2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Kaçıncı gününde kan sonucun kaç cikti canm.hayrli olsun buarada. Sağlıcakla kucağına almakta nasip olur ins

D dehaaa Y Yellu G Gulsumiklima Alacati06 U umudumol1907 ve diğerleri , transfer haberlerinin ve sonuçlarınızı büyük bir merak içerisinde takip ediyorum. artık benim de transfer günüm gelse de aranıza katılsam. Kasım başında adet olacağım inşallah ve ardından dondurulmuş bebişlerim için süreç başlayacak. yazarken bile içim kıpırdanıyor. Allah yanımızda olsun dualarım isteyen bütün anne adaylarıyla...

Canım ben bugun pozitif sonuç aldım şükürler olsun..14.günümde yaptırabildim testimi..değerim 1147.. İnşaAllah güzel devam eder.. darısı bekleyenlere..

Bizlerde merakla bekliyoruz canım. Sanada az kalms hayrlisyla baslarsn ins

Transfer sonucunu bekleyen yada pozitifi gören arkadaşlar ya sizinde karnınızda böle arada atmaları oluyomu böle bişey pıt pıt yapio sanki benmi abartiom bilmiom ama 3.günüm buarada biraz önce yine atma oldu:)

Transfer sonucunu bekleyen yada pozitifi gören arkadaşlar ya sizinde karnınızda böle arada atmaları oluyomu böle bişey pıt pıt yapio sanki benmi abartiom bilmiom ama 3.günüm buarada biraz önce yine atma oldu:)
Benim olmuştu hala daha oluyor önce hafif karincalanma gibiydi sonra atmalar oldu.

Canım benim amin kocaman amin. Bugünde bitti kaldı 3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…