inşallah yerleşirler bebişleriniz, hayırlı bir süreç nasip etsin inşallah. Güzel haberler alalım sizlerden.
Hubannn canım bende öyle bir ağrı olmamıştı ama tuvalette çok sıkıntı yaşıyordum ve birde gaz ağrısı vardı ölüyordum ondan.Öyle bir şey olmasın
Sorma az bı şişkinlik bendede var. Belim cok agrıyo bırde halsızlık canım sıkıldı hersey cok ıyıydı nıye boyle oldumhalsizlik bende de var inan ki. Bir de şişkinlik devam.ediyor o zorluyor
kötü düşünme niye kötü düşünüyorsunki.Olsun varsın halsiz ol ohh ne güzel yat uyu dinlen daha çabuk geçer zaman,tatlım.Belki iyi birşeydir bide böyle bakSorma az bı şişkinlik bendede var. Belim cok agrıyo bırde halsızlık canım sıkıldı hersey cok ıyıydı nıye boyle oldum
Evet cok haklsın da .. Tum tedavı suresini cok rahat gecrdım sımdı yataktan kalkamıyorumkötü düşünme niye kötü düşünüyorsunki.Olsun varsın halsiz ol ohh ne güzel yat uyu dinlen daha çabuk geçer zaman,tatlım.Belki iyi birşeydir bide böyle bak.Genelde olan şeyler bel ağrısı,hadi hayırlısı bakalım.
ay canım benim ya demek ki herkes de farklı farklı oluyor.Eğer bu durum seni çok zorluyorsa içini rahatlatmak için doktoru ara bakalım ne diyecek.Üzüldüm yardımım da dokunmadı.hiç böyle bir şey yaşamadım çünkü,belki o yüzden tutmadıEvet cok haklsın da .. Tum tedavı suresini cok rahat gecrdım sımdı yataktan kalkamıyorum
Sonuctan cok beklentım yok nedenıde yok.. İçime en bastan oyle dogan bırsey yok nedense..ay canım benim ya demek ki herkes de farklı farklı oluyor.Eğer bu durum seni çok zorluyorsa içini rahatlatmak için doktoru ara bakalım ne diyecek.Üzüldüm yardımım da dokunmadı.hiç böyle bir şey yaşamadım çünkü,belki o yüzden tutmadı(Aslında endişen süreçle ilgili bir sıkıntı olmasın diye anlıyorum ama içini lütfen ferah tut bazı arkadaşlarında bel ağrıları falan yoktu transfere kadar)
Cnm benim dün bi de şimdi kahverengi akintim oldu normal mi sence dr a msj attim da henüz cwp vermedi daha bugün 8.günüm çok kötü oldum vallaay canım benim ya demek ki herkes de farklı farklı oluyor.Eğer bu durum seni çok zorluyorsa içini rahatlatmak için doktoru ara bakalım ne diyecek.Üzüldüm yardımım da dokunmadı.hiç böyle bir şey yaşamadım çünkü,belki o yüzden tutmadı(Aslında endişen süreçle ilgili bir sıkıntı olmasın diye anlıyorum ama içini lütfen ferah tut bazı arkadaşlarında bel ağrıları falan yoktu transfere kadar)
Günaydın canım dogum kontrol ilacının 8. Günü bugün daha çok var önümüzdeki ayın başını bulur sanırım İğnelere başlamam :) sen başladın mı canım ?cadiprensesss canim günaydın,nasilsin tedavi sürecine çok varmi?çok oldu sen burda yazmaya li gelişmelerden bizleri haberdar et olurmu?
