- 29 Ocak 2013
- 5.823
- 22.710
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
Tamam canimozelden yazcam canım
Gece uyuyamadim sancidan ama şu an şükür cok aşırı değil çok su icmeden kabiz olmamaya çalışıyorum kayısı yiyerek corba içerek. Geçen sene olmuştum öyle karnin su toplamış demişti doktor. Yumurta fazla toplandığında oluyor ohss sendromu. Fazla su içme demişti doktorum. Gazlı şeylerden ve aşırı sividan uzak dur biraz.Merhaba canim, gecmis olsun. Insallah cumartesi de cok guzel gececek. Benim de transferim o gun olacak. Opu dan kaynaklanan siskinlik hafif agrin var mi? Ben hala şişkinlik yasiyorum ve hafif de agrim var
İnşallah canım Insallah dediğin gibi olur. Yumurtalarimin kaliteli olduğunu ogrensem biraz daha rahatlayacagim ama.Insaallah olur canm Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.. hayirli saglikli evlatlar versin insaallah. 3 te oldukca iyi bi sayi sonucta 1 taneylede hamile kalanlar cok fazla. Umutsuzluga kapilma sakin guzel seyler dusun morelini yuksek tut
Sen merak etmee gonlunu ferah tut Rabbim ol dedikten snra hicbisey engel olamaz imkansiz yoktur.. olcak insaallah.. transferden sonra kabizlik konusu onemli baya yaa.. kabiz degilsen bile pskolojikman kabiz oluyosun :/Gece uyuyamadim sancidan ama şu an şükür cok aşırı değil çok su icmeden kabiz olmamaya çalışıyorum kayısı yiyerek corba içerek. Geçen sene olmuştum öyle karnin su toplamış demişti doktor. Yumurta fazla toplandığında oluyor ohss sendromu. Fazla su içme demişti doktorum. Gazlı şeylerden ve aşırı sividan uzak dur biraz.
İnşallah canım Insallah dediğin gibi olur. Yumurtalarimin kaliteli olduğunu ogrensem biraz daha rahatlayacagim ama.
Aynen canım korkuyorum sabah aksam siyah kuru kayisi yiyorum. Bi de ben azıcık şişkinlik olsa da rahatsız oluyorum. Insallah transfer sonrası kötü olmaz.Sen merak etmee gonlunu ferah tut Rabbim ol dedikten snra hicbisey engel olamaz imkansiz yoktur.. olcak insaallah.. transferden sonra kabizlik konusu onemli baya yaa.. kabiz degilsen bile pskolojikman kabiz oluyosun :/
Insalalah canmm.. tuvalet gercekten sorun oluyor ya zeytinyagli incir ye ustune su ic bunu simdiden yapki bagirsaklarin alissinAynen canım korkuyorum sabah aksam siyah kuru kayisi yiyorum. Bi de ben azıcık şişkinlik olsa da rahatsız oluyorum. Insallah transfer sonrası kötü olmaz.
Isin kötüsü evde değilim 3 haftadır konukevi odalarindayim. Sulu yemegi bile zor buluyorum inan.Insalalah canmm.. tuvalet gercekten sorun oluyor ya zeytinyagli incir ye ustune su ic bunu simdiden yapki bagirsaklarin alissin
Bana serkan bey söyledi pko olanlara düşük olması çok yüksekmişcnm maşallah baya yumurtan olmuş inş benimde olur :) evet düşükler neden oluyormuş bişey söylediler mi
pko varmış canım o sebepten dolayı düşüklerim oluyormuş tüp bebek için gittiğim serkan hoca söylemiştiCanım dusuklerin sebebi araştırıldı mi peki
sende pko mu var canım ??Gece uyuyamadim sancidan ama şu an şükür cok aşırı değil çok su icmeden kabiz olmamaya çalışıyorum kayısı yiyerek corba içerek. Geçen sene olmuştum öyle karnin su toplamış demişti doktor. Yumurta fazla toplandığında oluyor ohss sendromu. Fazla su içme demişti doktorum. Gazlı şeylerden ve aşırı sividan uzak dur biraz.
İnşallah canım Insallah dediğin gibi olur. Yumurtalarimin kaliteli olduğunu ogrensem biraz daha rahatlayacagim ama.
amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin inşallahSelam kızlar dün opu oldum ve maalesef sadece 7tane toplanabildi. 2-3 tane fire verdik 9-10 bekliyordum dedi doktor. Nasıl verdi fireyi anlamadım ama..
