2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor (( n'olur dua edin ((
inşallah herşeyi güzelcene halledersiniz canım stres olma iyi düşün

Bugün opu günüm ve cok stresliyim saat 12.45 alacaklarmis. Sabah 6 da yemek ye daha su bile icme dediler. Benim en buyuk korkum esimin stres yapmasi hadi bizi uyutuyolar ama esim stres yapinca test veremiyor (( n'olur dua edin ((
Canım ben hastanedeyım:) serum verdıler antıbıyotık beklıyorum:) hiç endişelenme amaca odaklanınca stres fakan kalmıyor. Dualarım senınle

canm sen stres yapma rahat ol gülümse esine pozitif enerji ver ilk aşamayı geçiyoruz canm sadece 1 adım kalacak bebeklerimize kavuşmaya falan de rahat ol ona da belli et korksan bile rahat görün

M meraklisivas yukarıda da yazmıştım bir arkadaşa cevaben, korkacak bir şey yok.. Çok şükür anestezi diye bir şey var :) Ben hep böyle düşünerek topladım cesaretimi..
bende anesteziden korkuyorum iyi mi 2 başarısız denemem var birde damarlarım cok ince damar yolu açana kadar merkezi ayağa kaldırıyorum

niye korkuyorsunuz yahuuu korkacak ne varki...rahat olun bebisimiz olsun da vallahi gerisi vız gelir bana benden çok yumurta toplandığı için ben tam40dakika anestezi altında kaldim.inanın bu sefer embiriyo larim kaliteli olsun nekadar canim yanarsa yansın umrumda değil yeterki bebisin gelsinnn.......

kızlar yumurtalar kaliteli olsun diye öneriniz var mı ? kür falan ?

profilinizdeki gibi ikizleriniz olur ins :) bende ikiz cok istiyorum Nasp olur ins
yumurta kalitesi icin bisey yapıyo musun canm kür gibi ?

profilinizdeki gibi ikizleriniz olur ins :) bende ikiz cok istiyorum Nasp olur ins
yumurta kalitesi icin bisey yapıyo musun n ?
inşallah canim aminnn cumlemize olsun.insallah suanda arisutu bal polen karisimi kullaniyorum. bide5 gündür.incir kuru ve vitamin takviyesi aliyorum.bakalım ne olacak ..sen ne aşamadasin canimmm

inşallah canim aminnn cumlemize olsun.insallah suanda arisutu bal polen karisimi kullaniyorum. bide5 gündür.incir kuru ve vitamin takviyesi aliyorum.bakalım ne olacak ..sen ne aşamadasin canimmm
2 başarısız denemem var canm , Bayram'dan sonra bi aksilik olmaz ins olmazsa sıfırdan baslayacam . gecen ay başlayacaktım dr iltihap var dedı başlamadık

tubatesbih canim hakkında hayırlısı olsun inşallah bende bu ayın sonunda başlayacağım.insallah ))benim temmuz ayinda transfer iptal oldu.canim senin embiriyo kalitesi nasil..tabi herşey nasip ama niye tutunma olmadı.doktorun bişey soyledi mi tutunmaması ile ilgili sende inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alırsın.Allahın izni ile inşallah

tubatesbih canim hakkında hayırlısı olsun inşallah bende bu ayın sonunda başlayacağım.insallah ))benim temmuz ayinda transfer iptal oldu.canim senin embiriyo kalitesi nasil..tabi herşey nasip ama niye tutunma olmadı.doktorun bişey soyledi mi tutunmaması ile ilgili sende inşallah tez vakitte bebeğini kucağına alırsın.Allahın izni ile inşallah

Merhabalar benimde 2. denemem ilk deneme tuttu 10 haftalıkken kalbi durdu bebeğimin 30 Ağustos' da dondurulmuş embriyo transferi yapıldı 9 eylül de sonuç belli olacak sabretmeye çalışıyorum çok zor oluyor Allah yar ve yardımcımız olsun.AMİN.

yumurtalarim 3. güne kadar yaşayabiliyor cnm kalitesi Hakkı'nda hic sormadim ama bazılarının 5. güne kadar yasıyor ya bende acaba kalitesiz mi diye düşündüm
cikolata kıstım vardı ondan mı tutmadı bilmiyorum dr bisey demiyor cok umut vermişti tabi hersey kismet Rabbimin elinde hersey . 2 başarısızdan sonra ameliyat oldum kistimi aldık

tubatesbih canim benimki 5.güne gidemediler birde orta kaliteydiler.o yuzden transfer olmadı.demmeki seninki kaliteleri iyiymis ondan sana bilgi vermemisler.tutmamasi kist yuzunden olabilir cani.canim

tubatesbih canim benimki 5.güne gidemediler birde orta kaliteydiler.o yuzden transfer olmadı.demmeki seninki kaliteleri iyiymis ondan sana bilgi vermemisler.tutmamasi kist yuzunden olabilir cani.canim
olabilir cnm doktor hic bilgi vermedi malesef ihmal mı etti bilmiyorum Adam Prof olduğundan mı umursamaz davrandı inan hic bilmiyorum ari sutu polen bal deneyecem ins konunu okudum adetle baslayacam nasip olursa

olabilir cnm doktor hic bilgi vermedi malesef ihmal mı etti bilmiyorum Adam Prof olduğundan mı umursamaz davrandı inan hic bilmiyorum ari sutu polen bal deneyecem ins konunu okudum adetle baslayacam nasip olursa
Canım kürler kist yapıyor ben kullandım arı sutu karısımı çünkü
Tüp bebek tedavisinde yumurta kalitesi için ilaç veriyorlar drun yazmadı mı
Ben previt positive,omepa q10, dvit damla, inofolic toz şase kullandım 1.5 ay
14 yumdan 10 olgun yum olusmustu
Erkek infertilitesi durumundan 3 tanesi dollenebildi sadece

hayır hic ilac vermedi bana
neden vermiyor ya bu Adam Cidden kendim çabalıyorum kistimden yeni kurtuldum korktum simdi ari sutu bal yapar mı kı kist

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…