2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

edosko edosko canım transferin hayırlı olsun inş. uzak kaldım bu topikten biraz. D dehaaa cım sen nasılsın. inş peşpeşe güzel haber alırız kızlar:dua: nazlieylul nazlieylul canım senin nası gidiyo? var mı farklılık ? benim belim çok ağrıyo bi de vajinaya kadar vuran sancılarım oluyo arada.

Merhaba arkadaşlar nasılsınız ben negatif aldıktan sonra sayfaya bakamadım kimler negatif, kimler pozitif bilmiyorum yazışmalar çok oldugu için hepsini okuyamadım, kendimi yeniden toparladım veeee ocak ayında tekrar başlıyoruz Allah izin verirse bu sefer bebişlerim gelir inşallah...
Hayırlı olsun şimdiden tedavin canım.. İnşaAllah bu sefer herşey çok güzel olur.. Rabbime şükür benim pozitif oldu.. darısı en güzelinden, en iyisinden senin başına olsun

edosko edosko canım transferin hayırlı olsun inş. uzak kaldım bu topikten biraz. D dehaaa cım sen nasılsın. inş peşpeşe güzel haber alırız kızlar:dua: nazlieylul nazlieylul canım senin nası gidiyo? var mı farklılık ? benim belim çok ağrıyo bi de vajinaya kadar vuran sancılarım oluyo arada.
Canm insallah bakalm beklemeye devam 5.gün sen transfer sonrası catlatma ignesi vuruldunmu bide nerden göbekli kolmu canm

İnşallah canmm kendini toparlamana sevindim. Ben transfer oldum 5.günüm bekliyorum sabırsızlıkla kendimi çok şiş hissediyorum
İnşallahhhh pozitif olur canım haber ver sonucun çıkınca, çok su içildiginden şişlik oluyor normal :)

Hayırlı olsun şimdiden tedavin canım.. İnşaAllah bu sefer herşey çok güzel olur.. Rabbime şükür benim pozitif oldu.. darısı en güzelinden, en iyisinden senin başına olsun
Oooo hadi gözün aydın canım inşallah kucagına almak da nasip olur darısı benim ve benim gibilerin başına inşallah :)

Sagol canim. sen nasilsin..var mi degisik bir durum :)

yok canım ya heyecanla salı gününü bekliyorum bakalım nasıl olucak bi yanım da sali günü hiç gelmesin diyo korkuyorum ya :KK17: bi yandan da bu gün 6. günüm yolu yarıladıma seviniyorum :KK70:
Ayni durum bende de var. boslukta gibiyim. :) daha 2. gunum gerci ama hicbisey hissedemiyorum olumlu olumsuz

Canım benim kasıklarım özellikle sol kasıgıma sancı giriyor arada onun dısında akıntım var ama hiç kanamam olmadı bel ağrım falan hiç olmadı bakalım az kaldı ptesı akşamı kan verıcem salı gününe bırakmıycam çalışırken onu bekleyemem kötü sonucu orda almak istemiyorum bıde dıyorum su erken testlerden alsak çıkar mı acaba ya 6. Gün bugun

Canım benim kasıklarım özellikle sol kasıgıma sancı giriyor arada onun dısında akıntım var ama hiç kanamam olmadı bel ağrım falan hiç olmadı bakalım az kaldı ptesı akşamı kan verıcem salı gününe bırakmıycam çalışırken onu bekleyemem kötü sonucu orda almak istemiyorum bıde dıyorum su erken testlerden alsak çıkar mı acaba ya 6. Gün bugun

sol tarafım benım de cok agrıyo akıntım da daha yenı basladı su gibi islaklık oluyo çamaşırımda. test yapma canım bence çıkmaz moralin bozulur stres olup olumsuz etkilenme. ben de çok merak ediyorum ama en azından hamileliği ilk defa bu kadar yakınken bu anı bozmak istemiyorum. ama pazartesi akşam test vermek mantıklı. çünkü negatif sonucu iş yerinde almayı ben de istemiyorum. varsa zaten pazartesi akşam da belli eder kendini.

sol tarafım benım de cok agrıyo akıntım da daha yenı basladı su gibi islaklık oluyo çamaşırımda. test yapma canım bence çıkmaz moralin bozulur stres olup olumsuz etkilenme. ben de çok merak ediyorum ama en azından hamileliği ilk defa bu kadar yakınken bu anı bozmak istemiyorum. ama pazartesi akşam test vermek mantıklı. çünkü negatif sonucu iş yerinde almayı ben de istemiyorum. varsa zaten pazartesi akşam da belli eder kendini.
Aynen canım bıde ben kendı çalıştıgım hastanede verıcem için onun başında bekleyemem yabı ptesı işbaşı yapıcam zaten testimi verir çıkarım akşam evden bakarım

X