2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Hic bir belirti yaşıyor musunuz ve enken test yapmayı dusunuyormusun

Inanirmisin hicbir belirti yasamadim. Ben ama annemin gazina gelip pazartesi kan tahlili yaptirdim 140 cikti bugün tkr yaptin 299 insallah hep böle devam eder. Darisida senin basina insallah canim :) rabbim kucagimiza almayi nasip etsin

Deha merhaba neden transferin 5. Günüağardılarki birde ultrasonla neden muayene ettiler merak ettim

Deha merhaba neden transferin 5. Günüağardılarki birde ultrasonla neden muayene ettiler merak ettim
Valla canm inan bende pek bilmiyorum e2 hormonu na baktılar ultrasonla da rahim kalınlığına baktı bence. Ovitrelle yap dediler cnm bu iğne tutunmasini sagliyomus sanrm.

Inanirmisin hicbir belirti yasamadim. Ben ama annemin gazina gelip pazartesi kan tahlili yaptirdim 140 cikti bugün tkr yaptin 299 insallah hep böle devam eder. Darisida senin basina insallah canim :) rabbim kucagimiza almayi nasip etsin
Ay senin adına çok sevindim değerlerin çok güzel çıkmış bende yarin idrar yapmayı istiyor ama korkuyom negatif çıkacak diye

Cnm ne dedi doktor naptınız yazdın mı ben mi kaçırdım
bana transferin 3.günü bi iğne yaptırdılar kızlar ostrojen iceren 1500 ünite yaptım . tutunmayı artırması icin demişti doktorum . .
Yarinda kese icin gidicem cok heyecanlıyım . . bitanemi kese iki tanemi varmı yokmu yarın göreceğim . .heyecan hiç bitmiyor tup bebek tedavisinde yaa

Ay senin adına çok sevindim değerlerin çok güzel çıkmış bende yarin idrar yapmayı istiyor ama korkuyom negatif çıkacak diye
idrar yapma bence..direk kan ver.. kanda görünmeden idrarda çıkmaz . .kanda 3 5 olsa bile çıkar . .ama idrarda küçük değerler çıkmaz . boşuna strese sokma kendini . .

Kızlar sizler transfer sonrası nekdar süre ekşi baharat vs yemediniz yada yedinizmi size yememeniz yönünde birsey soylendimi. Alacati06 cnm transferi tutmuş biri olarak seninde yorumunu bekliyorum canm

Cook tsk ederim canim allah razi olsun.
7. günde kan verdim canim yillardir idrar da tek cizgiyi görmekten artik fobi haline geldi. Oyüzden direk kana gittik. Haala da korkuorum idrar testi yapmaya varya. Insallah senden degüzl haberler bekliyorus

Canm 7.gündemi çıktı sonucun kaçıncı gün embriyosuduydu bide kaç tane transfer edilmisti. Hayrli olsun buarada canm sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah canm

Canm 7.gündemi çıktı sonucun kaçıncı gün embriyosuduydu bide kaç tane transfer edilmisti. Hayrli olsun buarada canm sağlıcakla kucağına almakta nasip olur inşallah canm

Iki tane besinci gün embriyosuydu canim. Evet 7.gün cikti. O an ki duygularimi anlatamam. Verdim kani ama eve geldim beni tuttu aglamak.. Icim cok bostu hani diolar ya tuttgunu hissediorum. Bende öle bise yoktu. Okadar kötü denemelerden sonra hayal gibiydi.

Bende önce 9. Gün hastaneden randevu aldım tahlil için ama sonra iptal ettim kan daha kesin olduğu için çıkacak sonuçtan korktum

Canım merkezlerin sıkıştırmasının sebebi işlem sırasında ultrasyonda bakılıyor'ya işte o anda emriyonun bırakılacağı yeri daha iyi görmeleri için. Neden seni o halde yarım saat daha bekletmişler anlamadım tamam kalkmaman lazım yarım saat bir saat yeterli ama idrarını tutmanla alakası yok dediğin gibi.... Bence sen eczane'ler den falan temin et yakınların ilgilensin o arada.. Ne bilim canım ya demek'ki her merkezin işlemi kuralları vs vs değişiyor her dr başka hususa dikkat ediyor. Bizde ne derlerse tamam deyip boyun eyiyoruz napalım herşey çocuk için.

Bende biliyorum zaten bunları kaç tane tedavi oldum niye sıkışık olmak zorunda olduğumuzu da biliyorum ama o esnada ben zaten çok su içmişim büyük ihtimal o su haznemin alabileceğinden çok fazlaydı yani rahimi zaten görebilirdi biraz yapsam bile. Daha işleme başlanmadan böbrek ağrısı çekmeye başladım hadi o da neyse, hemşire dönmüş arkasını malzemeleri hazırlıyor ne olur çıkmama yardım edin, ayaklarımı çatala atmama yardım edin diyorum yaparsınız bir şey olmaz diyor. O anda zaten kaçırdım önlük sırılsıklam oldu, moralim bozulduğu için başladım ağlamaya siz düşünün psikolojimi transfer zaman iyi bir şey mi? ve dr geldi sen yap tuvaletini olmadı ben doldururum dedi bu ihtimal varsa bana o kadar şey neden çektirildi? Bana giyin tuvalete gir dediler giyinecek halim yoktu çevremde kimse yok . Çok kötü zamanlardı. Bu doktorumla bu konuyu görüşücem zaten.

Kızlar kanamam hala devam ediyor ama cok sukur bebiş iyi 9haftalık olduk bugn iğneye dondrdu ilaçları 5gün iğne vurulcam pof salı ds kontrol inşallah güzel devam eder her şey kanamalı gebelik çok zor oluyomus sürekli korku sürekli endişe ama bebişimz iyi kese iyi kalp iyi çok sükür Rabbim hayırlı saglıklı gebelkler nasip etsn hepimize inşallah

Sağlık sektöründe biri olarak ve defalarca sezeryan,histerektomi vs kadın doğumun bütün ameliyatlarına giren biri olarak diyorum ki idrar torbası ve rahim yanyana iki komsu organ . .hatta birleşik . .işlem esnasında idrar torbasinda ne kadar dolu olursa rahimin içi okadar net görünüyor . .kesedeki idrar ultrasonda rahimin aydinlanmasini sağlıyor . .

Kızlar sizler transfer sonrası nekdar süre ekşi baharat vs yemediniz yada yedinizmi size yememeniz yönünde birsey soylendimi. Alacati06 cnm transferi tutmuş biri olarak seninde yorumunu bekliyorum canm

Beslenme konusunda bişey diyen oolmadi. .benim canım sürekli eksi mandalina çekiyordu hep yedim . .ananas ve kabak çekirdeği yedim . .çiğ badem ve avokado yedim bide . .söylemeye utanıyorum ama yarım bidonda turşu yedim bu süreçte . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…