2016 Eylül,Ekim Ayında Tüp Bebek Tedavisine Başlayacaklar...

Bana yumurta kalitesini arttiici biesteron dhea kullandirdi. Gecen tedavimde de bi tedavimde de 3-4 ay biesteron kullandim. Gecen tedavimde 5 yumurta toplandi 5 taneside dollendi. 4 tanesi 5. Gune gitti 2 tane 5. Gun blast embriyo transfer edilei ama tutmadı. Bu tedavimde adetten 1 hafta öncede rahime yarama islemi yaptı rahmin kendini toplamasi ve tutunmayi saglamak icin. Bakalim bu tedavimde de 5 yumurta ama 2si geriden geliyor. Sonuc nasil olacaz bakacaz nasip artik

Yalvardim yakardimm qoenzim biesteron dhea vitamin vs aliym diye doktora.nuh dedi peygamber demedi.ben de kendi basima almaya korktum.amh im cok dusuk degil benim belki ondan vermedi.

Yalvardim yakardimm qoenzim biesteron dhea vitamin vs aliym diye doktora.nuh dedi peygamber demedi.ben de kendi basima almaya korktum.amh im cok dusuk degil benim belki ondan vermedi.
Bende kizimda dhea kullanmamistim ama kizimdan sonraki 3. Tedavimde kaliteleri cok düşüktü yumurtalarimin bu nedenle 4. Ve 5. Tedavimde kullandim. Ben amh ye hic baktirmadim.doktorum gerek yok onemli olan tedavide yumurtanin olup olmadigi dedi ama fsh im 10 ile 17 arasinda gidip geliyordu en son 6 ay once fsh 11.5 gibiydi

Bana soylenen yumurta kalitesinin her ay ayni olmayacagi.ve takviyelerin kanitlanmis faydasinin olmadigi.artik sansimi zorladim.kovulmayi goze alip teselli olsun diye yazin izin verin kullanayim dedim insafa gelmedi doktor.belki tedavi icin talihsiz bir aydi benimki bilemiyorum.d vitaminim alt sinirdaymis onu tespit ettim kendim debelenerek dvit ampul aldim.bir de arisutu bal polen basladim.ne diyim allah kalitelerini artirsin.omega 3 aliyorum 3 haftadir.
benim 1 senedir 9.54-10.8 arasinda fsh.cok sukur tabi halime.tedavi olabiliyoruz ya buna da sukur.bir umutlaniyorum bir depresyonun dibinde geziyorum hic olmicak diye cok korkuyorum.sizin yas ve 1 evlat avantajiniz var.allah onu size bagislasin ve onun varligi icinize ferahlik versin.

Ay insallah canim yaa.. ben de hem ins hamile kalirim hem de ins dondurulmusum olur diye cok dua ediyorum napiym onca ignenin eziyetin sonunda 2 tane de cepte dursun.biz raporsuz yaptiriyoruz bir de..maddi yuk artinca manevi yuk de artiyor malesef..
evet ya, raporsuz olunca maddi acıdan cok zor oluyor. bana da rapor vermedikleri için cok masraf oldu. insan tabiki ilk olarak bebeği olsun istiyor ama aklına da olmazsa bi daha nasıl denerim diye düşünüyor. çocuk olursa verdiğin paraya değiyor. ne de olsa bir insan dünyaya geliyor, insan canına paha biçilmez ama işte negatif olunca... inşallah kuzuna ya da kuzularına kavuşursun cok yıpranmadan. Dualarımız hep sağlıklı bir bebek için. kötülük istemiyoruz, oyüzden kabul olacağına inancım sonsuz.

Sagol canimm allah razi olsun sen de saglikla al minnosunu kucagina ins

kızlaar ultrason sonucunda yazan şu sağ over :M.K. SOL OVER: M.K. bu ne demek sizce M.K. neyin kısaltması olabilir? doktora soramadm

Kızlar napiosun uz herkes sustuuu ne durumdasnz neler yapıyosunuz _balprensesi_ canm senin bekleyiş nasıl kaçıncı gününü senin 3mu 4 mu buarada vücudunda belirti varmi

Kızlar napiosun uz herkes sustuuu ne durumdasnz neler yapıyosunuz _balprensesi_ canm senin bekleyiş nasıl kaçıncı gününü senin 3mu 4 mu buarada vücudunda belirti varmi

Selam canım ben mumkun oldugunca telefonu elıme almamay calısıyorum artık. Belirti mi bilmiyorum ama belim cok agrıyo. Adet agrısı gıbı agrılarım var. Daha cok sol tarafım agrıyo inş bebişlerimdendir. Ayakta biraz sabıt dursam agrım artıyo oturunca daha iyiyim. Sen nasısıl canım. Benim ttansfer harıc 3. Gunum bugun tatlım

Benimde 1.günü sabah uyandığımda acayip belim agriodu ikinci günde yani busabahta biraz agriodu(ama yatmaktanmi bilmiom) ya bazı ağrılar oluo ama belirti arayıp duruyomuyum diom budefada kendi kendime daha 2 gün oldu çünkü ay valla hakkımızda hayrlisi bakalm

Amin canım inş.valla ben de takılmıyorum belirtilere nedense cok rahatım.hatta eşime test gunu gelmeden test yapmıycam dedım sasırdı emınmısın dıyo senden beklencek bı hareket degıl bu dıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…