2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

tosun788 tosun788 cnm mrb seninde sıkıntın reZerv azlığıydı sanırım benimde öyle bugün iğnelere başladım merional 75 ve gonal f verdi doktor şu anda iki üç tane yumurtan görünüyor dedi benim bir yumurtalığım var yumurta sayısı bu iğnelerden sonra çoğalıyor mu yoksa bu iğneler olanları mı büyütüyo

kızlar inşallah hepimiz kavuşuruz.Ama gerçekten dua ederken bile Allahım sen bizim halimize acı artık diye ediyorum.2.5 yıl beni çok kötü sarstı.Hayatımızı donduruyoruz kızlar ister istemez,benim şahsen herşeyim bunun gerçekleşmesine bağlı memlekete taşınamıyoruz doktor yüzünden.Sporu çok severim onu bi kenera bıraktım yeterki olsun.Daha birsürü şey.Bugün gerçekten hıçkıra hıçkıra ağladım ne zaman olucak ,ne zaman o kağıtta 50nin üzerinde değerler görecem yada bu yaşadıklarım bitecek mi.Sonra aklıma pozitif sonuçları alan arkadaşlarımız geldi ,ne mutlu dedim,gıpta ettim sonra kendime döndüm neyi yanlış yapıyorum dedim.....Bilmiyorum kızlar Allah acısın halimize hepimize dua ediyorum her fırsatta,hep aklımdasınız.
seni cok iyi anlıyorum cnm 2 başarısız dememem var ...
o nazlar annemin ilgisi sen bunu tasıma bunu ye sunu ye tutunsun .. sonra test gunu heyecanla internetten sonuca bakmak annem üzülmesin diye kendimi güçlü göstermek yazarken agladim .. yeniden baslamaya cesaretim kalmadi başlamak zorundayım ama o negatifi görmek ... Rabbim yüzümüze baksın ins kucağımızı tez vakitte doldursun hayirlisiyla

Sagol canim allahbrazi olsun,,,inşallah 2ci denemem olcak benim negatif asilama,,,dogal yoldan gebelik sonuc gelismedi,,,sonra negatif kimyasal tup bebek,denemesi,,1yil ara vermistim,,byramdan sonra basliyorum inşallah
Insaallah canm.. bizde gecen sene tup bebek denemistik olumsuz oldu bende 1 yil ara verdim smdi tekrardan baslicaz bazi kan testleri vs gerekiyordu olumsuz olmamasi icin her turlu testi yptiriyoruz. Nasip kismet bakalim

Canim sağoll inşallah hepimize umarim bu sefer cektiklerimize değer Benim kasıklarımda feci sekilde agri var sabahtan beri hastalanicakmısım gibi senin ne zaman ??
Biz daha ikinciye baslamadik canm bazi kan testleri gerekiyordu onlari verdik bugun doktor esime ilaca baslatirsa 1 ay felen kullandirir diye tahmin ediyorum tam emin degilim. En gec herhalde kasima baslariz nasip olursa

seni cok iyi anlıyorum cnm 2 başarısız dememem var ...
o nazlar annemin ilgisi sen bunu tasıma bunu ye sunu ye tutunsun .. sonra test gunu heyecanla internetten sonuca bakmak annem üzülmesin diye kendimi güçlü göstermek yazarken agladim .. yeniden baslamaya cesaretim kalmadi başlamak zorundayım ama o negatifi görmek ... Rabbim yüzümüze baksın ins kucağımızı tez vakitte doldursun hayirlisiyla
Güçlü görünmeye calismak.. bogazin düğüm düğüm olurken hemde.. okadar zorkii.. kendimi cok kasmistim aglamamak icin.. o kasıntının agrisini kac gun cektim.. Rabbim bidaha yasatmasin..

Selam kızlar dün opu oldum ve maalesef sadece 7tane toplanabildi. 2-3 tane fire verdik 9-10 bekliyordum dedi doktor. Nasıl verdi fireyi anlamadım ama..
Bugün aradılar 3 tanesi dollendi cumartesi transfer olacakmış. Bu sefer çok çok umutluydum ama bilmiyorum şu an hissizim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hep böyle dua ediyorum. Elimizden geleni yaptık olmayacaksa Rabbimin bileceği iş diyorum artık..

Insaallah canm.. bizde gecen sene tup bebek denemistik olumsuz oldu bende 1 yil ara verdim smdi tekrardan baslicaz bazi kan testleri vs gerekiyordu olumsuz olmamasi icin her turlu testi yptiriyoruz. Nasip kismet bakalim
Hadi,hayirli si dr um zeki akkum,suan bi test vs istemedi bizden,bakalim yumurta takibine baslicaz adet olmayi bekliyor um

Selam kızlar dün opu oldum ve maalesef sadece 7tane toplanabildi. 2-3 tane fire verdik 9-10 bekliyordum dedi doktor. Nasıl verdi fireyi anlamadım ama..
Bugün aradılar 3 tanesi dollendi cumartesi transfer olacakmış. Bu sefer çok çok umutluydum ama bilmiyorum şu an hissizim.. Rabbim hayirlisini nasip etsin hep böyle dua ediyorum. Elimizden geleni yaptık olmayacaksa Rabbimin bileceği iş diyorum artık..
Merhaba canim, gecmis olsun. Insallah cumartesi de cok guzel gececek. Benim de transferim o gun olacak. Opu dan kaynaklanan siskinlik hafif agrin var mi? Ben hala şişkinlik yasiyorum ve hafif de agrim var :KK43:

Insaallah olur canm Rabbim kolaylastirsin zorlastirmasin.. hayirli saglikli evlatlar versin insaallah. 3 te oldukca iyi bi sayi sonucta 1 taneylede hamile kalanlar cok fazla. Umutsuzluga kapilma sakin guzel seyler dusun morelini yuksek tut

Eger daha once olumsuz denemen olduysa kan testleri ve yapilmasi gereken testleri yaptr canm rastgele yola cikmayin snra hayal kirikligi oluyor :KK43:
evet denemem oldu dr ıster herhalde rıca etsem sen testlerın adını bana yazarmısın sana neler yapıldı..en son genetık test yaptırmıstık..sukur dna temız bende pıhtılasma var..bu arada asılama sonrası olusan dogal gebelıgım ılerı hızımız 0 ıken oldu...halada sıfır bakalım nasıl olcak

evet denemem oldu dr ıster herhalde rıca etsem sen testlerın adını bana yazarmısın sana neler yapıldı..en son genetık test yaptırmıstık..sukur dna temız bende pıhtılasma var..bu arada asılama sonrası olusan dogal gebelıgım ılerı hızımız 0 ıken oldu...halada sıfır bakalım nasıl olcak
Canm hoca ilk etapta tum hormon ve kan degerlerini istedi

X