2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Ben idrar yapmaktansa kan verme taraftarıyım canm idrarda çkmama olasılığı daha yüksek çnkü bosuna üzme kendini test gününe ne kdar kaldı ki
Salı günü test g
O zaman varsada cikmayabilir canim. 5. gunler genelde erken cikiyo okudugumuz kadariyla ama
aynen 5 gün erken çıkıyor ama gelişimine bakıyorum netten transfer sonrası diye girin zaten 7 günde yerleşmiş oluyor hcg bugun salınmaya başlıyor kanda

Kan verme günümde salı günü napsam bılemedım of
Benimki de ssalıydı ben cumartesi verdim 70cikti ddegerim. .cuma bile versem 20 30 bi deger çıkacaktı . .bence sen idrrla bakma yarın sabah kan ver.. tuttuysa çıkar tutmadiysa cikmaz malesef ama idrarla kafanı karıştırma derim

Kizlar bendede cok korku varya ya göremessem bebegi ya allah göstermisin düserse. Tadini bile cikarsmiorum. Sizler nasilsiniz?
Kan degerlerim
7. gün 140
9. gün 299 cikti
Haftaya carssmba allah izin verirse keseyi görmeye gidicem.
Benimki 5+2gunluk dün gittim kese icin . . karından baktı ggoremedi. .alttan bakti ondada cok zOrlanarak gördü keseyi..daha erken dedi cok erken gelmissin dedi.okadar korktumki.. 2tane koymuştu keseyi tek gördü ve belli olmaz ikiside tutmuş olabilir dedi . .haftaya cumaya randevu verdi..

Salı günü test g

aynen 5 gün erken çıkıyor ama gelişimine bakıyorum netten transfer sonrası diye girin zaten 7 günde yerleşmiş oluyor hcg bugun salınmaya başlıyor kanda
Belirtin var mi. benim 5. gun embriyosu 2 tane. bugun 4. gunum
8..gun olunca dayanamam sanirim bende :)
O yuzden sana yapma diyemiyorum.bende cunku bir an evvel yuzlesmek isterim

Benimki 5+2gunluk dün gittim kese icin . . karından baktı ggoremedi. .alttan bakti ondada cok zOrlanarak gördü keseyi..daha erken dedi cok erken gelmissin dedi.okadar korktumki.. 2tane koymuştu keseyi tek gördü ve belli olmaz ikiside tutmuş olabilir dedi . .haftaya cumaya randevu verdi..

Hayirli olsun canim insallah hersey istedigimiz gibi gider. Bnmde carsamba randevum
Insallah bebegimi görürüm. Bida kan tahlilide yaptırmadım saten. Bugün transferin 11 günü.

Ayni durum bende de var. boslukta gibiyim. :) daha 2. gunum gerci ama hicbisey hissedemiyorum olumlu olumsuz
Canim seninde mi 3. Gun embriyosu idi. Biraz arastirdimda embriyo 3. Ve 4. Gunde rahme tutunuyormus simdi birseyler hissetset bile ilaclarin etkisi aslinda transferden once opudan sonra belim ve gogsum agrimisti kendi kendime dedim ki eger transfer olsaydi gebelik belirtisi sanardim ☺ hayirlisi Allahtan

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak doktor Climara bant verdi ve haftada 2 kez kullan dedi. Bu ne demek oluyor taktıktan 3-4 gün sonra çıkar yenisini tak mi yoksa 1 gün dursun 3-4 gün sonra yenisini tak mi çok kafam karıştı kullanıyorsanız yardımcı olur musunuz
Ben 3 gunde 1 degistiriyorum sana da 3-4 gunde degistir demek istemis

Kizlar bendede cok korku varya ya göremessem bebegi ya allah göstermisin düserse. Tadini bile cikarsmiorum. Sizler nasilsiniz?
Kan degerlerim
7. gün 140
9. gün 299 cikti
Haftaya carssmba allah izin verirse keseyi görmeye gidicem.
Ikiz olabilir mi? Benim kizimda 11. Gun 115 gibi bi değerdi

Canim seninde mi 3. Gun embriyosu idi. Biraz arastirdimda embriyo 3. Ve 4. Gunde rahme tutunuyormus simdi birseyler hissetset bile ilaclarin etkisi aslinda transferden once opudan sonra belim ve gogsum agrimisti kendi kendime dedim ki eger transfer olsaydi gebelik belirtisi sanardim ☺ hayirlisi Allahtan
Benim 5. gun canim. ama benim bi belirtim olmadi. kalca agrim var igneden. o da belime vuruyo . o kadar. kasik agrisi gogus agrisi vs yok yani. 5. gun embriyosu su ana kadar tutunmus olmasi.lazim.
Hatta embriyolog 1 tanesinin cook iyi oldugunu. her seyi tamamladigini tutunmak icin bekliyo diye espri yaptilar. 2. de iyi.kaliteydi.
Ama ben kalcadan yayilan bel agrisi disinda hicbirsey hissetmiyorum
.onunda igneden oldugunu dusunuyorum

Kasık ağrım var sadece oda arada vuruyor aşırı gaz var çok aşırı böyle ağrıdan öldüren cinsten bir de hiç kanama falan olmadı kanama olunca düşüyormuş galiba ne bılım herkes birşey diyor

Benimki de ssalıydı ben cumartesi verdim 70cikti ddegerim. .cuma bile versem 20 30 bi deger çıkacaktı . .bence sen idrrla bakma yarın sabah kan ver.. tuttuysa çıkar tutmadiysa cikmaz malesef ama idrarla kafanı karıştırma derim
Cnm senın kaçınca gün emrıyosuydu kı

Kasık ağrım var sadece oda arada vuruyor aşırı gaz var çok aşırı böyle ağrıdan öldüren cinsten bir de hiç kanama falan olmadı kanama olunca düşüyormuş galiba ne bılım herkes birşey diyor
Bende oyle dayanilmicak bir sey yok.. igneden dolayi oldugunu sandigim agri haric.
Kanama olayini duymadm canim. ama yerlesirkence kahve veya pembe leke gibi geliyo. bazilarinda. bende o da olmadi. o yuzden bir.yorum yapamiyorum

Bende oyle dayanilmicak bir sey yok.. igneden dolayi oldugunu sandigim agri haric.
Kanama olayini duymadm canim. ama yerlesirkence kahve veya pembe leke gibi geliyo. bazilarinda. bende o da olmadi. o yuzden bir.yorum yapamiyorum
Bana herkes senın bebegın tuttu içimize öyle doğuyor dıyor ama ben inanmıyorum olucagına hep negatıfı gorucem gıbı elıyor pozitif almak sankı bana çok uzak gibi hiç inanmıyorum ben anne olucagıma anneliği sankı kendıme yakıştıramıyor gıbıyım iyice kafayı yedım evde durmaktan

Bana herkes senın bebegın tuttu içimize öyle doğuyor dıyor ama ben inanmıyorum olucagına hep negatıfı gorucem gıbı elıyor pozitif almak sankı bana çok uzak gibi hiç inanmıyorum ben anne olucagıma anneliği sankı kendıme yakıştıramıyor gıbıyım iyice kafayı yedım evde durmaktan
Ayni duygulara sahibimiz :KK43: belli olmaz bakalim beklemekten baska caremiz yok.

Canım benimde 5. Gün embriyosu ve iki tane benim bugün 4.günüm ve bende 8. Gün test yapacağım 5. Gün embriyosu olduğu için tutunmuşsa büyük ihtimal tutar

X