2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Merhaba canim, gecmis olsun. Insallah cumartesi de cok guzel gececek. Benim de transferim o gun olacak. Opu dan kaynaklanan siskinlik hafif agrin var mi? Ben hala şişkinlik yasiyorum ve hafif de agrim var
Gece uyuyamadim sancidan ama şu an şükür cok aşırı değil çok su icmeden kabiz olmamaya çalışıyorum kayısı yiyerek corba içerek. Geçen sene olmuştum öyle karnin su toplamış demişti doktor. Yumurta fazla toplandığında oluyor ohss sendromu. Fazla su içme demişti doktorum. Gazlı şeylerden ve aşırı sividan uzak dur biraz.
Insaallah olur canm Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.. hayirli saglikli evlatlar versin insaallah. 3 te oldukca iyi bi sayi sonucta 1 taneylede hamile kalanlar cok fazla. Umutsuzluga kapilma sakin guzel seyler dusun morelini yuksek tut
İnşallah canım Insallah dediğin gibi olur. Yumurtalarimin kaliteli olduğunu ogrensem biraz daha rahatlayacagim ama.

Sen merak etmee gonlunu ferah tut Rabbim ol dedikten snra hicbisey engel olamaz imkansiz yoktur.. olcak insaallah.. transferden sonra kabizlik konusu onemli baya yaa.. kabiz degilsen bile pskolojikman kabiz oluyosun :/

Sen merak etmee gonlunu ferah tut Rabbim ol dedikten snra hicbisey engel olamaz imkansiz yoktur.. olcak insaallah.. transferden sonra kabizlik konusu onemli baya yaa.. kabiz degilsen bile pskolojikman kabiz oluyosun :/
Aynen canım korkuyorum sabah aksam siyah kuru kayisi yiyorum. Bi de ben azıcık şişkinlik olsa da rahatsız oluyorum. Insallah transfer sonrası kötü olmaz.

Aynen canım korkuyorum sabah aksam siyah kuru kayisi yiyorum. Bi de ben azıcık şişkinlik olsa da rahatsız oluyorum. Insallah transfer sonrası kötü olmaz.
Insalalah canmm.. tuvalet gercekten sorun oluyor ya zeytinyagli incir ye ustune su ic bunu simdiden yapki bagirsaklarin alissin

Insalalah canmm.. tuvalet gercekten sorun oluyor ya zeytinyagli incir ye ustune su ic bunu simdiden yapki bagirsaklarin alissin
Isin kötüsü evde değilim 3 haftadır konukevi odalarindayim. Sulu yemegi bile zor buluyorum inan.

sende pko mu var canım ??

amin inşallah rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah

çok üzüldüm gerçekten. takip ediyordum sizi inşallah olur bir dahakine bebişinize tez zamanda kavuşursunuz.
umudunu yitirme sakın ben neler yaşadım 5 kez hamile kalıp kaybettim bebeklerimi ve ben 6 haftalık bebeğim için ağlarken kadının biri yanımda doğumuna 15 gün varken bebeğini kaybetmişti kendini en kötüsünü düşünüp teselli et dua et rabbimin bildiği bişi var bende 7 yıllık evliyim o kadar çok şey yaşadım ki çocuk sahibi olmakta inanıyorum rabbim hepimizin yüzüne gülecek ve inan bana en mükemmelini vericektir

geçicek tabi yeni güneş yeeni umutlar getirir her zaman olumlu düşün bana da bütün doktorlarım hiç bir sorun yok dediler en sonunda tüp bebek yaptır dediler ve serkan bey doktorum o bana pko var sende dedi birde süperfilite var dedi ( çok çabuk hamile kalabiliyormuşsun) ama bu zaman kadar hep kalitesiz sperm yada kalitesiz yumurta ile hamile kalmışım birde pko olunca kaçınılmaz son düşük oluyormuş.. çok ufak bişi var ama doktorunu bulmak lazım işte sakın karamsar olma

