- Konu Sahibi cadiprensesss
mrb kızlar bende varım adet olmayı beklıyorum nasıpse tedavım baslıyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli ugurlu olsun insallah canm cok sevindimmmmDoktorum haber verdi kızlar dün opu olmustum. 8 tane döllenen var
Merhaba canm hosgeldinn.. hayirlisiyla insaallah istedigin sonuca ulasirsin tez vakitte :)mrb kızlar bende varım adet olmayı beklıyorum nasıpse tedavım baslıyor..
benimde aynı sebeple canım. tüp bebek öncesi yapıldı banada . minik bir polip varmış. başka işlem yapılmadı.canım 1 ay önce ben de histereskopi oldum. ilk günler kanamam oldu ama regli kanaması gibi değil açık kırmızı ve deri parçaları gibi parçalar geliyordu. sarı akıntı olmadı hiç. yapılan işleme göre değişir. benim polip vardı polip alındı. doktorunu arayıp sor istersen. ağrın sancın yoksa çokta kafana takma, enfeksiyon vs değildir, zamanla geçecektir.
ben de doktorun sağ kolu bi hemşire var, whatsap'tan ona yazıyorum sürekli evet bıktırıyoruz belki ama eminim anlıyorlardır bizi.benimde aynı sebeple canım. tüp bebek öncesi yapıldı banada . minik bir polip varmış. başka işlem yapılmadı.
açık kırmızıydı. son 3 gündür sarı baya .
bir sorayım dr a :) cok soru soruyorum kadın bıktı benden
Insalllah bebislerin tutunmustur sana canm Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. benimde 2. Denemem olcak nasip olursa.. negatif sonuc almak okadar zor ki..Kızlar herkese merhabaa benim 5 eylül tarihinde 2 adet 3.gün ile transferim gerçekleştirildi 19 eylül test tarihim 3.denemem bu sefer insallah olurr tosun788 canım seninle ilk tüp bebek denememiz olmuştu insallah hepimize pozitif sonuçlar çıkarrr
Insaallah Rabbim hepimize tez vakitte hayirli pozitif sonuc almayi nasip etsin.. baska arkadaslarinda negatif sonucunu duyunca cok kötü oluyorum.. Rabbim sabir versin insaallahkaju canm olumsuz sonuç almissin hemen silkelen ve önümüzdeki maçlara hazrlan canm tabi demesi kolay biliyorum ama başkada dicek bişey yok hakkımızda hayrlisi inşallah olucak hepimizin çifter Çifter en kisa zamanda:) sebepsiz diye uzuluyosunya aslında bende senin gibiyim hatta daha kötü durumdaym sebepsiz olmuyodu eşimdede bendede sorun yoktu hamilelikte olmuyodu aşılama fln nafile tutmadı bu yetmezmiş gibi bide üstüne eşimde tikaniklik oldu azosperm oldu tese oldu sperm bulundu Allahtan, donduruldu lar ama bakalm tüpte nasıl sonuç olucak sebepsizde olmuyodu zaten. Hayr bide sebepsizde sonraki aylardan kendiliğinden olma ihtimali var bizde o da yok tek çare tüp
Insaallah canim Allah razi olsun güzel haberlerini aliriz insaallahh..Merhaba bayanlar ben selma inşallah bende eylül ayında tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah isteyen herkese Allah nasip eder.
Insaallah olursun canm gec olsunda güç olmasin kendini strese sokma rahatla dahada gec gelmesin. Herseyde vardir bi hayir bakalim seninde guzel haberlerini aliriz insaallahMerhaba kizlar bende 3.tup bebegi dondurulmus yapilacak bugun adet gunum ama daha gelmedi eger aksam gelirse bugun yine birinci gun sayilirmi ya tamda bayram tatilene denk geldi ertelensinde istemiyorum ya
Sagol canim simdi leke gelmis ama ne zaman sokulurInsaallah olursun canm gec olsunda güç olmasin kendini strese sokma rahatla dahada gec gelmesin. Herseyde vardir bi hayir bakalim seninde guzel haberlerini aliriz insaallah
Acik kirmizidan sonra koyulasmaya gelmeye basliya zaten canim benim ayni gun aksamida yogunlasiyor ama 2. Gun daha fazla geliyorSagol canim simdi leke gelmis ama ne zaman sokulur
Hemsireyi aradim yarin icin randevu al dedi ay heyecanlandim sanki ilk denemem sen hangi asamadasin canimAcik kirmizidan sonra koyulasmaya gelmeye basliya zaten canim benim ayni gun aksamida yogunlasiyor ama 2. Gun daha fazla geliyor
Sagol canim allahbrazi olsun,,,inşallah 2ci denemem olcak benim negatif asilama,,,dogal yoldan gebelik sonuc gelismedi,,,sonra negatif kimyasal tup bebek,denemesi,,1yil ara vermistim,,byramdan sonra basliyorum inşallahMerhaba canm hosgeldinn.. hayirlisiyla insaallah istedigin sonuca ulasirsin tez vakitte :)
Canim sağoll inşallah hepimize umarim bu sefer cektiklerimize değer Benim kasıklarımda feci sekilde agri var sabahtan beri hastalanicakmısım gibi senin ne zaman ??Insalllah bebislerin tutunmustur sana canm Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.. benimde 2. Denemem olcak nasip olursa.. negatif sonuc almak okadar zor ki..
Amain canim insallah.evet hatirladim seni.insallah bu sefer guzel sonuclar alirizzzKızlar herkese merhabaa benim 5 eylül tarihinde 2 adet 3.gün ile transferim gerçekleştirildi 19 eylül test tarihim 3.denemem bu sefer insallah olurr tosun788 canım seninle ilk tüp bebek denememiz olmuştu insallah hepimize pozitif sonuçlar çıkarrr