- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.581
26 ekim dondurulmuş 1 tane embriyo transfer edildiHangi gün oldu transferin kaçıncı gün embriyosuydu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
26 ekim dondurulmuş 1 tane embriyo transfer edildiHangi gün oldu transferin kaçıncı gün embriyosuydu?
Hayirli olsun canim. Bende 24 ekimde transferim26 ekim dondurulmuş 1 tane embriyo transfer edildi
Hic bir belirti yaşıyor musunuz ve enken test yapmayı dusunuyormusunHayirli olsun canim. Bende 24 ekimde transferim
Oldu ayniyis nerdeyse
Hic bir belirti yaşıyor musunuz ve enken test yapmayı dusunuyormusun
Valla canm inan bende pek bilmiyorum e2 hormonu na baktılar ultrasonla da rahim kalınlığına baktı bence. Ovitrelle yap dediler cnm bu iğne tutunmasini sagliyomus sanrm.Deha merhaba neden transferin 5. Günüağardılarki birde ultrasonla neden muayene ettiler merak ettim
Ay senin adına çok sevindim değerlerin çok güzel çıkmış bende yarin idrar yapmayı istiyor ama korkuyom negatif çıkacak diyeInanirmisin hicbir belirti yasamadim. Ben ama annemin gazina gelip pazartesi kan tahlili yaptirdim 140 cikti bugün tkr yaptin 299 insallah hep böle devam eder. Darisida senin basina insallah canim :) rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
bana transferin 3.günü bi iğne yaptırdılar kızlar ostrojen iceren 1500 ünite yaptım . tutunmayı artırması icin demişti doktorum . .Cnm ne dedi doktor naptınız yazdın mı ben mi kaçırdım
idrar yapma bence..direk kan ver.. kanda görünmeden idrarda çıkmaz . .kanda 3 5 olsa bile çıkar . .ama idrarda küçük değerler çıkmaz . boşuna strese sokma kendini . .Ay senin adına çok sevindim değerlerin çok güzel çıkmış bende yarin idrar yapmayı istiyor ama korkuyom negatif çıkacak diye
Ay senin adına çok sevindim değerlerin çok güzel çıkmış bende yarin idrar yapmayı istiyor ama korkuyom negatif çıkacak diye
Canm 7.gündemi çıktı sonucun kaçıncı gün embriyosuduydu bide kaç tane transfer edilmisti. Hayrli olsun buarada canm sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah canmCook tsk ederim canim allah razi olsun.
7. günde kan verdim canim yillardir idrar da tek cizgiyi görmekten artik fobi haline geldi. Oyüzden direk kana gittik. Haala da korkuorum idrar testi yapmaya varya. Insallah senden degüzl haberler bekliyorus
Canm 7.gündemi çıktı sonucun kaçıncı gün embriyosuduydu bide kaç tane transfer edilmisti. Hayrli olsun buarada canm sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah canm
Bende önce 9. Gün hastaneden randevu aldım tahlil için ama sonra iptal ettim kan daha kesin olduğu için çıkacak sonuçtan korktumCook tsk ederim canim allah razi olsun.
7. günde kan verdim canim yillardir idrar da tek cizgiyi görmekten artik fobi haline geldi. Oyüzden direk kana gittik. Haala da korkuorum idrar testi yapmaya varya. Insallah senden degüzl haberler bekliyorus
Valla benim hiç kontrol edilmedi emen transfere alındım çok kötüyüm dememe rağmen hemşire hiç ilgilenmedi ve hiçbirşekilde yapmama izin vermediler ki yapsaydım bile haznede zaten baya su kalırdı yine çok fazla sıkıştık çünkü ayağımı çatala zor attık o kadar. Sonra dr gelince dışarı çıkardı hemşireye de kızdı sanırım ama neye yarar psikolojim çökmüştü zaten ve giyinmeme bile olanak yokken beni küçücük bir yere tıkıp giyin dediler yardım edim giyinemiyorum çok kötüyüm dedim sesimi duyan olmadı başka bekleyeni aldılar ben tuvalete girdim dr olmazsa dışardan doldururuz dedi sen gir lavaboya dedi madme öyle bir imkan vardı bu eziyet bana neden çektirildi tabi ilişiğimizi kestik orayla.