çok sevindim rabbim yüzünüze gülmüş :) inşallah hamile kaldığındada en az bu kadar sevinç çığlıkları atarız

ya benide ekleyebilirmisiniz bu listeye :) 29 yaş - pko ve süperfilite - op.dr. serkan oral ( özel muayenehanesi var ) tüp bebek aşamalarını şişli international kolan hospital da yaptı ) 1. deneme - ilaçlar ( gonal-f , orgalutran, gonappty, folidace ) eylülde ki adetime göre belirlenicek transfer tarihi

Canim hayirli olsun oncelikle tedavin.insallah guzel sonuc alirsin.bende femara hap.gonalf300 mg ve merional 75 kullandim.benim sayida bi degisiklik olmadi ama.doktorumda dddi zaten cok sayida artik yapmaz sende iyice olgunlasmasini saglar.ama bunlardsnmidir bilmem bu sefer yumurtalar daha kaliteli oldu benim..

Canım uzuntunu paylasıyor neler hissettıgını cok ıyı anlıyorumm..
Tedavınden bahsedermısın bıraz.. Bende sebepsz gruptayım..
Canım 2 aşılma oldum arkasından 1 tüp.
Tüp: adetin 4. günüyle birlikte 7-8 tane puregon ilk dört gün 0.75mm beşinci gün 100.mm,altı ve yedinci gün 125.mm ve de sekizinci gün ovitrell 1mmdi galiba aynı gün y
5.günle birlikte her gün orgalutran(yumurta baskılayıcı).
Yumurta toplama 14.gün ve transfer 3 gün sonrası (3. gün taze embriyo) İnşallah açık yazabilmişimdir

kaju canim kendini bu kadar yıpratma bende sebebsiz gurubunda giriyorum.10senelik evliyim evlemdigimden beri hep dr.dr.gezdim hep çocuk hasretiyle yandım benimle ve benden sonra evlenenlerin boy boy çocukları oldu.hep dua ettim.tam umutsuzluğa dustugum anda Allahima sukurler olsun.5sene sonra kızıma hamile kaldığımı öğrendim.bu süre zarfında ne yaptıysak olmadı.şuan kizim 5yasinda kizimdan sonra hiç korunmadik. hep istedik.sonrada direk tipe geçtik hatta dr.gerek yok bekleyin olur.tıbben hiç bir sorununuz yok dedi.velhasıl başladık ve gerçekten dr. bize %70 şans verdi 20 yumurta toplandi ve geriye bir tane bile kaliteli cikmadi tabi transfer iptal oldu
anlamadim uzulmedim desem yalan olur çoook ağladım üzüldüm ama yine Allaha tvvekul ettim namazını kıldım.Allaha hamd ettim.dedimki demmeki hakkımda bu hayirliymiş.sakin isyan etme bu bir imtihan dunyasidir cocugumuz olsada olmasa da hepimiz bir gün öleceğiz.Allaha dua et sukret elbet sende anna olacaksin.şimdi diyeceksin ki senin bir tane var söylemesi kolay canim benim yıllar sonra oldu okadar sıkıntı cekti ki inan anlatsam roman olur.bende bu ayın sonuna doğru tekrar başlayacağım inşallah korkmuyorum desem yalan olur.RABBİM hepimizin yüzünü guldursun insallah

Amin tüm kalbimle canım beni amin.Öyle haklısın her konuda sağol canım desteğin için

canım benim negatif önümüzdeki maçlara bakacağız artık
Canım inşallah en yakın zamanda güzel haberini alırız. Çok şükür yumurtan gelişiyor, başka bir sorun yok. Sen emek verdikçe olacak inşallah. Ben de bugün 2. aşılamayı yaptırdım. Hiç umudum yok. İlkinde aşılama yapılınca çok duygulanmıştım. Allah'a dua etmiştim, hayırlı evlat olsun, vatanına, milletine, ailesine hayırlı olsun diye. Olacak gibi gelmişti ama şimdi tüp bebekten önce biraz kilo versem diye düşünmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…