2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bende tursu yiyorum zaten cok severim. hep yerdim.bak yine canim cekti

Valla acıbadem gibi bir hastanede bunlar yapılıyorsa diyecek bir şey yok. ben laparoskopi ve iki defa da aşılama yaptırdım eskişehir acıbadem de ilgi alaka iyiydi. ben doktorumun bu konuda yetersiz olduğunu düşünerek hastane değiştirdim. dünya kadar da para alıyorlar. yazık valla...

Canım benm ya kötü bir tecrübe olmuş senin için çok zor tüylerim diken diken oldu inan. İnşallah bundan sonrası için herşey iyi ilerler. Bende işlem sırasında baya sıkıntı yaşadım buraya yazmıştım. Şuan tedavinin hangi aşamasındasın peki canım.

Kesinlikle bunların bizlerde bilincindeyiz Arkadaşın yaşadığı sıkıntı çok başka. Ben dr mmuaynesine her gittiğimde idrara sıkışık gidiyorum çoğu dr afferim sana bizim işimizi kolaylaştırıyorsun diyorlar. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun. zaten zorlu bir yol birde bu gibi şeyler insanı daha çok yıpratıyor.

Son düzenleme:

Kızlar merhaba sizlere bir sorum olacak doktor Climara bant verdi ve haftada 2 kez kullan dedi. Bu ne demek oluyor taktıktan 3-4 gün sonra çıkar yenisini tak mi yoksa 1 gün dursun 3-4 gün sonra yenisini tak mi çok kafam karıştı kullanıyorsanız yardımcı olur musunuz

Merhaba canim doktorum bana da vermisti adetimin 3. günü climara bantina basladim. Ben her iki günde bi 3 bant takiyorum. Mesela bugun yaptim cumartesi tkr ayni saati eskilerini cikariorum sonra yenisini takiyorum.
Buarada hayirli olsun tedavin canim

Yani çıkarmadan kullanacağım öyle değil mi haftada 2 kullan demisti

Kızlar günaydın bugün transfer sonrası 8.gün erken bakılan gebelik testlerinden aldım ne zaman yapsam sizce çıkar

kızlar meraba, bugün öğleden sonra doktor randevum var kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla.acaba alttan muayene mi yoksa karnımdan mı bakılacak acaba

Kızlar günaydın bugün transfer sonrası 8.gün erken bakılan gebelik testlerinden aldım ne zaman yapsam sizce çıkar

canım benim yapma test bence olurda bebeğin olmasına rağmen negatif çıkarsa boşuna üzülüceksin. çok az kaldı zaten hamile gibi olmanın keyfini çıkar. yoksa zaten eninde sonunda üzülücez en azından bu anlarımız keyıflı gecsın

Ne bilim ya duramadım aldım

kızlar meraba, bugün öğleden sonra doktor randevum var kese görmeye gideceğiz hayırlısıyla.acaba alttan muayene mi yoksa karnımdan mı bakılacak acaba
Canm benm tüp doktorum hala alttan bakıyo eger tüp doktoruna gideceksen alttan bakar büyük ihtimalle

3. Gün embriyosu 8 hücreli 1.kalite ve orta kalite 6 hücreli embriyo 2 tane
Ben idrar yapmaktansa kan verme taraftarıyım canm idrarda çkmama olasılığı daha yüksek çnkü bosuna üzme kendini test gününe ne kdar kaldı ki

Kizlar bendede cok korku varya ya göremessem bebegi ya allah göstermisin düserse. Tadini bile cikarsmiorum. Sizler nasilsiniz?
Kan degerlerim
7. gün 140
9. gün 299 cikti
Haftaya carssmba allah izin verirse keseyi görmeye gidicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…