2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kızlar yumurta toplama işleminden sonra bana verılen ilaclar;
Estrofem 2 mg
Progestan 100mg
Kullananlar varmı bır önerınız yada dıkkat et dıyecegınız bırsey

Estrofem 2 mg
Progestan 100mg
Canim ben de bugun opu oldum hamdolsun atlattim bana bi yığın ilaç verdiler ya estrofem var
tetradox prednol folidoce yarın da aspirin ve crinone jel baslatacaklar niye bu kadar bilemedim

Estrofem 2 mg
Progestan 100mg

Benimkiler tamamen farklı...

corasprin
crione jel
prednol
folio bi de multivitamin içerikli bir ilaç daha var canım.. Hubannn Hubannn ve prednol kullaıldığı müddetçe tuzsuz yemem gerekiyormuş.

Embriyolarla ilgili söyledikleriniz beni rahatlattı biraz kızlar teşekkür ederim.

canim sen inan az önce aklımdan gectin bende sana msj atacaktim.embiriyolarin durumunu sormak iiçin inşallah kaliteli bolunmuslerdir.sana nekadar desemde kendini rahat birak.malesef olmuyor seni cok iyi anliyorum.benide coooook beklettiler bu yuzden merkezi dr.degistirmek istedim .ama kesinlikle esim izin vermedi.canim inşallah bu sefer yuzun guler baska denemeye gerek kalmaz.seninkiler besinci gune gidiyor:KK68:buyuk ihtimalle blast olsunlar.diye bkletiyorlar.canim bide üniversite aramaz bunu arkadaşımdan biliyorum
Allah razi olsun canim.insallah hepimiz icin son olur bu sefer.valla universite aynen oyle yani allaha emanetiz.raporu disarida vermiyolar kullanmak icin.insanlari oraya mecbur ediyolar.doktor 5. Gunde israrli.kalite dusuk olan yumurtalarda 5. Gune gitmeyeni koysakta zaten tutmaz diyo.gerci buda kismet yani.valla sayi az olunca iste insan ister istemez merak ediyo.kaldimi duruyomu diye.yarin artik ararlar herhalde gelin transfere diye.ayy bi gozumu acsam kapasamda sonucumu ogrenmis olsam

Benimkiler tamamen farklı...

corasprin
crione jel
prednol
folio bi de multivitamin içerikli bir ilaç daha var canım.. Hubannn Hubannn ve prednol kullaıldığı müddetçe tuzsuz yemem gerekiyormuş.

Embriyolarla ilgili söyledikleriniz beni rahatlattı biraz kızlar teşekkür ederim.
Bana sadece 2 ilac :)

Canim ben de bugun opu oldum hamdolsun atlattim bana bi yığın ilaç verdiler ya estrofem var
tetradox prednol folidoce yarın da aspirin ve crinone jel baslatacaklar niye bu kadar bilemedim
Canım nasıl gectı opu..
Bana 2 ilac vermişler sadece:)

Allah razi olsun canim.insallah hepimiz icin son olur bu sefer.valla universite aynen oyle yani allaha emanetiz.raporu disarida vermiyolar kullanmak icin.insanlari oraya mecbur ediyolar.doktor 5. Gunde israrli.kalite dusuk olan yumurtalarda 5. Gune gitmeyeni koysakta zaten tutmaz diyo.gerci buda kismet yani.valla sayi az olunca iste insan ister istemez merak ediyo.kaldimi duruyomu diye.yarin artik ararlar herhalde gelin transfere diye.ayy bi gozumu acsam kapasamda sonucumu ogrenmis olsam
canim gercekten sayiya takilma benim cok topladilar ama inan bir tane bile kalmadi
evet doğru söylüyorlar.ortakaliteler 5.güne gitmezler iptal ediyorlar benimde öyle olmustu...haber verme meselesine gelince inan bana butun samimiyetimle soyluyorum.hayatimin belki hic bir doneminde bukadar sikinti yasamamistim.benim ozel oldugu halde hic bilgilendirmediler.ben aradigimda endiselenmeyen sorun cikarsa size donerlerdi .diye oyalayip durdular.yani sözün kısası embiriyolar 3.günden sonra gelisimleri durmuş benide 4sonra arayip haber verdiler gel de cildirmaa

canim gercekten sayiya takilma benim cok topladilar ama inan bir tane bile kalmadi
evet doğru söylüyorlar.ortakaliteler 5.güne gitmezler iptal ediyorlar benimde öyle olmustu...haber verme meselesine gelince inan bana butun samimiyetimle soyluyorum.hayatimin belki hic bir doneminde bukadar sikinti yasamamistim.benim ozel oldugu halde hic bilgilendirmediler.ben aradigimda endiselenmeyen sorun cikarsa size donerlerdi .diye oyalayip durdular.yani sözün kısası embiriyolar 3.günden sonra gelisimleri durmuş benide 4sonra arayip haber verdiler gel de cildirmaa
Hangi hastaneye gidiyorsun özel demişsin merak ettim
Ben bahçeci umuta gidiyorum.her gun arayıp bilgi vericez dediler.ilk gün ve ikinci gun aradılar zaten 2. Gun donduruldu.
3 embriyo vardı riske atmamak için
Orta kalite olupta hamile kalanların yorumunu okumustum burda

Hangi hastaneye gidiyorsun özel demişsin merak ettim
Ben bahçeci umuta gidiyorum.her gun arayıp bilgi vericez dediler.ilk gün ve ikinci gun aradılar zaten 2. Gun donduruldu.
3 embriyo vardı riske atmamak için
Orta kalite olupta hamile kalanların yorumunu okumustum burda
canim ben irenbe tupbebek mrkzi dr.kaan bozkurt benim bes tane embiriyom orta kaliteliydi 5.güne beklentiler gidemeyince iptal oldu.bilgilendirmeleri çok çook kötü sırf bu yüzden orda tedavi olmak istemiyorum ama malesef eşimi izin vermiyor

Ay şuan çok fenayım ya patlayacak gibiyim çok sancim var kirmasamiyorm resmen ağlayacaktım baktım ağlarken daha cok geriliyor sakinlesmeye çalıştım bi saat ağrı kesici de içtim yani
Opudan dolayımı ilaclardan mı?
Çok üzüldüm canım benım normalmiş bıraz agrı ve lekelenme

Kizlar ohsss mu oldum ben Ya yoksa onun belirtileri nelerdir ki aglayacam ya :KK43:
cnm bi sakin ol merak etme normal o Ağrılar işlem gordu Rahmin agri kesici ic cnm geçer ins
benim de cok agrim olmustu karnımda içten boyle yara vardi sanki ama arvelesle falan geçiştirmiştim

kızlaarrrrr yaaa tedaviden önce doğum kont hapı kullandım doktor verdi 4 gündür ilaç bitti ama hasta olmadım ya iki gündür de lucrin vuruyorum hasta niye olmuyorum ki iğnelere başlıycaz adet olunca ama olamadım yaaa ufffff

X