Yok canım yaa nerede Eskişehir Acıbadem de hem normal hem dondurulmuş oldum yalvardım ördek için olmaz dediler yarım saate hiç olmazsa tutman lazım rahim için gerekli dediler ne alakası varsa idrar kesesi nerede rahim nerede. Kalkmaya bile razıydım yani. Bence o sancıyla beklemek çok daha zararlı değil mi rahim kasılmaz mı. Bu yarım kalan tedavim İstanbuldaydı sormadım o zaman bu sefer durumumu söylücem ve sorucam. Gerçekten en zor aşama bana göre.
Acıbadem Eskişehir Fatih Öğüçtü doktorum kesinlikle memnun kalmadım. İki olumsuz tedavimde de hiçbir şekilde doğru süzgün açıklama yapmadı. Hemşireleri çok kötüydü ilgisizdi yaşadıklarımı yukarda anlattım. Kaldı ki tüm parayı yumurta toplamada alıyorlar transfer olmazsa transfer parasını geri ödüyoruz diyorlar bu da bana her halukarda bir şekilde transfer yaptıkları izlenimi uyandırdı. Ama İstanbul'da gittiim yer 3 parçada aldı parayı transferim iptal oldu yumurtalar olgun olmayınca ve trasnfer parasını ödememiş olduk olumsuz olmasına rağmen hem doktorun açıklamaları hem hemşireler he karşılayan görevliler çok iyiydi yine oraya gideceğiz ocakta.
Canım işlemi yaparken bir yandan da ultrasonda rahim içini görmek zorunda ki embriyoyu yerleştirebilsin bir de uygun yere yerleştirmek var rastgele koymuyorlar rahimin en kalınlaşan yerine yerleştirmeye çalışıyorlar embriyoyu o yüzden sıkışık olmak gerekiyor. Doktorun nasıl bir yöntem uyguları bilmiyorum. Ama pozitif almışsın keşke bizde öyle çok su içmek zorunda kalmasak.
Ben genelde herkese vurduruyolar diye biliyorum aslında. Tutunmasini sagliyomus sanrm
Canım merkezlerin sıkıştırmasının sebebi işlem sırasında ultrasyonda bakılıyor'ya işte o anda emriyonun bırakılacağı yeri daha iyi görmeleri için. Neden seni o halde yarım saat daha bekletmişler anlamadım tamam kalkmaman lazım yarım saat bir saat yeterli ama idrarını tutmanla alakası yok dediğin gibi.... Bence sen eczane'ler den falan temin et yakınların ilgilensin o arada.. Ne bilim canım ya demek'ki her merkezin işlemi kuralları vs vs değişiyor her dr başka hususa dikkat ediyor. Bizde ne derlerse tamam deyip boyun eyiyoruz napalım herşey çocuk için.
Canım merkezlerin sıkıştırmasının sebebi işlem sırasında ultrasyonda bakılıyor'ya işte o anda emriyonun bırakılacağı yeri daha iyi görmeleri için. Neden seni o halde yarım saat daha bekletmişler anlamadım tamam kalkmaman lazım yarım saat bir saat yeterli ama idrarını tutmanla alakası yok dediğin gibi.... Bence sen eczane'ler den falan temin et yakınların ilgilensin o arada.. Ne bilim canım ya demek'ki her merkezin işlemi kuralları vs vs değişiyor her dr başka hususa dikkat ediyor. Bizde ne derlerse tamam deyip boyun eyiyoruz napalım herşey çocuk için.
Kızlar sizler transfer sonrası nekdar süre ekşi baharat vs yemediniz yada yedinizmi size yememeniz yönünde birsey soylendimi. Alacati06 cnm transferi tutmuş biri olarak seninde yorumunu bekliyorum canm