2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bana herkes senın bebegın tuttu içimize öyle doğuyor dıyor ama ben inanmıyorum olucagına hep negatıfı gorucem gıbı elıyor pozitif almak sankı bana çok uzak gibi hiç inanmıyorum ben anne olucagıma anneliği sankı kendıme yakıştıramıyor gıbıyım iyice kafayı yedım evde durmaktan

canım aynı ben de senın gıbıydım kendımı hamıle bıle hayal edımıyodum herkes hamıle olur ben olamam gıbı gelıyordu bana. ilk deneme oldugu ıcın de negatıfe daha yakındım acıkcası bi yanım oldu dese de dıger yanım bosuna umıtlenme dıyodu hep. ama tutunmus bebegım bana hala ınanamıyorum ve cok korkuyorum hamileyım dıyemıyorum bıle hala erken baktırdıgım ıcın.

Mrh dun benim transferin 9. Günüydü ve ben kan tahlili yaptırdım sonuç 1/20 yani negatif daha test gününe 5 gün var sonuç değişir mi sizce

canım aynı ben de senın gıbıydım kendımı hamıle bıle hayal edımıyodum herkes hamıle olur ben olamam gıbı gelıyordu bana. ilk deneme oldugu ıcın de negatıfe daha yakındım acıkcası bi yanım oldu dese de dıger yanım bosuna umıtlenme dıyodu hep. ama tutunmus bebegım bana hala ınanamıyorum ve cok korkuyorum hamileyım dıyemıyorum bıle hala erken baktırdıgım ıcın.
Cnm biz seninle aynı gün olmamışmıydık transfer ne zaman baktırdın karıştırdım mı senı ben

Canım bence çok iyi neden tereddüt ediyorsun ki maşallah ikiye katlayarak gidiyor daha ne istiyorsun

Canım, iyice paranoya oldum. Burda okadar kötü seyler okudum ki bi yanım cok sevinio bi yandada korkular pesimi bırakmıo. Ya bise olursa ya allah göstermesin deger düserse. O yüzden.
Hayal gibiydi hamile kalmak hep bi ugrasıoduk ama sanki ben ve hamilelik cok uzakmıs gibigeliodu.

Canım, iyice paranoya oldum. Burda okadar kötü seyler okudum ki bi yanım cok sevinio bi yandada korkular pesimi bırakmıo. Ya bise olursa ya allah göstermesin deger düserse. O yüzden.
Hayal gibiydi hamile kalmak hep bi ugrasıoduk ama sanki ben ve hamilelik cok uzakmıs gibigeliodu.
Canım hamilesin artık hiç de kendini sitrese sokma durduk yere felaketi kendin çağırıyorsun bence sen artık bu sayfadan ayrıl ve hamilelerin takıldığı sayfayı takip et emin ol o zaman daha rahat olursun

Kızlar ben kan vermeye gidiyorum sizde görüyor musunuz o ikinci çizgiyi

Eklentiler

• IMG_5279.JPG
    IMG_5279.JPG
    21,6 KB · Görüntüleme: 78
Kızlar bu ay dondurulmuşlarımın transferi için tedaviye başlayacaktık.Adet olunca gel demişlerdi. 2 kasımda adet olmam lazımdı hala bir şey yok:KK17: stresten mi oldu bilemiyorum. nazlieylul nazlieylul çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin inşallah. darısı başımıza...

X