Bugün aradılar 3 tanesi dollendi cumartesi transfer olacakmış. Bu sefer çok çok umutluydum ama bilmiyorum şu an hissizim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hep böyle dua ediyorum. Elimizden geleni yaptık olmayacaksa Rabbimin bileceği iş diyorum artık..
umudunu yitirme sakın ben neler yaşadım 5 kez hamile kalıp kaybettim bebeklerimi ve ben 6 haftalık bebeğim için ağlarken kadının biri yanımda doğumuna 15 gün varken bebeğini kaybetmişti kendini en kötüsünü düşünüp teselli et dua et rabbimin bildiği bişi var bende 7 yıllık evliyim o kadar çok şey yaşadım ki çocuk sahibi olmakta inanıyorum rabbim hepimizin yüzüne gülecek ve inan bana en mükemmelini vericektirçok üzüldüm gerçekten. takip ediyordum siziinşallah olur bir dahakine bebişinize tez zamanda kavuşursunuz.
geçicek tabi yeni güneş yeeni umutlar getirir her zaman olumlu düşün bana da bütün doktorlarım hiç bir sorun yok dediler en sonunda tüp bebek yaptır dediler ve serkan bey doktorum o bana pko var sende dedi birde süperfilite var dedi ( çok çabuk hamile kalabiliyormuşsun) ama bu zaman kadar hep kalitesiz sperm yada kalitesiz yumurta ile hamile kalmışım birde pko olunca kaçınılmaz son düşük oluyormuş.. çok ufak bişi var ama doktorunu bulmak lazım işte sakın karamsar olmaKızlar gerçekten bugünlerde geçecek dimi ya.İnanın o kadar inancımı törpüledi.Benim saçımda hiç beyazım yoktu şimdi son 1 yılda tepemde var.Size yazarken bile göz yaşıma hakim olamıyorum.Keşke şu sorunu var deseler bu daha zor biliyor musunuz.''Her şey mükemmel'' hep denen bu sonuç hiç mükemmel değil.En azından kendimi olmayacağına hazırlarım.(bu arada bu sebepsiz olanların daha sıkıntılı gurup olduğunu düşünüyorum çünkü eldeki bilgilere göre her yönden çok iyiyiz demekki henüz çözülemeyen konuda bir sıkıntı var) Neyse sizi de akşam akşam üzdüm.Keşke sizlerin sonuçları iyi çıksada şu tüp bebek oranının yüksek olduğuna inansam.Oran düşük gibime geldi,umuda ihtiyacımız var.
çok sevindim rabbim yüzünüze gülmüş :) inşallah hamile kaldığındada en az bu kadar sevinç çığlıkları atarızArkadaşlar çok mutluyummmmmmmmm eşimin tese sonucunu aldık çok sayıda spermlerimiz varmışşşşş dondurulmuş aslında çok umutluydum ben çünkü ilk 1.5 sene sperm sorunumuz yoktu sonradan tıkanıklık olmuştu ama içimde ne yalan söylim korkuda vardı olumsuz çıkarsa yıkılırım diye. şuan çoook çoook mutluyum. yarın tatile ayrılıyoduk memlekete sonrada bayram derken uzun bir izin yapcaz olumlu sonuçla pozitif gitmeyi çok istiyodum çok şükür bu sonuç sayesinde bayramdanda izindende ayrı bir zevk alıcam Allahıma çok şükürrrrrrrrrr hamile kalmış kadar sevindim valla
ya benide ekleyebilirmisiniz bu listeye :) 29 yaş - pko ve süperfilite - op.dr. serkan oral ( özel muayenehanesi var ) tüp bebek aşamalarını şişli international kolan hospital da yaptı ) 1. deneme - ilaçlar ( gonal-f , orgalutran, gonappty, folidace ) eylülde ki adetime göre belirlenicek transfer tarihiMrb arkadaşlar 2016 ocak ayında tüp bebek yaptiracaklar adında topik açmıştım ve ocak ayında biçok arkadaşım tüp bebek yaptırdı ve pozitifi gördü tabiki ben hariç diğer bütün arkadaşlara topigim uğurlu geldi, inşallah bu topikde de uğurlu gelir hepimiz pozitifi görürüz . ..
Şimdi kısaca benden bahsedeyim...
