2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Beslenme konusunda bişey diyen oolmadi. .benim canım sürekli eksi mandalina çekiyordu hep yedim . .ananas ve kabak çekirdeği yedim . .çiğ badem ve avokado yedim bide . .söylemeye utanıyorum ama yarım bidonda turşu yedim bu süreçte . .
Bende tursu yiyorum :KK76:zaten cok severim. hep yerdim.bak yine canim cekti:oops:

Bende biliyorum zaten bunları kaç tane tedavi oldum niye sıkışık olmak zorunda olduğumuzu da biliyorum ama o esnada ben zaten çok su içmişim büyük ihtimal o su haznemin alabileceğinden çok fazlaydı yani rahimi zaten görebilirdi biraz yapsam bile. Daha işleme başlanmadan böbrek ağrısı çekmeye başladım hadi o da neyse, hemşire dönmüş arkasını malzemeleri hazırlıyor ne olur çıkmama yardım edin, ayaklarımı çatala atmama yardım edin diyorum yaparsınız bir şey olmaz diyor. O anda zaten kaçırdım önlük sırılsıklam oldu, moralim bozulduğu için başladım ağlamaya siz düşünün psikolojimi transfer zaman iyi bir şey mi? ve dr geldi sen yap tuvaletini olmadı ben doldururum dedi bu ihtimal varsa bana o kadar şey neden çektirildi? Bana giyin tuvalete gir dediler giyinecek halim yoktu çevremde kimse yok . Çok kötü zamanlardı. Bu doktorumla bu konuyu görüşücem zaten.
Valla acıbadem gibi bir hastanede bunlar yapılıyorsa diyecek bir şey yok. ben laparoskopi ve iki defa da aşılama yaptırdım eskişehir acıbadem de ilgi alaka iyiydi. ben doktorumun bu konuda yetersiz olduğunu düşünerek hastane değiştirdim. dünya kadar da para alıyorlar. yazık valla...

Bende biliyorum zaten bunları kaç tane tedavi oldum niye sıkışık olmak zorunda olduğumuzu da biliyorum ama o esnada ben zaten çok su içmişim büyük ihtimal o su haznemin alabileceğinden çok fazlaydı yani rahimi zaten görebilirdi biraz yapsam bile. Daha işleme başlanmadan böbrek ağrısı çekmeye başladım hadi o da neyse, hemşire dönmüş arkasını malzemeleri hazırlıyor ne olur çıkmama yardım edin, ayaklarımı çatala atmama yardım edin diyorum yaparsınız bir şey olmaz diyor. O anda zaten kaçırdım önlük sırılsıklam oldu, moralim bozulduğu için başladım ağlamaya siz düşünün psikolojimi transfer zaman iyi bir şey mi? ve dr geldi sen yap tuvaletini olmadı ben doldururum dedi bu ihtimal varsa bana o kadar şey neden çektirildi? Bana giyin tuvalete gir dediler giyinecek halim yoktu çevremde kimse yok . Çok kötü zamanlardı. Bu doktorumla bu konuyu görüşücem zaten.

Canım benm ya kötü bir tecrübe olmuş senin için çok zor tüylerim diken diken oldu inan. İnşallah bundan sonrası için herşey iyi ilerler. Bende işlem sırasında baya sıkıntı yaşadım buraya yazmıştım. Şuan tedavinin hangi aşamasındasın peki canım.

Sağlık sektöründe biri olarak ve defalarca sezeryan,histerektomi vs kadın doğumun bütün ameliyatlarına giren biri olarak diyorum ki idrar torbası ve rahim yanyana iki komsu organ . .hatta birleşik . .işlem esnasında idrar torbasinda ne kadar dolu olursa rahimin içi okadar net görünüyor . .kesedeki idrar ultrasonda rahimin aydinlanmasini sağlıyor . .

Kesinlikle bunların bizlerde bilincindeyiz Arkadaşın yaşadığı sıkıntı çok başka. Ben dr mmuaynesine her gittiğimde idrara sıkışık gidiyorum çoğu dr afferim sana bizim işimizi kolaylaştırıyorsun diyorlar. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. zaten zorlu bir yol birde bu gibi şeyler insanı daha çok yıpratıyor.

