- 27 Eylül 2016
- 384
- 409
- 40
-
- Konu Sahibi cadiprensesss
- #4.441
okadar bekleme bence..transfer sonrası 9.gün çıkıyor sonuç . .insallah guzel haber alırsınBenim 3.gün embriyosuydu bugün 3.gün 12.gün 9 kasım oluo ama onlar 11 kasm yazdı sonuç tarihime.daha emin olma adına böyle bişey yaptklarini düşündüm.
İnşallah canmokadar bekleme bence..transfer sonrası 9.gün çıkıyor sonuç . .insallah guzel haber alırsın
Hayrlisi olsun canm kaç tane 2miBen geldim .transferim oldu.
Evet canim 2 tane..Hayrlisi olsun canm kaç tane 2mi
Anlayabiliyorum canm:) sonuç tarihin ney canm.Evet canim 2 tane..
Su an saf gibiyim.ya hicbisey hissetmiyorum ruhen :)
Kaçıncı gününde kan sonucun kaç cikti canm.hayrli olsun buarada. Sağlıcakla kucağına almakta nasip olur insBu sayfa ilk acıldığında bende sorunlarımı yazmıştım.. rabbime şükürler olsun bugün bende pozitif sonuç aldım.. darısı tüm bekleyenlerin başına ...sağlıklı daim gebeliğimiz olsun İnşaAllah..
Canım ben bugun pozitif sonuç aldım şükürler olsun..14.günümde yaptırabildim testimi..değerim 1147.. İnşaAllah güzel devam eder.. darısı bekleyenlere..D dehaaa Y Yellu G GulsumiklimaAlacati06 U umudumol1907 ve diğerleri , transfer haberlerinin ve sonuçlarınızı büyük bir merak içerisinde takip ediyorum. artık benim de transfer günüm gelse de aranıza katılsam. Kasım başında adet olacağım inşallah ve ardından dondurulmuş bebişlerim için süreç başlayacak. yazarken bile içim kıpırdanıyor. Allah yanımızda olsun dualarım isteyen bütün anne adaylarıyla...
14.gün kan testi yaptırabildim..sonuç 1147.. 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edilmişti..Kaçıncı gününde kan sonucun kaç cikti canm.hayrli olsun buarada. Sağlıcakla kucağına almakta nasip olur ins
Bizlerde merakla bekliyoruz canım. Sanada az kalms hayrlisyla baslarsn insD dehaaa Y Yellu G GulsumiklimaAlacati06 U umudumol1907 ve diğerleri , transfer haberlerinin ve sonuçlarınızı büyük bir merak içerisinde takip ediyorum. artık benim de transfer günüm gelse de aranıza katılsam. Kasım başında adet olacağım inşallah ve ardından dondurulmuş bebişlerim için süreç başlayacak. yazarken bile içim kıpırdanıyor. Allah yanımızda olsun dualarım isteyen bütün anne adaylarıyla...
Valla 12 kasim sonucumAnlayabiliyorum canm:) sonuç tarihin ney canm.
Onceden yaptirmis miydin. baya iyi degerin.14.gün kan testi yaptırabildim..sonuç 1147.. 2 tane 5.gün dondurulmuş embriyo transfer edilmişti..
Benim olmuştu hala daha oluyor önce hafif karincalanma gibiydi sonra atmalar oldu.Transfer sonucunu bekleyen yada pozitifi gören arkadaşlar ya sizinde karnınızda böle arada atmaları oluyomu böle bişey pıt pıt yapio sanki benmi abartiom bilmiom ama 3.günüm buarada biraz önce yine atma oldu:)
Kaçıncı gününden itibaren başladı bu canım benm daha 3.günüm ama bilemedm. Biraz önce yine oldu çok heycanlandim:))Benim olmuştu hala daha oluyor önce hafif karincalanma gibiydi sonra atmalar oldu.
Gözün aydın kuzum. Hadi güzel haberler al inşallahBen geldim .transferim oldu.
Canım benim amin kocaman amin. Bugünde bitti kaldı 3D dehaaa Y Yellu G GulsumiklimaAlacati06 U umudumol1907 ve diğerleri , transfer haberlerinin ve sonuçlarınızı büyük bir merak içerisinde takip ediyorum. artık benim de transfer günüm gelse de aranıza katılsam. Kasım başında adet olacağım inşallah ve ardından dondurulmuş bebişlerim için süreç başlayacak. yazarken bile içim kıpırdanıyor. Allah yanımızda olsun dualarım isteyen bütün anne adaylarıyla...
gözün aydın canim cook sevindim. ins sağlıkla kucağına alırsın. değerin kac çıktı?Bu sayfa ilk acıldığında bende sorunlarımı yazmıştım.. rabbime şükürler olsun bugün bende pozitif sonuç aldım.. darısı tüm bekleyenlerin başına ...sağlıklı daim gebeliğimiz olsun İnşaAllah..