- 8 Ağustos 2016
- 3.660
- 4.493
- Konu Sahibi cadiprensesss
kaju canim kendini bu kadar yıpratma bende sebebsiz gurubunda giriyorum.10senelik evliyim evlemdigimden beri hep dr.dr.gezdim hep çocuk hasretiyle yandım benimle ve benden sonra evlenenlerin boy boy çocukları oldu.hep dua ettim.tam umutsuzluğa dustugum anda Allahima sukurler olsun.5sene sonra kızıma hamile kaldığımı öğrendim.bu süre zarfında ne yaptıysak olmadı.şuan kizim 5yasinda kizimdan sonra hiç korunmadik. hep istedik.sonrada direk tipe geçtik hatta dr.gerek yok bekleyin olur.tıbben hiç bir sorununuz yok dedi.velhasıl başladık ve gerçekten dr. bize %70 şans verdi 20 yumurta toplandi ve geriye bir tane bile kaliteli cikmadi tabi transfer iptal oldu
anlamadim uzulmedim desem yalan olur çoook ağladım üzüldüm ama yine Allaha tvvekul ettim namazını kıldım.Allaha hamd ettim.dedimki demmeki hakkımda bu hayirliymiş.sakin isyan etme bu bir imtihan dunyasidir cocugumuz olsada olmasa da hepimiz bir gün öleceğiz.Allaha dua et sukret elbet sende anna olacaksin.şimdi diyeceksin ki senin bir tane var söylemesi kolay canim benim yıllar sonra oldu okadar sıkıntı cekti ki inan anlatsam roman olur.bende bu ayın sonuna doğru tekrar başlayacağım inşallah korkmuyorum desem yalan olur.RABBİM hepimizin yüzünü guldursun insallah
anlamadim uzulmedim desem yalan olur çoook ağladım üzüldüm ama yine Allaha tvvekul ettim namazını kıldım.Allaha hamd ettim.dedimki demmeki hakkımda bu hayirliymiş.sakin isyan etme bu bir imtihan dunyasidir cocugumuz olsada olmasa da hepimiz bir gün öleceğiz.Allaha dua et sukret elbet sende anna olacaksin.şimdi diyeceksin ki senin bir tane var söylemesi kolay canim benim yıllar sonra oldu okadar sıkıntı cekti ki inan anlatsam roman olur.bende bu ayın sonuna doğru tekrar başlayacağım inşallah korkmuyorum desem yalan olur.RABBİM hepimizin yüzünü guldursun insallah