Son düzenleme:
Kesinlikle bunların bizlerde bilincindeyiz Arkadaşın yaşadığı sıkıntı çok başka. Ben dr mmuaynesine her gittiğimde idrara sıkışık gidiyorum çoğu dr afferim sana bizim işimizi kolaylaştırıyorsun diyorlar. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.[/QUOTE

Allah yardım etsin herkese .
Bu sürec çok zor gerçekten kadın için.manevi olarak cokuyorsun bide maddi boyutu var tabiki.
Umut dünyası işte.. kimisi tek gece birlikte olur tanımadığı adamdan hamile kalır.kimisi de bizim gibi uğraşır durur . .herkesin sınavı farklı hayatta..buda bizim sınavımız öyle düşünün . .

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak doktor Climara bant verdi ve haftada 2 kez kullan dedi. Bu ne demek oluyor taktıktan 3-4 gün sonra çıkar yenisini tak mi yoksa 1 gün dursun 3-4 gün sonra yenisini tak mi çok kafam karıştı kullanıyorsanız yardımcı olur musunuz

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak doktor Climara bant verdi ve haftada 2 kez kullan dedi. Bu ne demek oluyor taktıktan 3-4 gün sonra çıkar yenisini tak mi yoksa 1 gün dursun 3-4 gün sonra yenisini tak mi çok kafam karıştı kullanıyorsanız yardımcı olur musunuz

Merhaba canim doktorum bana da vermisti adetimin 3. günü climara bantina basladim. Ben her iki günde bi 3 bant takiyorum. Mesela bugun yaptim cumartesi tkr ayni saati eskilerini cikariorum sonra yenisini takiyorum.
Buarada hayirli olsun tedavin canim

Merhaba canim doktorum bana da vermisti adetimin 3. günü climara bantina basladim. Ben her iki günde bi 3 bant takiyorum. Mesela bugun yaptim cumartesi tkr ayni saati eskilerini cikariorum sonra yenisini takiyorum.
Buarada hayirli olsun tedavin canim
Yani çıkarmadan kullanacağım öyle değil mi haftada 2 kullan demisti

Kızlar günaydın bugün transfer sonrası 8.gün erken bakılan gebelik testlerinden aldım ne zaman yapsam sizce çıkar

kızlar meraba, bugün öğleden sonra doktor randevum var kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla.acaba alttan muayene mi yoksa karnımdan mı bakılacak acaba

Kızlar günaydın bugün transfer sonrası 8.gün erken bakılan gebelik testlerinden aldım ne zaman yapsam sizce çıkar

canım benim yapma test bence olurda bebeğin olmasına rağmen negatif çıkarsa boşuna üzülüceksin. çok az kaldı zaten hamile gibi olmanın keyfini çıkar. yoksa zaten eninde sonunda üzülücez en azından bu anlarımız keyıflı gecsın

canım benim yapma test bence olurda bebeğin olmasına rağmen negatif çıkarsa boşuna üzülüceksin. çok az kaldı zaten hamile gibi olmanın keyfini çıkar. yoksa zaten eninde sonunda üzülücez en azından bu anlarımız keyıflı gecsın
Ne bilim ya duramadım aldım

kızlar meraba, bugün öğleden sonra doktor randevum var kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla.acaba alttan muayene mi yoksa karnımdan mı bakılacak acaba
Canm benm tüp doktorum hala alttan bakıyo eger tüp doktoruna gideceksen alttan bakar büyük ihtimalle

3. Gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite ve orta kalite 6 hücreli embriyo 2 tane
Ben idrar yapmaktansa kan verme taraftarıyım canm idrarda çkmama olasılığı daha yüksek çnkü bosuna üzme kendini test gününe ne kdar kaldı ki

Kizlar bendede cok korku varya ya göremessem bebegi ya allah göstermisin düserse. Tadini bile cikarsmiorum. Sizler nasilsiniz?
Kan degerlerim
7. gün 140
9. gün 299 cikti
Haftaya carssmba allah izin verirse keseyi görmeye gidicem.

X