Canım bendende 18 yumurta toplandı. Taze transfer istemiştim doktorumdan öylede olacaktı. Dediğin gibi başlarda rahattım. Opudan 2 gün sonra karnım 5 aylık hamile gibi oldu. Kendimi iyi hissedemiyordum bir türlü. 5.gün transferi olacaktm 1 gün önce doktoruma kontrol etmesini istedim. Hafif sıvı toplanmış dedi. Eğer transfer olursam ve gebe kalırsam artan hcg hormonunun bunu biraz daha tetikleyeceği için riske atmayalım dedi. Yani öyle ağır ohss olmazsın ama hafif orta şiddette olursun dedi. Bu yüzden dondurduk. Sen endişelenme. Bu şişlik normal benim 8 gün oldu opu olalı. Şimdi daha iyiyim. Bol sıvı ve protein tüket. Ananasda ödeme iyi geliyor onuda yemeye çalış. Yürürken karnında acı ağrı olabilr. Sen dinlen mutlaka. Doktor bana ilaç falan bişey vermedi. Zamanla geçecek dedi. Ama hamiş kalırsan ve artarsa serum falan takıyolar toparlanıyosun hemen merak etme.Evet cok haklsın da .. Tum tedavı suresini cok rahat gecrdım sımdı yataktan kalkamıyorum
Benim 1 tane 3 cm civarinda kistm var sol tupum kapali dogal hamile kaldim dıs gebelik oldu sag tüpüm hasar gördü simdi mecbren tüp bebege basladik doktor sansimizin yuksek oldgunu soyledi 23 yasina yeni girdim yumurtalik rezervin iyi dedi sizin yas kac icimde kocaman bir olmicak korkusu var cok stresliyimevet cnm başka bi sorun bulunamadi iki tanr kist 1cm ve 2 cm boyutlari ama iki buçuk senedir naptiysak hamile kalamadim tüp bebek ilk deneme de kimyasal gebelik oldu malesef
Canım yeni tedaviye mi basladın?Canım bendende 18 yumurta toplandı. Taze transfer istemiştim doktorumdan öylede olacaktı. Dediğin gibi başlarda rahattım. Opudan 2 gün sonra karnım 5 aylık hamile gibi oldu. Kendimi iyi hissedemiyordum bir türlü. 5.gün transferi olacaktm 1 gün önce doktoruma kontrol etmesini istedim. Hafif sıvı toplanmış dedi. Eğer transfer olursam ve gebe kalırsam artan hcg hormonunun bunu biraz daha tetikleyeceği için riske atmayalım dedi. Yani öyle ağır ohss olmazsın ama hafif orta şiddette olursun dedi. Bu yüzden dondurduk. Sen endişelenme. Bu şişlik normal benim 8 gün oldu opu olalı. Şimdi daha iyiyim. Bol sıvı ve protein tüket. Ananasda ödeme iyi geliyor onuda yemeye çalış. Yürürken karnında acı ağrı olabilr. Sen dinlen mutlaka. Doktor bana ilaç falan bişey vermedi. Zamanla geçecek dedi. Ama hamiş kalırsan ve artarsa serum falan takıyolar toparlanıyosun hemen merak etme.
Evet canm. Negatiften sonra başladm hemen yumişler toplandı donduruldu :) adetimle transfer hazırlığı başlıcak nasipse.Canım yeni tedaviye mi basladın?
canım ya daha sonucuna çok yok mu,o adet kanaması olamaz.Ya inşallah aklıma gelen şeydir.Ben dillendirmek istemiyorm,totem yaptım.Burada bazen öyle durumlar oluyor sonu da güzel oluyor,hadi hayırlısıCnm benim dün bi de şimdi kahverengi akintim oldu normal mi sence dr a msj attim da henüz cwp vermedi daha bugün 8.günüm çok kötü oldum valla
Yarın test günümdü demek ki tutmadı erken geldi bütün hayallerim de onla gitticanım ya daha sonucuna çok yok mu,o adet kanaması olamaz.Ya inşallah aklıma gelen şeydir.Ben dillendirmek istemiyorm,totem yaptım.Burada bazen öyle durumlar oluyor sonu da güzel oluyor,hadi hayırlısıkahverengi akıntı çok olmadıkça normal diye biliyorum dikkatli takip et sadece
Olmazmi mahvetti valla.sagimdan soluma donemiyorum yatarkenmerhabalar kızlar. progestan iğne yaptıran arkadaşlar sizin de iğne yerinizde şişme ağrı oluyor mu mahvetti beni ya
ay canım benim nasıl 9. gün olur genelde doktorlar ya 12. yada 15. güne veriyorlar.Bu arada illa bide ilaçlar geçikme yapıyorlar.Benim inatçı adetimi bile 3 gün geçiktirdi şok oldum.Hemen hükümde bulunma dur bakalım.Ben adeti genelde geçiktirdiğini duydum erken olduğunu senden duydum. hatta doktor bile ilacı kes,kesince adet olacaksın öyle gel diyor.Yarın test günümdü demek ki tutmadı erken geldi bütün hayallerim de onla gitti
5.gün embriyosu ya 9.gün test yap dediler dün hafif peçeteye geldi bugün de baktım gelmiş karnım da ağrıyor başka ne olabilir ki tutunma kanaması böyle olmaz bence bende asilama yaptım bi kez onda bile ilaçları bıraktım 3 gün sonra hasta oldum bu nie böyle erken anlamadımay canım benim nasıl 9. gün olur genelde doktorlar ya 12. yada 15. güne veriyorlar.Bu arada illa bide ilaçlar geçikme yapıyorlar.Benim inatçı adetimi bile 3 gün geçiktirdi şok oldum.Hemen hükümde bulunma dur bakalım.Ben adeti genelde geçiktirdiğini duydum erken olduğunu senden duydum. hatta doktor bile ilacı kes,kesince adet olacaksın öyle gel diyor.
Canım gönlünden geçen hakkında hayırlı olur insallahh:))Selam kızlar. Dun transfer oldum 3. Gun 2 embriyo bıraktı doktorum. Şimdi bekleme surecindeyim bakalım hayırlısı Rabbim'den. İnşallah kavusurum bu sefer.
Dün ve bugün yattım dinlendim yarin biraz biraz kalkarım dışarı çıkarım belki kafam dagilsin diye. İşin kötüsü evde de değilim otel odalarinda perisanim TV kitap ancak geçiyor zaman.