2016 Ocak ayında ilk tüp bebek tedavisine başladım uzun protokol Lucrin tedavisi bi önceki adetin 21. Gununden çatlatma iğnesi yapılana kadar kullanılıyor adet olunca da 8.gününe kadar da Gonalf+Lucrin +Luveris kullandım ultrasona gittiğimde tedavim iptal oldu sebep yumurtaların etrafında topak şeklinde damarların (varislerin) olması, eğer devam edersek toplama işlemi sırasında iğne damara denk gelirse iç kanama geçirebilirmişim ve hayati riskim olabilirmiş, doktorum iptal edecez tedaviyi ve ilk önce o varisler in tedavisini olacaksın dedi tamam dedim ama benim kafa allak pullak oldu hiç duyulmamıştım böyle bişey ömrümde hatta KK da topik açmıştım hiç duyan olmamisti neyse basladım kılcal damarların tedavisine hastaneye git geller ultrasonlar, tomoğrafiler vs. En sonunda yattım ameliyat masasına kasıgımdan girip kılcal damarları tıkadılar mart ayının son günleriydi. Ameliyattan sonra Doktoruma çıktım ne zaman başlayabiliriz tekrar tedaviye diye bu sefer umutluydum olacaktı hani damarlarda tıkanmıştı başka bi sorun yoktu ortada çünki hsg ler histeroskopi ler herşey iyiydi kılcal damarlardan başka bi sorun görünmüyordu mayıs ayında başlayalım dedi tamam dedim.
Mayıs ayında gittim ultrason kan derken e2 değerim yüksek çıktı vee nurtopu gibi bi kist oysaki hiç kist olmazdı bende neyse bir ay daha bekleyim dedim doktorum doğum kontrol hapı vercem her gün içeceksin adet olunca 2. Günü gel dedi tamam dedim içmeye başladım haziran ayında adet oldum tekrar gittim
Bu sefer herşey iyiydi kan degerim de ultrasonda başladık tedaviye Cetrotide Gonalf Luveris kullandım yumurtalar cevap verdi ilaclara gayette iyi büyüyorlar yine ben sevindim hiç bi sorun yoktu ultrasonda 11-12 tane görünen yumurtalar toplamada 6 tane çıktı, 6 tane nin 4 tanesi olgun, 4 taneninde de 3 tanesi döllendi embriyolog 3. Günü gelin dedi gittik yumurtalar 3. Gün iyi görünmüyormuş 6 hücreli olarak kalmış embriyologumuzda 5. Güne bekleyelim eğer 5. Güne Giderse transfer yapalım dedi yumurtalar kalitesiz olduğu için transfer edip ümit vermemek için 5. Günü bekleyelim dedi tamam dedim benim ümidim kalmamıştı zaten ama bi ümit Rabbimin işi belli olmaz dedim 5. Gün tek başıma gittim, eşime de eğer transfer yapacaz derlerse ben seni çağırırım gelirsin dedim tamam dedi, veee hastaneye gittim yine de ne olur ne olmaz diye su da içiyorum transfere sıkışık olarak girmek gerektiği için, direk embriyolog un yanına girdim embriyolog un bana sizin transfer iptal oldu demesiyle başımdan aşağı sanki kaynar sular döküldü benimle birlikte Opu olan 2 arkadaş da oradaydılar onlar transfere girdiler ben ağlaya ağlaya eve döndüm ama bırakmadım ertesi gün tekrar doktorumun yanına gittim ne zaman başlayalım hocam diye sordum eylülde başlayalım dedi farklı tedavi yöntemleriyle heyecan ve ümit ile şimdi eylülü bekliyorum inşallah bu sefer olur rabbim hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar verir hepimize...
Benimle birlikte burda tedavi süreçlerini paylaşmak isteyen arkadaşları bekliyorum...
RABBİM HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN... EN YAKIN ZAMANDA DA YÜZÜMÜZÜ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH...
[tr][tr][tr][tr][tr][tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
NİCK YAŞ SEBEP MERKEZ KAÇINCI DENEME KULLANDIĞINIZ İLAÇLAR REGLİ TARİHİ TRANSFER TARİHİ SONUÇ Cadiprensesss 30 Yumurtalık rezervi azlıgı, kalitesiz yumurta Hacettepe Üniversitesi Hastanesi Transfere gidemeyen 3. Deneme Lucrin+ Gonalf+ Merional .... .... ..... Hubannn 29 Sebepsiz infertilite Memorial Ataşehir Hastanesi (Cem Demirel) 1. Deneme .... 29. Ağustos.2016 .... ..... atav melek 29 Sebepsiz infertilite Medicana Hastanesi(Ömer Faruk ) 2.Deneme .... .... .... ..... eejanaika 32 Sperm Azlıgı,Hareket Yavaşlığı, Sıfır Morfoloji Brüksel Tüp Bebek Merkezi (Yücel Karaman) 1. Deneme ..... .... .... ..... just_married 30 Sebepsiz infertilite Novaart Tüp Bebek Merkezi (Prof. Mehmet Erdem ) 2.Deneme Gonalf, Merional, Orgalutran 21.Ağustos.2016 .... ..... fidan_22 31 Sperm azlığı Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Cem Çelik ) 1. Deneme .... 22. Eylül .2016 .... ..... blgk 26 azosperm Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi 4. Deneme Gonalf .... .... ..... BonjourMadame 26 Sebepsiz infertilite Ada TıpHastanesi(Prof.Dr. Bülent Duran ) 1. Deneme Gonalf, Orgalutran 23. Agustos.2016 7. Eylül.2016 ..... Ilaymilya 25 Azosperm Hatay Mozaik Tüp Bebek Merkezi 3. Deneme ..... .... .... ..... dehaaa 30 Azosperm Ege Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme ..... .... .... ..... nesersat 35 Azosperm .. .. .. .... .... ..... kaju 32 Sebepsiz infertilite İzmir Medicalpark Hastanesi (Prof. Dr. Ahmet Zeki Işık ) 1. Deneme Pregon, orgalutran 9. Ağustos.2016 25.Ağustos.2016 ..... ggm-3 28 Yumurtalık rezervi azlıgı Ankara Başkent Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme .... .... .... ..... ZehreNur 30 Morfoloji Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi (Dr.Selen sakar ) 1.Deneme ( Dondurulmuş) Gonalf,Menopur, femara, orgalutran, ovitrelle, gonappty 23.Ağustos.2016 .... ..... ayisigi74 35 Sebepsiz infertilite İstanbul Yeditepe Üniversitesi Hastanesi 1. Deneme (Dondurulmuş ) Pregon,Orgalutran .... .... ..... edosko 31 Morfoloji Bağcılar Medipol Mega Tüp Bebek Merkezi 1. Deneme ... .... .... .... Elfst 31 Morfoloji Başkent Hastanesi 2. Deneme ..... .... .... ..... heidi1017 31 Erkek infertilitesi Bursa Acıbadem Hastanesi 3. Deneme ..... .... .... ..... mavimli 38,5 Kan pıhtılaşması, rezerv azlıgı Fulya Bahçeci Tüp Bebek Merkezi .... (Dondurulmuş ) ..... .... .... ..... benim bebixsxim 31 Polikistik over İzmir Medicalpark Hastanesi 4. Deneme ..... .... .... ..... glfrmlh 34 Sperm azlığı Adana Acıbadem Hastanesi 2. Deneme (Dondurulmuş ) ..... .... .... .....
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[tr]
[/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr][/tr]
Canmm Allah yardimcin olsunIsin kötüsü evde değilim 3 haftadır konukevi odalarindayim. Sulu yemegi bile zor buluyorum inan.
Canim hayirli olsun oncelikle tedavin.insallah guzel sonuc alirsin.bende femara hap.gonalf300 mg ve merional 75 kullandim.benim sayida bi degisiklik olmadi ama.doktorumda dddi zaten cok sayida artik yapmaz sende iyice olgunlasmasini saglar.ama bunlardsnmidir bilmem bu sefer yumurtalar daha kaliteli oldu benim..tosun788 cnm mrb seninde sıkıntın reZerv azlığıydı sanırım benimde öyle bugün iğnelere başladım merional 75 ve gonal f verdi doktor şu anda iki üç tane yumurtan görünüyor dedi benim bir yumurtalığım var yumurta sayısı bu iğnelerden sonra çoğalıyor mu yoksa bu iğneler olanları mı büyütüyo
Canım 2 aşılma oldum arkasından 1 tüp.Canım uzuntunu paylasıyor neler hissettıgını cok ıyı anlıyorumm..
Tedavınden bahsedermısın bıraz.. Bende sebepsz gruptayım..
Canım inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız. Çok şükür yumurtan gelişiyor, başka bir sorun yok. Sen emek verdikçe olacak inşallah. Ben de bugün 2. aşılamayı yaptırdım. Hiç umudum yok. İlkinde aşılama yapılınca çok duygulanmıştım. Allah'a dua etmiştim, hayırlı evlat olsun, vatanına, milletine, ailesine hayırlı olsun diye. Olacak gibi gelmişti ama şimdi tüp bebekten önce biraz kilo versem diye düşünmeye başladımAmin tüm kalbimle canım beni amin.Öyle haklısın her konuda sağol canım desteğin için
canım benim negatif önümüzdeki maçlara bakacağız artık